SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu faina

 Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata
Se taie felii ardeii si ceapa, iar usturoiul se toaca nu foarte marunt. Acestea se pun la prajit intr-o tigaie in care am pus 3 linguri de ulei. Se feliaza sunca, si se adauga peste legume. Se continua prajirea inca cca 30 min., iar cind incepe sa se ...
 MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT
Carnea se unge cu sare(cca1/2 lingurita),piper(dupa gust)si uleiul de masline.In oala de presiune se pun legumele,curatate,taiate in 2 sau 4.Peste acest soclu de legume, se pune muschiuletul.Se pun 100 ml apa;se inchide oala.Se lasa ,la foc mic(dupa ...
 CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA CIOCANELE DE PUI CU SOS DE SMANTANA
Ciocanelele se spala bine,se curata de piele si se ung cu amestecul facut din miere si sosul Dijonnaise.Apoi se aseaza intr-un vas de yena in care s-a pus 1 lingura de ulei,se condimenteaza cu sare,piper si boia dupa gust.Ciupercile curatate se taie ...
 Snitele din piept de pui Snitele din piept de pui
Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu sare, piper si alte condimente. Treci fiecare feliuta de piept prin ou, pesmet, iarasi ou si la urma prin faina. Le pui la prajit in ulei incins pana ...
 PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI
Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc .Cartofii noi se curata,se spala si se fierb intregi in apa rece cu un praf de sare si putin busuioc.Intr-o cratita se toarna sucul de rosii, ceapa, usturoiul tocate cat mai marunt,se ...
 Fasole lata cu manzat Fasole lata cu manzat
Se taie carnea,se inabuse in 3 linguri de ulei si 3 de apa,se adauga ceapa,,ardeiul si fasolea curatata,spalata si taiata potrivit,se acopera cu apa si se fierbe cu capac la foc mic pina cand este fiarta carnea.Rosile se mixeaza, se adauga lingura de ...
 SNITELE UMPLUTE SNITELE UMPLUTE
Din cele 500 g de carne, se fac 10 snitele;snitelele se bat,se sareaza si pipereaza, dupa gust;se umplu(se fac rulou, ca si sarmalele,dar la capete nu se inchid) cu umplutura,facuta asa:ceapa se taie marunt;se prajeste in uleiul de masline;se adauga ...
 CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA
Carnea de pui se spala si se taie cuburi.Morcovii,ceapa,telina se curata si se cresteaza .Usturoiul se toaca.Carnea se fierbe in apa cu sare ,se spumeaza,se adauga legumele si se mai fierbe in continuare cam vreo 30 minute.Apoi supa se strecoara,iar ...
 PUI IN SOS DE VIN ROSU PUI IN SOS DE VIN ROSU
Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie inalta. Se aseaza bucatile de pui cu pielea in jos in tigaie si se prajesc 5-7 minute pana se rumenesc. Se scot cu spumiera pe o ...
 Tocanita de pui cu mamaliguta Tocanita de pui cu mamaliguta
Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu rosiile taiate cubulete, se adauga apoi carnea si se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga patrunjel verde tocat si o cana cu apa, apoi se lasa sa fiarba carnea bine. Se face mamaliguta: la 1 l ...
 Suberek Suberek
1.Se framanta o coca din apa calduta, sare si faina adaugata treptat, astfel incat sa nu fie nici foarte moale, nici foarte vartoasa, ci foarte elastica sa o putem intinde usor.2.Aluatul se taie in fasii lungi care apoi se impart in bucati mai mici ...
 Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari) Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari)
Se pune puiul la fiert impreuna cu ceapa taiata in doua,foile de dafin si morcovul,nu uitind de pus sare.Se lasa la foc iute pina da in clocot se spumuieste si se da la foc mic cca.o ora,dupa care se scoate si se lasa la racit pentru ca dupa aia sa ...
 Mancare de limba cu  masline Mancare de limba cu masline
Se fierbe limba in oala cu presiune in apa cu sare si piper . Se scoate, se raceste si se dezgoleste de pielita alba ( daca e fiarta bine, imediat se desface, mai bine zis se exfoliaza ) Se prajeste ceapa 1 minut , se stinge cu sucul de rosii frecat ...
 Piccata a la Catalina Piccata a la Catalina
Se transeaza pieptul de pui in felii (ca pt snitele).Se amesteca faina cu sare si ierburile provence uscate.Se pune untul la topit in oala sau tigaia in care o sa pregatim mancarea.Cand s-a topit untul,dam feliil de pui prin amestecul de ...
 Anghinare cu pancetta Anghinare cu pancetta
Incepem cu prepararea anghinarelor care necesita rapiditate si un pic de timp.Inainte de a pregati anghinarele taiem lamaia pe jumatate pt a stropi imediat aceste legume cu zeama de lamaie dupa ce le-am taiat.Taiem pe jumatate leguma si eliminam ...
 Pui cu sos de smantana si mamaliguta Pui cu sos de smantana si mamaliguta
Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.Galbenusurile le amestecam cu ...
 Mamaliga cu intinsoare de carnat Mamaliga cu intinsoare de carnat
Se pune carnatul intr-o cratita si apa pana la nivelul lui.Se fierbe pana scade apa de tot.Se prajeste in grasimea ramasa pana ce capata o crusta aurie se adauga usturoiul maruntit si mai tinem pe foc 1 2 minute.Intru-n ceaun se pune apa sare si c-am ...
 Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati
Spalam crenvurstii, ii stergem cu un prosop curat si ii taiem pe lungime, dar numai partea de mijloc, lasand cele doua capete intregi. Taiem cascavalul felii cu grosime de apr. 3-4 mm si in fiecare crenvurst sau polonez asezam cate-o felie de ...
 Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe
Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert sub presiune; se adauga ceapa si bucatile de carne de vita.Se calesc pana carnea de vita isi schimba putin culoarea.Se adauga pastaile de bob taiate in bucati de cca 2cm si se mai lasa 2-3 ...
 Ficatei pane cu piure de cartofi Ficatei pane cu piure de cartofi
Ficateii spalati se dau prin faina, ouale batute bine si apoi se frig in uleiul bine incins.Cartofii se curata se spala si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se rastoarna apa de pe ei, se adauga untul si se ...
1-1011-2021-3031-39
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu faina - Pagina 29
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z