SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Tagliatelle cu gamberi si dovlecel(http://cucinareconalina.blogspot.com/)

Tagliatelle cu gamberi si dovlecel(http://cucinareconalina.blogspot.com/)

Ingrediente - Tagliatelle cu gamberi si dovlecel(http://cucinareconalina.blogspot.com/)

1catel de usturoi, 2 dovlecei, 400 g de gamberi (curatati), 100g de sos de rosii, patrunjel tocat, sare, piper, ulei, 12 pahar de vin, 400 g de paste(tip taietei)
Mod de preparare - Tagliatelle cu gamberi si dovlecel(http://cucinareconalina.blogspot.com/)
Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile bine. Adaugati gamberii si prajitii usor, dupa care adaugati vinul.Dupa ce vinul s-a evaporat, adaugati sosul de rosii, sare si patrunjel. Fierbeti la foc potrivit pentru 15 minute, avand grija ca sosul sa ramana apos.

Intre timp, fierbeti pastele in apa sarata. Strecuram pastele fierte "al dente" si le adaugam in tigaia cu sosul. Amestecati bine si adaugati patrunjel tocat...pofta buna.
Timp de preparare: 40 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tagliatelle cu gamberi si dovlecel(http://cucinareconalina.blogspot.com/)
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z