SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu usturoi

 Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque
Se amesteca componentele de la marinata .Se incalzeste cuptorul la 145 de grade.Se pune intr-un vas termo rezistent felii de ceapa ca un strat pe toata suprafata, deasemeni rondele de morcov.Ungem coastele cu marinata pregatita ,si le punem peste ...
 Tocanita cu carne de porc si paste Tocanita cu carne de porc si paste
carnea se taie cubulete mici si se pune la calit intr-o cratita cu ulei incins.se amesteca continu pana isi schimba culoarea, atunci adaugam ceapa taiata bucatele mai mare.o lasam 2 minute dupa care punem ardeiul taiat cu bulete si morcovul dat pe ...
 Pui cu smantana la cuptor Pui cu smantana la cuptor
Se curata cartofii, se taie rondele si se fierb 5 minute. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in 2 linguri de ulei. Separat se calesc ciupercile (taiate felii) si usturoiul. Cand se inmoaie ciupercile se adauga pieptul de pui si se stinge cu ...
 CHIFTELE CLASICE CHIFTELE CLASICE
Carnea tocata se framanta cu ouale intregi,cu usturoiul pisat,verdeata tocata marunt si cu cate un praf de sare si piper.Cu mana uda se formeaza chiftelele,in forma dorita.Acestea se dau prin faina si apoi se prajesc in uleiul incins.Se pot servi cu ...
 Pui cu rosii si ciuperci Pui cu rosii si ciuperci
Pieptul de pui se spala si se taie bucati nu prea mari se sareaza si se pune intr-o cratita peste uleiul incins. Dupa cateva minutese adauga peste pui, ciupercile si rosiile curatate, spalate in prealabil si taiate bucati. Se adauga usturoiul taiat ...
 Piept de pui cu ananas Piept de pui cu ananas
Pieptul de pui se condimenteaza si se da la frigider o ora. Intre timp curatam morcovul, usturoiul, ceapa, ghimbirul. Ceapa se taie solzisori subtiri, morcovul, ghimbirul si cateii de usturoi se dau pe razatoarea mica. Ardeiul se taie julienne. ...
 Mincare de fasole  cu carne de miel(specific arab) Mincare de fasole cu carne de miel(specific arab)
Se amesteca toate ingredientele;se pun intr-o oala cu presiune;se potriveste de sare,condimente.....Se inchide bine oala;dupa ce clocoteste,se da la foc mic si se lasa sa fiarba 40 minute.Cind e gata,mincarea se serveste fierbinte,cu garnitura de ...
 RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL
Se bat feliile de carne cu un ciocan de snitele, dupa care se taie julienne.Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga carnea si se prajeste la foc iute 5-10 minute, pana se rumeneste. Se scoate carnea din tigaie si se pastreaza la cald.Se adauga in ...
 Orezul Unchiului Benu Orezul Unchiului Benu
Se tai cartofii felii, se stropeste tava cu ulei de masline si se pun cartofii sa formeze un strat pe fundul tavii, se da un praf de sare, se pun feliile de carne, batute un pic cu ciocanul de snitele, date cu un pic de sare si piper si se introduc ...
 Tocanita cu vitel si ciuperci champignion Tocanita cu vitel si ciuperci champignion
Carnea taiata cubulete, se pune in uleiul incins si se prajeste putin apoi se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul tocat marunt si se mai prajesc si ele.Se adauga sarea si piperul si faina in ploaie. Se mesteca ca sa nu se prinda pana prinde o ...
 Pui Shanghai Pui Shanghai
Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un castron ouale, usturoiul, sarea, piperul, mustarul, 50g faina, verdeata si se amesteca bine. Fasiile de pui se consimenteaza cu sare si piper se ...
 SPANAC CU VITEL  SI  OCHIURI SPANAC CU VITEL SI OCHIURI
Carnea de vitel se spala,se zvanta si se pune la fiert cu ceapa,morcovul,telina in apa rece.Se pot fierbe si la oala sub presiune.Spanacul se spala foarte bine in mai multe ape.Separat rosiile si ardeiul gras se inabusesc impreuna cu spanacul.Puneti ...
 Piept de pui in sos de ardei Piept de pui in sos de ardei
Se condimenteaza carnea cu sare si piper, dupa care se prajeste pana se face maronie in unt. Calim ceapa taiata marunt in putin ulei pana devine moale, se adauga ardeii taiati marunti, usturoiul maruntit, zaharul, sarea si piperul dupa gust. Mai ...
 Ceafa de porc cu ciuperci la tava Ceafa de porc cu ciuperci la tava
Se curata ciupercile. Se spala carnea si ciupercile, se asaza in tava si se presara cu piper si condiment din legume. Se adauga usturoiul taiat marunt, uleiul si 200 ml apa. Se acopera tava cu o folie de aluminiu, care se strange bine de jur ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o tava la cuptor in care se pune apa cat sa cuprinda carnea. Dupa ce carnea a fiert, se adauga rosiile din conserva amestecate cu zaharul si sare. Se mai ...
 Rulada delicioasa cu bere Rulada delicioasa cu bere
Din pasta de rosii, mustar si bere faci o pasta - un sos, in care adaugi usturoiul pisat. Carnea o tai felii mari de 2-3 cm grosime, le bati putin si le ungi cu sosul de usturoi. Rulezi feliile, le legi cu ata, le asezi intr-o tava si stropesti cu ...
 Ostropel de pui cu ardei Ostropel de pui cu ardei
Se spala carnea de pui si se portioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in felii. Se curata usturoiul si se zdrobeste cu sare. Se incinge uleiul si se inabusa carnea, apoi se scoate pe o ...
 RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME
Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca cu oua, smantana lichida, putin vin alb, sare, piper, oregano si usturoi pudra,rezultand o farsa omogena.Carnea tocata amestecata se pune pe o ...
 Drob Drob
Se macina carnea, se amesteca direct cu oua, condimente, siverdeturile tocate marunt.Se intinde prapurul de miel in tava.Se adauga compozitia.Deasupra dar si interior se pot pune bucati din ou fiert(mai mult pentru aspect).Se unge deasupra cu putin ...
 Chiftelute in sos de lamaie Chiftelute in sos de lamaie
Intr-un bol amestecam carnea cu ceapa usturoiul zdrobit,patrunjelul,pesmetul,uleiul si oul si amestecam bine dupa care da-m la gust si cu mina amestecam bine carnea ca toate gusturile sa intre in ea.O lasam la rece 1 ora.Dupa aceia facem chiftelute ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-73
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu usturoi - Pagina 64
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z