SiteDeBucate » peste

Retete cu peste

 Ciorba de peste Ciorba de peste
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.Se stinge cu trei litri de ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil,se adauga cartofii taiatii cubulete.Cand sint aproape fierte, se pune pestele taiat bucati, zeama de varza, otetul. Inainte de a se lua de pe foc, se ...
 bors de crap bors de crap
se curata ceapa , morcovul, ardeiul se taie bucatele si se pun la fiert cu sare. cand sunt fierte de adauga rosiile decojite si taiate cubulete. duapa ce au fiert rosiile se pune bors dupa gust si se lasa sa se fiarba 5 min .se curata pestele si se ...
 Bors de peste Bors de peste
Se curata pestele si se lasa sa stea in apa rece. Orezul, impreuna cu ceapa, ardeiul si morcovul tocate se pun sa fiarba in bors diluat cu apa. Cand orezul este fiert, se adauga pestele taiat felii, se mai lasa sa fiarba impreuna 10 min., se adauga ...
 CIORBA DE PESTE CIORBA DE PESTE
Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii se taie in bucati potrivit de mari, pe grosime. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de untdelemn, 2 minute apoi se stinge cu1/2 l apa fierbinte si ...
 bors de peste dobrogean bors de peste dobrogean
Se pune intr-o oala zarzavatul taiat marunt (ceapa, ardeiul, rosiile), sare si se fierb cu 3 cani de apa 30 min. Se adauga borsul. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga bucatelele de peste si se mai fierbe 15 min.Se opreste focul, se adauga ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Radacinoasele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare.Ceapa curatata se toaca marunt.Rosiile se decojesc si se taie in cuburi mari.Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in ...
 Ciorba de crap Ciorba de crap
Pestele se curata de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza. Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa se ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii se taie in bucati potrivit de mari, pe grosime. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de untdelemn, 2 minute apoi se stinge cu 1/2 l apa fierbinte si ...
 Bors de peste cu leustean Bors de peste cu leustean
Se fierbe zarzavatul taiat fire lungi si ceapa taiata marunt, in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intii au fost frecate cu sare. Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarime pestele. ...
 Ciorba pescareasca acrita Ciorba pescareasca acrita
Se pune la fiert pestele marunt. Cind este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cind este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se lasa sa fiarba cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa. Cand acesta e aproape gata, se pune pestele curatat si taiat in bucati si se lasa sa fiarba. La final se adauga ...
 Panna Cotta Panna Cotta
1) Se pune intr-o oala la foc smantana, laptele, zaharul si aromele si se amesteca bine ca sa ramana o crema fina.2) Cand amestecul dinainte incepe sa fiarba, se ia de pe foc, dar continuand sa o amesteci. Cand s-a racit un pic, se adauga gelatina si ...
 peste sarat (ansoa) peste sarat (ansoa)
Preparare: Eliminam capul pestelui si il spalam in apa sarata. Luam o cutie cu capac si asezam pestele, intai un strat de sare, apoi de peste si tot asa pana cand terminam pestele. Ultimul strat trebuie sa fie de sare. Inchidem cutia si o asezam ...
 Marinata de peste Marinata de peste
Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe)1 rând de peşte( se tot repeta)Se pune intr-o oală sub presiune cam 50 de minute de când incepe sa fiarbă. Dai focul pe mic, bre, cand ţiuie ca ...
 Mini tarte cu fructe (pere) Mini tarte cu fructe (pere)
Un desert foarte potrivit pentru weekend sau pentru o seara cu fetele cand vreti sa va impresionati prietenele cu talentul vostru culinar.Incepem asadar cu aluatul pentru tarta, si pentru asta amestecam la robot untul, faina oul si esenta de vanilie ...
 SALAM DE BISCUITI SALAM DE BISCUITI
Biscuitii se rup in bucati de cca 2/2;cu laptele,amestecat bine cu romul si esenta se stropesc biscuitii(cu mina);laptele se pune de 3-4 ori;se amesteca bine, dar usor,prin rasturnare,nu cu lingura.Zaharul pudra cu cacaua si cele 4 linguri de ...
 Gateau Normand Gateau Normand
Preparare: Punem stafidele la umflat, in apa spunea reteta eu le-am pus in lapte si putin rom pentru 3 minute la microunde. Mixam untul lasat la temperatura camerei cu zaharul, pana obtinem o spuma pufoasa.Incorporam apoi ouale unul cate unul, apoi ...
 CREMA DE ZAHAR ARS CU MERE CREMA DE ZAHAR ARS CU MERE
Se curata merele de coaja si samburi se taie felii si se stropesc cu zeama lamaie + 2 l. zahar.Merele se aseaza intr-un vas yena uns cu unt si se dau la cuptor 10 min. In alt vas se caramelizeaza cele 4 l. zahar stropite cu putina apa si apoi se ...
 Peste la steamer by copilou Peste la steamer by copilou
Se spala morcovi, cartofi si ciupercile, apoi se curata.Morcovi, cartofi si ciupercile se pun in partea de jos, iar in partea de sus se pune pestele si mazarea.Inainte de a fi asezate in steamer se presara verdeata, sarea, piperul si boiaua. Se tin ...
1-1011-2021-3031-34
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu peste - Pagina 16
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z