SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Taietei cu pui

Taietei cu pui

Ingrediente - Taietei cu pui

Ingrediente pentru 3 persoane: 250 gr taietei, un piept de pui, smantana 200ml, un pic de mustar, jumatate de pahar de vin, sare, piper, patrunjel, ulei de masline.
Mod de preparare - Taietei cu pui
Pieptul de pui se taie fasii si se unge cu mustar. Se lasa 5 minute sa se odihneasca dupa care, intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune puiul sa se prajeasca putin. Cand puiul e gata se pune pe o farfurie iar in tigaie se pune vinul. Se lasa sa se evapore alcoolul dupa care se adauga smantana. Lasam sa fiarba 5 minute dupa care se pune si pieptul prajit si se mai fierbe cateva minute. Intre timp, se fierb taietei, se trec sub jet de apa rece si se adauga in tigaia in care avem sosul. Se amesteca bine totul si se presara patrunjel tocat marunt.
Timp de preparare: 30 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Taietei cu pui
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z