SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Piept de pui umplut Piept de pui umplut
Se taie pipetul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. (eu am folosit numai 3)Ciupercile se taie fasii subtiri la fel si kaizerul , cascavalul. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati mai mici.Pi fiecare fileu de pui se pun ...
 Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti
Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti. Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la ...
 Tocanita de pui cu ceapa Tocanita de pui cu ceapa
Pulpele se spala bine si sa taia in doua. ceapa se curata,se spala,se toaca marunt. morcovul se curata,se spala se toaca cubulete. cartofii se curata,se spala se taie in 2 sau 4. intr-o tigaie se pune putin ulei,se pune carnea si se rumenete putin pe ...
 Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei
Am tinut carnea de miel 2 ore la rece intr-un castron cu vin, condimente pt.miel, zeama de lamaie si usturoi. Apoi am uns-o cu un amestec de miere, piper, ghimbir ras si condimente pt.miel. Am pregatit vasul de lut scufundat in apa rece, apoi am ...
 Mancarica mexicana Mancarica mexicana
se spala carnea,se usuca si se taie felii mai groase si se prajeste  usor in ulei pe ambele parti. ardeiul se spala si se taie julien si se adauga peste carne.usturoiul se curata ,se spala si se taie in segmente si se adauga peste ardei.se lasa ...
 Ceafa de porc in foietaj Ceafa de porc in foietaj
 Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia. Se topeste intr-o cratita untul si se rumeneste bine carnea intorcand-o pe toate partile.Dupa ce s-a rumenit se scoate carnea iar in cratita in care aceasta a fost rumenita se ...
 Pui la punga cu sos de tarhon Pui la punga cu sos de tarhon
In punga pentru friptura punem toate condimentele, apoi bucatile de carne spalate si uscate. Legam bine punga, apoi o scuturam energic, astfel incat toate bucatile de carne sa se acopere uniform. Punem intr-o tava si dam la cuptor pentru cca 1 ora. ...
 Rosii umplute Rosii umplute
Rosiilor li se taie cate un capacl, apoi cu o lingurita scobim miezul. Se lasa la scurs. Ceapa tocata marunt o punem la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga morcovul tocat marunt si usturoiul zdrobit. Cand incep sa se inmoaie adaugam ...
 Piept de pui cu struguri Piept de pui cu struguri
 Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal. Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. ...
 Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor
se spala si se usuca pulpele.cartofii se curata,se spala si se taie felii.ciupercile se scurg si se clatesc cu apa rece.se aseaza cartofii intr-o tava unsa cu ulei,se pun ciupercutele,faizerul taiat marunt si pulpele.se presara cu sare,piper si ...
 Pui pe sticla la cuptor(nr.1) Pui pe sticla la cuptor(nr.1)
puiul se curata,se spala si se usuca cu un servet .se unge cu ulei de masline,sare si piper si se aseaza pe un borcan sau o sticla umpluta pe jumatate cu apa.morcovul si ceapa se curata,se spala,se taie in rondele si se pun intr-un vas termorezistent ...
 Pui pe sticla (nr.2) Pui pe sticla (nr.2)
puiul se curata,se spala,se usuca si se unge pe exterior si interior cu untul(amestecat inainte cu sare,piper,boia si verdeturile tocate marunt) si se aseaza peste o sticla umpluta pe jumatate cu apa. legumele se spala si se taie astfel: usturoiului ...
 Curcan umplut cu fructe Curcan umplut cu fructe
Curatam si spalam curcanul, il ungem cu ulei si il condimentam, apoi il umplem cu fructele pregatite, in cazul de fata avem: caise, mere, portocale,kiwi, prune si nectarine. Am mai pus si fructe conifiate: stafide si caise. Dupa ce am umplut bine ...
 Pui cu lamaie si cartofi la cuptor Pui cu lamaie si cartofi la cuptor
pulpele se curata,se spala si se usuca cu un servet.cartofii se curata,se spala si se taie in sferturi.ceapa se spala si se taie segmente de 2 cmiar lamaia se taie felii.condimentele se amesteca cu uleiul de masline si cu aceasta compozitie se unge ...
 Orez Elegant Orez Elegant
se ia jumatatea de piept de pui, se spala si se freaca cu condimente peste tot, se pune in tigaia incinsa si unsa cu putin unt.Se prajeste acoperit intreg. Legumele se taie rondelute si se calesc in 2 linguri ulei cu un varf de cutit de unt, sare, ...
 Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui. Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.
 Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem ...
 Varza cu costite de porc Varza cu costite de porc
carnea se spala,se usuca si se taie bucati potrivite.slanina se spala,se usuca , se taie cubulete mici si se pune intr-o cratita sa se prajeasca.cand e bine prajita o scoatem si in grasimea ramasa punem sa se rumeneasca costitele.cand sunt ...
 Cordon bleu Cordon bleu
Se spala carnea si se sterge cu un sevetel,se taie felii subtiri si se bate ca pt snitel.Pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca,apoi una de cascaval,se impatureste,se prinde cu scobitori.Se bat ouale bine,se adauga sarea,piperul si un ...
 Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin
    Ceapa cu morcovul si ardeiul se calesc in putin ulei cu apa si sare. Se adauga rosiile in bulion, tocate, ciupercile, foile de dafin si piperul boabe.     Muschiuletii se taie bucati mici , se oparesc in 2 ape ca sa ...
 Tochitura moldoveneasca Tochitura moldoveneasca
Carnea se taie in bucati mici, se sareaza si pipereaza dupa gust si se pune la prajit in cateva linguri de ulei. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se mai prajeste cca 10 minute, pentru a se forma sosul si a se uniformiza gustul. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 36
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z