SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Ingrediente - Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Avem nevoie pentru 4 portii de 250 grame de taietei chinezesti, un zuchinni mediu, un ardei rosu mare , 300 grame de piept de pui taiat cubutete, o lingura ulei de masline, sare, piper, ghimbir pudra, o lingura sos soya, cateva picaturi de ulei de susan, eu mai folosesc un amestec de condimente pentru mancarurile chinezesti ce are ghimbir si coriandru, boia si piper alb.
Mod de preparare - Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni
Pregatim pieptul de pui, il spalam si curatam de grasime si il taiem cubulete mici.
Ardeiul rosu il taiem fasii lungi si zuchinni lamele late, lungi de 3-4 cm. Intr-un wok calim pieptul de pui intr-o lingura de ulei de masline, cand ia culoare alba adaugam condimentele si legumele si punem o lingura de sos de soya si lasam la foc mic in jur de 7 minute. Legumele trebuie sa ramana al dente si sa nu fie prea fierte.
Cu un minut inainte de a fi gata adaugam taieteii chinezesti storsi de apa si taiati in prealabil. Mai condimentam daca este cazul si adaugam cateva picaturi de ulei de susan. Se servesc fierbinti si sunt buni si reci, serviti a doua zi dupa ce au fost tinuti la frigider. Este o reteta usoara si delicioasa.
Timp de preparare: 20 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z