SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu faina

 ARDEI UMPLUTI ARDEI UMPLUTI
Ardeii se curata de seminte;se spala,se scurg.Se umplu cu tocatura;cam 2-2,5 cm din ardei ,se lasa fara tocatura,sa aiba orezul loc,pt.a se umfla.Tocatura se face asa:carnea,impreuna cu ceapa taiata marunt si calita putin, in 2 linguri ulei,se da ...
 Pui rasol cu legume si sos de marar Pui rasol cu legume si sos de marar
Se spala si se transeaza puiul in bucati, se curata legumele si se spala. In 3 litri de apa rece cu putina sare si o lingurita de zahar puneti la fiert la foc mic carnea de pui. Cand clocoteste luati spuma, adaugati morcovii, patrunjelul si ceapa iar ...
 Ficat de pasare cu sos de unt si bulion Ficat de pasare cu sos de unt si bulion
Ceapa curatata si spalata se taie cat mai subtire si mai fin posibil si se caleste in ulei. Ficatul de pasare se spala, se zvanta de apa, se pudreaza cu faina(amidon alimentar) si se prajeste usor in ulei de masline extravirgin. Se amesteca apoi ...
 Mazare sote cu rasol de jambon Mazare sote cu rasol de jambon
Se curata, parleste, rade si spala jambonul. Se pune la fiert carnea in 2-3 l apa rece cu putina sare, cu o ceapa, morcovul si patrunjelul si se fierbe bine cu capac la foc mic (sau in oala de fiert sub presiune).Separat caliti cealalta ceapa tocata ...
 Fasole verde cu afumatura si cabanos Fasole verde cu afumatura si cabanos
Fasolea verde curatata si spalata se pune la fiert in 500 ml apa cu un praf de sare sau in vasul de fiert in aburi, aproximativ 20-25 minute.In alta craticioara caliti in ulei ceapa tocata, costita taiata bucatele si rosia decojita si taiata feliute. ...
 Ostropel de aripioare cu ciulama Ostropel de aripioare cu ciulama
Se pun la fiert aripioarele in 500 ml apa rece cu un cub de concentrat de pui si se lasa aproximativ 30 minute la foc mic cu capac.Intr-un ceaun prajiti in 2 linguri ulei usturoiul curatat si tocat foarte fin, apoi adaugati aripioarele scoase din ...
 Ostropel de pui cu cartofi noi Ostropel de pui cu cartofi noi
Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute.Cartofii noi spalati se pun la fiert in coaja cu o lingurita zahar si putina sare.Se pune uleiul intr-un vas de tuci sau ceaun, se prajeste carnea pe ...
 Papricas de pui cu galuste Papricas de pui cu galuste
Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul, bucatile mici de carne si sare.Se pune o cana cu apa si se acopera cu un capac sa fiarba.Intre timp de fac galustele din doua oua batute bine faina , 2 ...
 Mazare cu carne de pui Mazare cu carne de pui
Pupele se spala,se toaca ceapa,se pun la foc cu putin ulei si putina apa,se completeaza cu apa pana sunt facute pulpele (eu le-am pus taiate in doua si fara piele pe care o papa pisicul meu si oricum nu este sanatoasa),se adauga mazarea ...
 Parjoale din carne de porc Parjoale din carne de porc
Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec …Caliti in 3-4 linguri de ulei ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras pana ce se inmoaie putin. Adaugati si 2-3 linguri de apa, ca sa nu se prajeasca ...
 Pui cu sos de lamaie si smantana Pui cu sos de lamaie si smantana
Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza:Se pun 2 linguri ulei (dupa preferinta) eu folosesc uleiul de arahide, apoi se aduga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust sau 1 cub knorr Gaina, apoi coriandrul pisat si zaharul. Se lasa la foc ...
 Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci
Dezosam si taiem bucati mai mici pieptul de pui pe care il punem la prajit impreuna cu ceapa intreaga.Cand a inceput sa se albeasca carnea, adaugam ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.Lasam sa se caleasca ciupercile impreuna cu carnea si ...
 Mazare cu salam Mazare cu salam
Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa taiata marunt cu putina sare.Se adauga morcovul taiat rondele si se pune din cand in cand putina apa calda pana morcovul este fiert.Pasta de tomate se amesteca cu faina si se adauga in tigaie.Se adauga ...
 fasole verde cu aripi de pui fasole verde cu aripi de pui
in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara.separat se caleste ceapa pana devine aurie,se adauga ardeiul taiat cubulete. la cateva minute se adauga zeama(nu toata) de la aripi si fasolea.cand toate ...
 Escalop felii,in sos Escalop felii,in sos
Escalopul se taie in feliute de cca 1,5/5 cm.Eu folosesc felii de snitel,nebatut.Feliutele de carne se dinstuiesc in ulei de masline,cca 45 minute.Carnea trebuie sa fie facuta(moale).Dupa aceea,se pune faina;se mesteca;carnea trebuie sa fie invelita ...
 Tortillas umplute cu piept de pui picant Tortillas umplute cu piept de pui picant
Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii de usturoi. Ardeiul gras se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se calesc in putin ulei, se adauga pieptul de pui i se prajeste astfel apr. 5 minute. Se ...
 Ciulama cu pipote de curcan Ciulama cu pipote de curcan
Pipotele de curcan se curata bine,se spala ,se pun la fiert in apa rece cat sa fie acoperite si se adauga putina sare.Dupa ce luati spuma , adaugati zarzavatul taiat rondele sau tocat marunt si lasati sa fiarba la foc mic pana sunt fierte atat carnea ...
 Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi
*Carnea se spala ,se taie in bucatele mici apoi se rumeneste in uleiul incins intr-o craticioara de 5 litri.*se scoate cind s-a rumenit si se pune deoparte*cepa si usturoiul taiati marunt se caleste in uleiul ramas de la carne* cind s-au calit de ...
 Pui  cu smintina si macaroane mici Pui cu smintina si macaroane mici
Puiul dezosat se taie bucati de cca 2,5/2,5 cm.Intr-o tigaie(mie-mi place sa folosesc wok pt.mincarea asta) se pune uleiul de masline cu untul;se pune,apoi,puiul;se prajeste;nu trebuie sa-si schimbe culoarea,dar sa fie patruns.Cind sind ...
 Perisoare din carne de pui cu smantana Perisoare din carne de pui cu smantana
Carnea de pui, pielea si ceapa (calita si racita ulterior), se dau prin masina de tocat de 2 ori.La compozitia asta se pun celelalte ingrediente (ouale, faina, orezul, apa, sarea, piperul, mararul tocat si usturoiul). Orezul trebuie spalat bine ...
1-1011-2021-3031-39
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu faina - Pagina 28
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z