SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu faina

 Ficatei de pui cu mere Ficatei de pui cu mere
Curatati si spalati ficateii, dati-i prin faina, apoi prajiti-i in ulei, la foc mic, pana se rumenesc bine pe toate partile. Separat, prajiti slanina taiata in feliute si dupa 5-6 minute adaugati ceapa taiata julienne. Dupa 3-4 minute adaugati ...
 File de cod cu cascaval File de cod cu cascaval
Fileurile de cod se spala, se taie in bucati si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se pune sare si piper peste bucatile de cod. Ouale se amesteca bine cu faina si se adauga cascavalul dat prin razatoare. Se incinge uleiul si fiecare bucata de ...
 Cartofi cu ciuperci Cartofi cu ciuperci
Ciupercile se spala bine si se toaca marunt. Se calesc in putin ulei si se adauga ceapa tocata. Se adauga sare, faina, verdeata, nucsoara si putina zeama de lamaie. Cartofii se curata de coaja si se taie in 2. Se scobesc si se umplu cu ...
 Chiftelute cu sos marinat Chiftelute cu sos marinat
Ceapa se curata si se toaca marunt. Se caleste in putin ulei. Painea se inmoaie in apa si se amesteca bine cu carnea tocata, cu ceapa, verdeata taiata marunt,oul batut, sare si piper. Se fac chiftele, se dau prin faina si se prajesc in ulei ...
 Pulpe de pui cu galuste Pulpe de pui cu galuste
Taiati carnea in bucatele, presarati-o cu sare, piper si cimbru si prajiti-o in ulei, pana cand se rumeneste bine pe toate partile. Amestecati intr-un castron faina cu ouale, 2 linguri ulei si 50ml apa calduta. Omogenizati bine amestecul, apoi luati ...
 Piept de vitel cu fasole verde Piept de vitel cu fasole verde
Spalati pieptul de vitel, taiati-l in bucati potrivite si rumeniti-l in unt circa 10 minute, impreuna cu ceapa, tocata marunt. Adaugati supa de vita si lasati sa fiarba la foc mic, circa 90 de minute. Puneti fasolea verde, sucul de roșii si faina ...
 Pui in sos de ciuperci cu smantana Pui in sos de ciuperci cu smantana
Carnea de pui se presara cu sare si piper,dupa gust,si se prajeste in 50gr de unt,la foc potrivit.Cand bucatile de carne sunt frumos rumenite,se scot pe un platou si se acopera ca sa se pastreze calde.In grasimea ramasa se caleste ptr 2-3 min ceapa ...
 Vinete pane Vinete pane
Vinetele se spala si se curata de coaja. Se taie in felii groase de 3 cm. Se presara putina sare, se dau prin faina, ou si pesmet. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Rapid si bun! ...
 Cascaval pane Cascaval pane
Ouale se bat bine, se dau sare si piper si apoi se amesteca si cu 4 linguri de faina. Cascavalul se da prin faina, apoi prin amestecul de oua si faina si la final prin pesmet. Se prajeste cascavalul in ulei incins, pe ambele parti. In ...
 Parjoale de burta ca in Vlasca Parjoale de burta ca in Vlasca
Fierbeti burta bine spalata in mai multe ape, timp de 1 - 1 ora si jumatate, pana cand se inmoaie bine. Fierbeti cartofii, morcovul si ceapa, separat, pana se inmoaie. Dati prin masina de tocat burta si zarzavaturile fierte, dupa ce s-au racit. In ...
 Pulpe de pui cu gutui Pulpe de pui cu gutui
Prajiti pulpele in unt pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si scoateti-le pe o farfurie. In grasimea ramasa prajiti gutuile taiate in feliute de un deget grosime. Puneti apoi in cratita pulpele de pui si turnati peste toate un sos de zahar ...
 Ciulama de porumbei Ciulama de porumbei
Curatati porumbeii de tuleie, parliti-i la flacara aragazului, spalati-i, apoi puneti-i la fiert in 3 l apa, impreuna cu ceapa si morcovul intregi, dar curatate si spalate. Sarati dupa gust. Cand carnea si zarzavatul sunt bine fierte, scoateti-le pe ...
 Muschi de porc cu alune si mandarine Muschi de porc cu alune si mandarine
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalatio, presarati-o cu sare si piper si puneti-o intr-o tava, impreuna cu 100g unt si o cana cu apa. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti muschiul de porc, stropindu-l din cand in cand cu sosul din tava, ...
 Snitel de pui Snitel de pui
Pieptul de pui se taie in felii si se bate putin cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza feliile de pui si se lasa la rece 20 de minute. Dupa aceea se dau prin faina, oua. Se prajesc in ulei incins. Cand se scot se pun la scurs pe un servet ...
 Turnedou Rosini Turnedou Rosini
Muschiul de vita se curata de pielita si se portioneaza. Painea se curata de coaja si se taie felii. Ficateii se curata, se oparesc si se spala. Muschiul de vita se trage la tigaie si se condimenteaza. Feliile de paine (fara coaja) se trec prin ...
 Rulada de vita cu ficatei de pasare Rulada de vita cu ficatei de pasare
Carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat. Ficatul de pui se spala, se opareste si se taie cuburi. Slanina se opareste si se taie cuburi. Cartofii se taie cuburi. Patrunjelul verde se curata, se ...
 Frigarui haiducesti Frigarui haiducesti
Carnea se taie in cubulete. Se da cu sare, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore. Cubuletele de carne se pun pe betisoare si se pun la fript pe gratar. Cand sunt bine patrunsi se stropesc frigaruii cu ulei si se trec prin faina de ...
 Sufleu de mazare Sufleu de mazare
Mazarea se fierbe in apa cu putina sare, se scurge foarte bine si se pune apoi intr-o cratita unsa cu unt. Intre timp se prepara un sos din faina, unt si lapte, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu albusurile batute spuma. Dupa ce s-a ...
 Chiftele cu peste Chiftele cu peste
Cartofii se pun la fiert dupa ce sunt curatati si taiati in felii. Se pregateste piure. Se fierbe fasolea verde si se taie in bucatele mici. Usturoiul si ceapa se taie si se calesc putin in ulei incins. Se amesteca toate ingredientele pe foc ...
 Chiftelute din legume Chiftelute din legume
Cartofii se fierb in apa cu sare si se curata de coaja. Morcovii si telina se curata, se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb, se scurg. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. ...
1-1011-2021-3031-39
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu faina - Pagina 22
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z