SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Taietei de casa cu sos de rosii

Taietei de casa cu sos de rosii

Ingrediente - Taietei de casa cu sos de rosii

300g taietei de casa, 1 ceapa mare, 3 catei de usturoi, 50g sunca cruda si afumata( optional), 1 cutie rosii cuburi in bulion, 1 lingurita pasta de ardei dulce, sare, piper, busuioc , ulei, 50g cascaval
Mod de preparare - Taietei de casa cu sos de rosii
Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc in putin ulei .Se adauga rosiile si pasta de ardei si se mai lasa pe foc aproximativ 20 minute, apoi se adauga sare si piper dupa gust si 1/2 lingurita de busuioc. Se amesteca cu pastele si se presara putin cascaval razuit.
Timp de preparare: 40 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Taietei de casa cu sos de rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z