SiteDeBucate » morcov

Retete cu morcov

 Ghiveci de legume Ghiveci de legume
Spalam fasolea verde,ii rupem coditele si o taiem in bucati mai mici. Cartofii curatati si spalati ii taiem in cuburi mici. Punem un vas cu apa si sare la fiert si cand aceasta da in clocot adaugam fasolea,cartofii si amestecul mexican(mazare, ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Prepararea perisoarelor : Amestecam ingredientele cu mana pentru a obtine o pasta de carne uniform condimentata( ceapa o calim putin inainte de adaugarea in compozitia de carne ).  Luam din compozitia obtinuta cantitati mici pe care le rulam in ...
 Ardei umplut Ardei umplut
Se scoate cotorul ardeilor cu grija, apoi spalam bine ardeii si in interior, sa nu ramana seminte. Ceapa si morcovul se toaca marunt, se calesc putin, se adauga o ceasca cu apa,  bulionul,  sare, piper  si se mai lasa  2-3 minute ...
 Supa de fasole verde Supa de fasole verde
Fasolea se curata de codite, se taie bucati, se spala si se pune sa fiarba in apa cu sare intr-o cratita. Dupa ce incepe sa dea in clocot se ia de pe foc si se strecoara. Intr-o oala se pun la fiert 3 litri de apa. Intre timp se curata si se toaca ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Curatam si spalam zarzavatul ,si il punem la fiert in 3 l de apa in care punem si pieptul de pui.Cand pieptul e fiert il taiem fasii iar zarzavatul il scoatem .Lasam supa sa se racoreasca 5 minute,timp in care frecam galbenusurile cu smantana.Cu un ...
 Tocanita de vara cu pui Tocanita de vara cu pui
Prajim carnea de pui , intre timp tocam marunt toate legumele  , exceptie vom face pentru rosii care le oparim si le curatam de coaja si abia apoi se dau pe razatoare. Separat intr-o tigaie prajim in ulei ceapa , care  cand prinde culoare ...
 Chiftelute de legume Chiftelute de legume
Curatam legumele de coaja(dovlecelul , morcovul) si le dam pe razatoare , morcovul pe razatoare mica iar dovlecei pe razatoarea mare. Cartofi fierti ii pasam , ceapa verde si mararul le taiem marunt . Omogenizam toate aceste legume si adaugam peste ...
 Fasole verde cu maioneza si usturoi Fasole verde cu maioneza si usturoi
       Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare. Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar , se mixeaza ...
 Ciorba de stiuca Ciorba de stiuca
       Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete  si  turnam borsul fierbinte.  Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, ...
 Mazare cu carne de pui Mazare cu carne de pui
Taiem ceapa marunt si o punem la inabusit in 3 linguri apa si 3 linguri ulei, adaugam apoi morcovul ras,ardeiul tocat cuburi  si cartoful taiat cuburi foarte mici. In timpul prepararii cartoful se va topi si va ingrosa  putin mancarea. ...
 Fasole galbena la capac Fasole galbena la capac
Spalam fasolea,ii rupem coditele si o taiem in bucati mai mici sau o lasam intreaga. Tocam ceapa si o calim in 4 linguri ulei si 4 linguri apa,impreuna cu  morcovul ras, timp de 5-6 minute. Adaugam fasolea, usturoiul taiat feliute  si ...
 Ciorba de sezon "Ciuri-Buri" Ciorba de sezon "Ciuri-Buri"
Tai toate legumele rondele sau cuburi.Cartofii daca-i gasesti mai mici poti sa-i pui intregi. Le calesti toate in putin ulei,pana incep sa-si schimbe culoarea,acoperi apoi cu apa cate portii vrei sa faci,lasi sa fiarba toate,condimentezi cu putin ...
 Fasole verde cu maioneza Fasole verde cu maioneza
Spalam fasolea si ii rupem coditele. Punem un vas cu apa si sare la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si fierbem 10 minute. Scurgem bine fasolea de apa, o lasam sa se raceasca si o taiem in rondele mici. Preparam maioneza, apoi ...
 Orez cu dovlecei si carnati Orez cu dovlecei si carnati
cureti,speli si tai legumele cuburi sau rondele. incalzesti supa de legume. pui intr-o cratita uleiul si legumele sa se caleasca putin apoi adaugi orezul si rand pe rand,cate o ceasca de supa fierbinte,amestecand mereu sa nu se prinda orezul. dupa ce ...
 Cartofi umpluti a la Roberta Cartofi umpluti a la Roberta
Cartofii se spala si se curata de coaja, se foloseste unealta de scos cotorul de la mar si se scoate un tubulet din miezul cartofilor chiar pe mijloc.Cu aceeasi unealta vom scoate din roata de cascaval tubulete de cascaval cu care vom umple cartofii. ...
 Chiftelute de pui BUBU Chiftelute de pui BUBU
Pieptul de pui se curata de pielite, os si zgarciuri si se fierbe pe jumatate.Apoi se toaca cu cutitul foarte marunt.Se da un praf de sare. Ceapa , morcovul si usturoiul s edau pe razatoarea mica si se calesc in putin unt incins intr-o ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Se curata legumele si se toaca marunt, se calesc in putin ulei si se da un praf de sare.Se toaca si o rosie acolo.Se pune apa peste aceasta caleala si se lasa la fiert impreuna cu 2 linguri de orez.Se adauga spre sfarsit o lingura de otet si apoi ...
 Chiftele de dovlecei Chiftele de dovlecei
         Dovleceii  se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare si se presara cu sare.  Se lasa intr-o strecuratoare,  pentru a se scurge lichidul din ei. Dupa cca. 30 minute, se storc bine de suc, ...
 Sarmalute din porc cu curcan Sarmalute din porc cu curcan
Se toaca marunt 2 cepe , se da pe razatoarea mica 1 morcov , se spala bine o canuta de orez.facem asa:punem la calit intai aceapa, apoi adaugam si morcovul, apoi mai lasam putin si adaugam si orezul si putina apa in care l-am tinut .Nu lasam ...
 Mancare de vinete Mancare de vinete
Ceapa, usturoiul, morcovul si ardeiul gras  se curata, se spala  si se toaca marunt. Se pun la calit in putin ulei de masline cu apa ( eu mai mult le fierb decat le calesc, pentru ca am probleme cu fierea  :P ). Cand capata culoare ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-101
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu morcov - Pagina 37
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z