SiteDeBucate » oregano

Retete cu oregano

 Friptura la dubletta cu salata de ghebe Friptura la dubletta cu salata de ghebe
Carnea condimentata o asezam in dubletta in care am incins uleiul. O rumenim foarte putin pe ambele parti, adaugam usturoiul, apa si vinul. Lasam sa scada, dupa care o intoarcem pana se rumeneste pe ambele parti. Servim cu salata sau muraturi. Noi am ...
 Friptura  din pulpe la cuptor Friptura din pulpe la cuptor
Dau un clocot de 5 minute pulpelor.Indepartez pielea.Cu un penson dau un strat de mustar peste pulpe,le asez intr-un vas de yena uns cu ulei.Presar sare,condimente,felii de ceapa,morcov si usturoi.Dau la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Servim ...
 Friptura de porc marinata Friptura de porc marinata
Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.Am pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am ...
 Pulpe cu usturoi Pulpe cu usturoi
Crestez pulpele, le asez in tigaia incinsa unde am topit untul. Le las cate 2 minute pe fiecare parte, le condimentez,adaug usturoiul si apa. Acopar vasul, le intorc la 5-10 minute. Daca e nevoie mai adaug apa. Cand sunt aproape gata, adaug vinul, ...
 Pulpe cu vin Pulpe cu vin
Pulpele curatate, spalate, se usuca in prosop,se asaza in Dubletta incinsa cu ulei. Condimentam, adaugam usturoiul, lasam sa se rumeneasca foarte putin pe ambele parti, adaugam vinul. Dupa ce se patrund pe ambele parti, luam de pe flacara. Servim cu ...
 Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina
Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20sau 25 de minute.Punem apa la incalzit pentru paste,fara ...
 Ceafa de porc la cuptor Ceafa de porc la cuptor
Din condimente si vin obtin un baitz in care marinez carnea timp de 2 ore.Asez carnea intr-un vas de yena, adaug ceapa, usturoiul,foi de dafin,baitzul ramas, apa, presar chilli,dau la cuptor. Periodic stropesc friptura cu sosul din vas, sau o intorc ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare.Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se umple ...
 MITITEI  PREGATITI IN CASA MITITEI PREGATITI IN CASA
Rasolul de vita se spala si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba bine la foc mic.Supa obtinuta se foloseste pentru omogenizarea compozitiei.Carnea tocata se amesteca cu condimente,sare,usturoiul pisat si amestecat cu supa de ...
 Pulpe la cuptor cu mamaliguta Pulpe la cuptor cu mamaliguta
Asez pulpele intr-un vas de yena uns cu unt,le stropesc cu un sos obtinut din ulei,zeama de lamaie, condimente.Asez legumele feliate peste pulpe, adaug o cescuta de apa si dau la cuptorul incins in prealabil.Las sa scada sosul,sa se rumeneasca ...
 Friptura rapida la dubletta Friptura rapida la dubletta
Fac un dressing din ulei,vin si condimente.Trec feliile de ceafa prin dressing,in timp ce se incinge dubletta unsa cu ulei.Rumenesc ceafa pe ambele parti,adaug vinul condimentat si o cescuta de apa.Acopar tigaia.In 15 minute servim friptura cu ...
 Coaste de porc impletite Coaste de porc impletite
Din toate ingredientele de mai sus se face o marinata in care se pun coastele cam 6 ore. Dupa ce au stat la marinat, impreunam coastele, ca in fotografia de prezentare, si la punem la cuptor impreuna cu marinata, pana sunt ele patrunse bine. ...
 Friptura de porc in vas roman Friptura de porc in vas roman
Las vasul roman n apa pentru o ora.Din vin, ceapa, usturoi si condimente, obtin un sos in care asez muschiul. Las 2-3 ore la frigider. Asez muschiul in vasul uns cu ulei, torn vinul in care s-a macerat carnea, dau la cuptor. Periodic umezesc cu sosul ...
 FICATEI DE PASARE LA GRATAR FICATEI DE PASARE LA GRATAR
Ficateii de pasare se curata, se spala bine,se zvanta si se pun la marinat in sosul pregatit din sare, piper, cimbru,busuioc,oregano,vin alb,zeama de lamaie si putin ulei de masline timp de o ora.Dupa ce se scot din marinata se lasa putin la scurs , ...
 Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi
Friptura se pregateste astfel:Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta,pieper busuioc si se lasa pt 3 ore la frigider.Apoi se da la fiert cam o ora .Apoi se curata legumele se spala si se tau si jumate din ele se pune in vasul de hiena uns ...
 Pui pe "sticla" Pui pe "sticla"
Puiul l-am spalat bine si l-am condimentat. Am umplut borcanul cu apa cam 3/4 si am pus peste el puiul. Am asezat apoi borcanul cu puiul intr-o cratita umpluta pana la jumatate cu apa. In apa din cratita am adaugat si cateva boabe de coriandru.Am pus ...
 Friptura de curcan cu vin la tava Friptura de curcan cu vin la tava
Carnea se spala ,se lasa la scurs ,se condimenteaza cu sare si se lasa la rece circa 1 ora .Dupa aceea carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano .Se aseaza intr-o tava in care am pus putina apa ,vinul, foile de dafin, ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Puiul, dupa ce a fost curatat si spalat se condimenteaza cu sare, piper, oregano si pe dinauntru si pe dinafara ,se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline, se pune intr-o tava in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.Din cand in cand ...
 Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate
Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se bate putin cu ciocanul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper apoi se trece se trece printr-un amestec de ou batut si faina dupa care se "tavaleste" prin amestecul de ierburi(oregano,rozmarin,marar).Se ...
 Muschi in vin rosu la cuptor cu chipsuri si sos  de lamaie Muschi in vin rosu la cuptor cu chipsuri si sos de lamaie
1)Pt.marinata:se face cateva crestaturi in carne,se condimenteaza cu sare,piper,usturoiul pisat,pasta de ardei,foi dafin,5 linguri ulei de masline.Se lasa cateva ore la rece,sau mai multe...2)Se scoate carnea,se adauga peste ceapa taiata gros,restul ...
1-1011-2021-3031-32
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu oregano - Pagina 22
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z