SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Budinca cu macaroane
Reteta Budinca cu macaroane

Budinca cu macaroane

Specific romanesc

Ingrediente - Budinca cu macaroane

-300 gr paste late (taietei lati si rupti bucati mai mici)
-450 gtr branza de vaci
-150 gr stafide
-3-4 oua
-6-7 linguri de zahar
-coaja rasa de lamaie,
-portocala (dupa gust)
-praf de sare
-margarina ptr uns forma
Mod de preparare - Budinca cu macaroane
Se fierb taieteii in apa clocotita. Se pune ulei in apa pentru a preveni lipirea lor. Se scurg bine, se amesteca cu branza, zaharul praful de sare, coaja de lamaie si portocala (daca folositi), stafidele si galbenusurile de la oua.
Apoi se bat bine de tot albusurile si se incorporeaza cu grija in compozitia de taietei. Se unge cu margarina sau unt o forma rezistenta la foc, se toarna amestecul de paste in forma, se da la cuptor pana se rumeneste deasupra (aprox jumate de ora).
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Budinca cu macaroane
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z