SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Cotlet de porc marinat Cotlet de porc marinat
Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte.Se pun doua cani de vin rosu intr-un vas. Se adauga, potrivit 1 ligura de ulei de masline si usturoiul pisat pentru a da gust carnii si a diminua usor din puterea vinului rosu. ...
 Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui
Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem intr-o ...
 Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare
Se taie carnea bucatele mai mici si se pune la prajit. Dupa ce s-a prajit se pune ceapa la prajit pana capata o culoare aurie. Se ia de pe foc. Se curata cartofii astfel incat sa umple trei sferturi de cratita, se pun foile de dafin, pasta de ardei, ...
 Supa de nalba cu pui "Mlukhieh-Specific tarilor arabe Supa de nalba cu pui "Mlukhieh-Specific tarilor arabe
Se spala puiul si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu ceapa, rosiile intregi( doar crestate putin) si condimentele intr-o cratita de fiert sub presiune 30 de minute.Cand puiul este fiert se scoate intr-un vas termorezistent, se asezoneaza cu ...
 Sarmalute din carne de manzat in foi de Stevie Sarmalute din carne de manzat in foi de Stevie
Se spala foile de stevie si se oparesc in apa clocotita cu sare 3-4 secunde,apoi se scufunda imediat in apa rece pentru a-si pastra culoare verde.Apoi se indeparteaza cu grija nervurile mai groase. Carnea tocata se amesteca bine cu orezul, ...
 Aripioare condimentate(punga Knorr) Aripioare condimentate(punga Knorr)
Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele condimente din punga si apoi le bagam la cuptor intr-o forma yena conform cu indicatiile de pe punga.Eu le-am tinut 40 de minute,dar inainte sa le ...
 Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi
Carnea de miel se curata bine de grasime si se spala.Se impaneaza cu usturoi.Se sareaza si se condimenteaza cu condimentul mixt, cimbru , tarhon, ulei de masline si sucul de lamaie. ( Se poate condimenta si cu condiment pentru fripturi sau miel daca ...
 Snitele de vita Stroganoff Snitele de vita Stroganoff
Snitelele se sareaza, se bat si se pipereaza.Se pot lasa bucati mai mari sau taia in fasii subtiri.Uleiul se incalzeste intr-o tigaie anti aderenta si se soteaza mai intai ciupercile feliate cca 5 minute, apoi se pun pe un platou.Se caleste ceapa in ...
 Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc
Mod de preparare.Desaram castraveti.Se vor taia in patru si ii vom pune intr-o craticioara cu apa la desarat pentru cel putin 2 ore.Tocam ceapa rosie cat mai marunt.Tocam ardeiul copt in fasiute mici.Cum il scot din congelator il toc imediat,deoarece ...
 ficat de porc cu cartofi pai ficat de porc cu cartofi pai
Ficatul tinut in lapte inainte de preparare se taie in bucati potrivite.Ceapa toacata marunt se caleste in ulei pana devine aurie. Se pune boiaua, se amesteca si se adauga bucatile de ficat. Se inabusa si apoi se toarna peste: faina, putina apa rece, ...
 Varza acra cu afumatura si masline negre Varza acra cu afumatura si masline negre
Se taie varza fideluta, se stoarce bine de zeama si se pune intr-o cratita. Se pune cimbru, ulei, sucul de rosii, piper, foile de dafin, apa pana se acopera varza si se baga la cuptor pana este aproape gata. Din cand in cand se mai adauga apa calda ...
 Musaca Musaca
Se curata cartofii si se taie rondele apoi se prajesc putin.Ceapa se toaca marunt si se caleste apoi se amesteca cu carnea si se adauga oul, sare piper si delikat dupa gust.Se aseaza feliile de carofi in cratita iar apoi un strat de carne peste care ...
 piept de pui cu sos de usturoi piept de pui cu sos de usturoi
Se spala bine pieptul de pui si se curata de piele. Se transeaza in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust. Se pun intr-o tigaie putin adanca si se prajesc in unt. Se intorc pe fiecare parte sa se patrunda bine fara a-si pierde din fragezime. ...
 Musakhan - Pui a reincalzita -specific arab Musakhan - Pui a reincalzita -specific arab
Puiul se curata cu o zi inainte , se sareaza si se condimenteaza.Se pune intr-o farfurie adanca si se stropeste cu 2 linguri ulei de masline si sucul de la o lamaie.Se lasa la frigider pana a doua zi.Intr-o cratita de fiert subpresiune se fierbe ...
 Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe
Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati.Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o tava de cuptor antiaderenta.Vinetele se sareaza si se lasa 20 de minute pe un gratar sa se scurga de lichid.Intr-o cratita antiaderenta se incinge ...
 Pui la cuptor cu piure de cartofi Pui la cuptor cu piure de cartofi
Se transeaza puiul. Se unge cu ulei, se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se toaca ceapa marunt si morcovul se taie rondele. Se unge tava cu ulei si apoi se intine un pat din ceapa si morcovul pregatit. Se aseaza bucatile de pui in tava si se ...
 Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli
Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa , se taie in felii de snitele se pudreaza cu sare si piper si se bat usor cu ciocanelul de snitele. Se trec apoi prin faina, ou batut si pesmet pana se termina toate. Cand ne apucam de prajit le mai ...
 Sarmale de doua feluri Sarmale de doua feluri
Carnea se amesteca cu morcovii dati prin razatoarea mica, ceapa data prin razatoarea mica, ouale, sarea, piperul, orezul (cum vrea fiecare cu mai mult sau mai putin orez). Se amesteca bine compozitia si se pune apa in ea de cateva ori ca sa absoarba ...
 Perisoare de manzat cu sos de rosii Perisoare de manzat cu sos de rosii
Curatati si spalati ceapa si morcovul. Spalati orezul si lasati-l la inmuiat in putina apa. Tocati foarte marunt ceapa, o jumatate de morcov si verdeata.Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei morcovul tocat, ceapa, verdeata, orezul scurs ...
 Inima in sos vanatoresc si cartofi piure Inima in sos vanatoresc si cartofi piure
Taiati inimile in doua si spalati bine toate cheagurile de sange. Indepartati cu un cutit bine ascutit partile ingrosate, albe apoi feliati inima foarte subtire. Curatati si feliati foarte subtire cepele taiate in doua si puneti-le la calit in ulei, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 94
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z