SiteDeBucate » leustean

Retete cu leustean

 Ciorba de perisoare cu legume deshidratate Ciorba de perisoare cu legume deshidratate
Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l sa stea in apa rece la inmuiat, sa se umfle putin.Intre timp curatati si spalati ceapa si cartofii. Taiati cepele in doua si feliati-le foarte ...
 CIORBA DE PESTE TARANEASCA CIORBA DE PESTE TARANEASCA
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine.Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar ...
 Ciorba de perisoare acrita cu bors Ciorba de perisoare acrita cu bors
Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul in care facem ciorba. Dupa cateva minute le stingem cu apa calda. Le lasam sa fiarba la foc mic si ne ocupam de perisoare. Dam pe razatoare o ceapa, o ...
 Ciorba de limba Ciorba de limba
Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa la fiert mic cu capac, aproximativ o ora.Intre timp curatati, spalati si tocati legumele si ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se toaca toate legumele cubulete si se pun la fiert, ceapa pentru perisoare se taie marunt si se impreuna cu orezul si carnea.Se lasa sa fiarba 40 min legumele, dupa care se adauga perisoarele, care se fac bilute la foc mic sa nu se sparga. Se adauga ...
 Bors de legume cu afumatura Bors de legume cu afumatura
1.Se portioneaza afumatura si se spala.2.Se opareste afumatura pe care vrem sa o folosim. Se scoate si se scurge.3.Se curata legumele: ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul, dovleceii, cartofii, varza, se spala si se scurg.4.Se toaca legumele ...
 Bors din crap romanesc Bors din crap romanesc
Se toaca ceapa marunt, morcovii se dau prin razatoarea mare, telina la fel, ardeii se taie fideluta si toate se pun la fiert in apa rece. Se pune ulei si se lasa sa fiarba pana cand zarzavatul este fiert. Se pune apoi orezul si sucul de rosii si se ...
 Bors de zarzavat cu carne de porc Bors de zarzavat cu carne de porc
Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si cand s-a terminat spumuirea incepem sa punem zarzavatul. Se curata, se toaca ceapa si se pune peste carne. Se curata morcovul, se da prin razatoarea ...
 Bors de loboda Bors de loboda
Se curata morcovul si telina, se dau pe razatoarea mica si se pun la fiert in oala cu apa rece. Se lasa pana sunt aproape fierte. In timpul acesta se curata prazul, se taie marunt si se pune peste morcovul si telina aproape fierte. Se pune si cana de ...
 Ciorbita bogata, pe aripi de curcan Ciorbita bogata, pe aripi de curcan
Intr-o oala de 8L, adaugam apa rece, aripa( bine spalata), 1 ceapa veche intreaga,cubul knor,boabele de piper, sare si o punem la fiert. Dupa primele clocote, spumam si lasam sa fiarba la foc mic,pana se desprinde carnea de pe os, aprox 60’.Intre ...
 Bors din carne de porc cu oase date la fum Bors din carne de porc cu oase date la fum
Se pune carnea la fiert in apa rece si cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul. Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba. Cand este fiarta ...
 Bors de pui Bors de pui
Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba 20 minute si incepem sa punem zarzavaturile. Punem intai morcovul dat prin razatoarea mica si-l lasam sa fiarba singur 20 minute. Apoi punem telina ...
 Ciorba de perisoare cu zeama de varza Ciorba de perisoare cu zeama de varza
Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu varf de faina, 2 pumni si jumatate de orez , ceapa data prin razatoarea mica, se amesteca bine, dupa care se fac perisoarele cu mana unsa cu ulei. Dupa ...
 Ciorba de dovlecei cu perisoare Ciorba de dovlecei cu perisoare
Perisoarele le-am facut putin diferit de cele clasice, fara orez, ci cu dovlecel ras si ou. Am acrit-o cu zeama de varza. Este roz pentru ca am pus bucati de sfecla rosie in butoiul cu varza.Curatati legumele, spalati-le, tocati ceapa marunt, ...
 Bors de pangasius Bors de pangasius
Se curata zarzavaturile. Ceapa se taie marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel si se pun toate la calit in ulei in oala in care se face ciorba. Cand se moaie fara sa se arda se adauga apa si se lasa sa mai fiarba 20 minute. Se pune ...
 Bors de sfecla rosie Bors de sfecla rosie
Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ceapa se toaca marunt, se incinge uleiul intr-o oala, se adauga toate aceste verdeturi si se calesc pana se inmoaie. ...
 Bors de praz Bors de praz
Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie fideluta, si se pun la fiert in apa rece. Se taie prazul marunt si cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si ...
 Ciorba de ciuperci pleurotus 2 Ciorba de ciuperci pleurotus 2
Spalati ciupercile si lasati-le stea in apa rece. Curatati si spalati legumele si zarzavaturile, apoi tocati ceapa solzisori si puneti-o la calit in ulei intr-o oala mai mare. Adaugati morcovii taiati felii subtiri, albitura cubulete mici, cartofii ...
 Ciorba din oase de vacuta cu perisoare Ciorba din oase de vacuta cu perisoare
Se tin oasele in apa rece 15-20 minute sa iasa bine sangele, apoi se pun la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se adauga legume si zarzavaturile, curatate si spalate. Pastrati o ceapa pentru perisoare. Lasati ...
1-1011-2021-29
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu leustean - Pagina 16
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z