SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Varza calita cu cotlete de porc Varza calita cu cotlete de porc
Prajim  in ulei sau untura pe ambele parti cotletele sau bucati de carne de porc ,o scoatem deoparte intr-un castron, iar in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt dupa care adaugam rosiile taiate cubulete si bulionul. Si mai lasam putin pe ...
 Snitele de pui in aluat pufos cu bere Snitele de pui in aluat pufos cu bere
Incepem prin a felia subtire pieptul de pui Condimentam,saram si piperam Lasam in frigider pentru 1/2 ore Facem un aluat din ou,faina si bere ,de consistenta celui pt clatite, prin care trecem carnea de pui pe care o prajim in baie de ulei pe ambele ...
 Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan
Se pregateste mai intai umplutura de carne. Pieptul de curcan se toaca si se amesteca cu orezul spalat bine si scurs, cu morcovul dat pe razatoarea mica, ceapa verde si cea uscata taiata marunt. Se incinge uleiul intr-o cratita incapatoare si se ...
 Piure de cartofi cu sos picant Piure de cartofi cu sos picant
Piure: Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert.Cand sunt fierti se scurg de apa se zdrobesc si se adauga untul,laptele si sare dupa gust. Sos picant : Se pun intr-o cratita 3-4 linguri cu ulei cand uleiul este incins se adauga carnea si se ...
 Pui cu sos in cuib de mamaliga Pui cu sos in cuib de mamaliga
Se taie pieptul de pui in cubulete mici . Morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici, usturoiul se toaca marunt, iar ceapa se taie juliene. Se pun legumele impreuna cu carnea, cu putin ulei si apa cat sa le acopere la fiert, la foc mic. Cand ...
 Pui pe sticla cu mujdei de usturoi Pui pe sticla cu mujdei de usturoi
Se spala puiul bine , se unge cu ulei in interior si exterior, apoi se pudreaza cu delikat, piper, boia dulce. Se ia o sticla de 0,5 litri ( de bere, cu gatul scurt, ca sa intre in cuptor) si se baga in fundul puiului, scotandu-se pe la gat. Sticla ...
 Bastonase picante Bastonase picante
Se taie bastonase lungi si cat mai egale din ardei rosu capia, telina,morcov, se adauga teci de fasole verde,carne de vitel taiata in suvite asemeni celor de legume.Se pun la aburi pe o sita, eu am folosit sistemul Doubletta. Se toaca o ceapa si un ...
 Piept de pui cu smantana la cuptor Piept de pui cu smantana la cuptor
Pieptul de pui (fara piele) se spala bine si se taie pe lun bucati mai groase. se condimenteaza cu piper si vegeta si se pune intr-o cratita. faina se desface in putina apa si se da printr-o strecuratoare intr-o farfurie. peste ,in aceasta farfurie, ...
 Piept de pui in stil milanez Piept de pui in stil milanez
dezosati pieptul de pui incat sa obtineti doua bucati intregi de piept pe care le sectionati intr-o laterala obtinand doua "buzunarele" le umpleti cu  rosie, feta si busuioc condimentati cu sare si piper,le dati apoi prin pesmet ...
 Paprikas de pui Paprikas de pui
Puiul se sareaza, pipereaza si stropeste cu paprika.Se da la rece cateva ore. Ceapa se taie julien, la fel ardeii se toaca, usturoiul se taie felii, se pune totul intr-o oala pe foc in putin ulei masline se lasa la dustuit amestecandu-se cu o lingura ...
 Ghiveci american (Brunswick stew) Ghiveci american (Brunswick stew)
Mai intai am fiert carnea de vita, curcan si costita afumata in apa cat sa le cuprinda. Intr-o oala mare am pus untul si am calit putin ceapa, apoi morcovul si telina. Am adaugat putin din zeama de carne si am lasat pana s-au inmuiat. Am dezosat ...
 Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi
Ceafa se bate, se pipereaza, se sareaza si se pune la fript intr-o tigaie teflonata. Se prajeste pe ambele parti. Intre timp, se curata ciupercile, se taie bucati, se pun in tigaie cu putin ulei, adaugam rosiile, cubuletele de ardei, ceapa curatata, ...
 Pulpe de pui umplute cu ciuperci Pulpe de pui umplute cu ciuperci
Speli si usuci pulpele apoi le presari cu sare si piper. Ciupercile le cureti, le tai marunt si le calesti putin in jumatate din cantitatea de ulei. Le lasi sa se racoreasca putin apoi le amesteci cu painea,oul,ceapa si patrunjelul tocate fin,sare si ...
 Sarmalute din carne de manzat in foi de stevie Sarmalute din carne de manzat in foi de stevie
Se spala foile de stevie si se oparesc in apa clocotita cu sare 3-4 secunde,apoi se scufunda imediat in apa rece pentru a-si pastra culoare verde.Apoi se indeparteaza cu grija nervurile mai groase. Carnea tocata se amesteca bine cu orezul, ...
 Cosulet cu chiftelute Cosulet cu chiftelute
Tocam marunt legumele si carnea fiarta, calim putin ciupercile. Razuim cascavalul si batem 2 oua. Fierbem cartofii taiati cubulete in lapte cu apa si sare ,care sa treaca de ei cu 2 degete.Cand sunt aproape gata punem si o jumatate de ...
 Papricas de pipote Papricas de pipote
 Spalam bine pipotele se pui si le uscam cu un servet absorbant .   Punem intr-un vas uleiul la incins si adaugam apoi ceapa tocata marunt si amestecul de legume. Lasam cateva minute sa se caleasca si apoi adaugam pipotele. Le lasam ...
 Pulpe umplute cu spanac si ciuperci Pulpe umplute cu spanac si ciuperci
Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sare,  piper si boia. calim ceapa, usturoiul, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc, le lasam sa se racoreasca putin di punem ...
 Escalop a la Zingara Escalop a la Zingara
Carnea se spala , se feliaza si se bate cu bat-snitelul , se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina alba si se prajeste in uleiul incins[ intorcandu-se pe ambele parti ]pana se rumeneste usor .se scoate pe o farfurie alaturata . In uleiul ...
 Aripioare condimentate. Aripioare condimentate.
 Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele condimente din punga si apoi le bagam la cuptor intr-o forma yena conform cu indicatiile de pe punga.Eu le-am tinut 40 de minute,dar inainte ...
 Pulpe de pui la gratar Pulpe de pui la gratar
Pulpele de pui se spala bine  si apoi se pun in marinata facuta din ingredientele de mai sus ( sare, piper, boia, usturoi, ....). Eu le-am lasat de la 10:30 pana la 15:30 cand le-am pus pe grataru pentru aragaz. Le-am servit alaturi de orez cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 34
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z