Taietei Chinezesti
S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite ce a iesit !Intr-o oala cu apa clocotita, punem taieteii la alergat , si ii lasam sa se fiarba conform instructiunilor de pe punga.Tocam ...
Taietei de orez cu pui si legume
Pregatim ingredientele , taiem legumele si puiul cubulete. Ciupercile le-am avut uscate si le-am rehidratat cu apa fierbinte.Am calit puiul, ceapa si ciupercile in ulei de masline pret de cateva minute apoi am adaugat sosul de soya si condimentele si ...
Taietei chinezesti cu bambus
Preparare : intr-un wok punem uleiul la incins si adaugam legumele, punem condimentele si sosurile si lasam la foc mic pret de cateva minute.Cand sunt legumele aproape facute adaugam taieteii chinezesti fierti in prealabil si amestecam cu grija cu o ...
Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni
Pregatim pieptul de pui, il spalam si curatam de grasime si il taiem cubulete mici.Ardeiul rosu il taiem fasii lungi si zuchinni lamele late, lungi de 3-4 cm. Intr-un wok calim pieptul de pui intr-o lingura de ulei de masline, cand ia culoare alba ...
Taietei cu pui
Pieptul de pui se taie fasii si se unge cu mustar. Se lasa 5 minute sa se odihneasca dupa care, intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune puiul sa se prajeasca putin. Cand puiul e gata se pune pe o farfurie iar in tigaie se pune vinul. Se lasa ...
Taietei de casa cu sos de rosii
Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc in putin ulei .Se adauga rosiile si pasta de ardei si se mai lasa pe foc aproximativ 20 minute, apoi se adauga sare si piper dupa gust si 1/2 lingurita de ...
1