SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti

Retete Retete Traditionale Romanesti cu leustean

 Bors de jume Bors de jume
Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in untura in oala in care vei fierbe ciorba.Dupa ce s-a inmuiat adaugi morcovul, pastarnacul si telina curatate si date pe razatoarea mare.Adaugi jumele si 1 l de apaDupa ce au fiert toate torni borsul fiert ...
 Bors cu perisoare din crap oglinda Bors cu perisoare din crap oglinda
Cureti legumele, le tai cat poti de marunt si le pui sa fiarba in apa clocotita cu sare.Dupa ce au fiert, adaugi capul si coada, lasi sa fiarba si , la 10 minute dupa ce le-ai pus, adaugi borsul.Treci carnea de peste prin masina de tocat, amesteci ...
 Ciorba de praz Ciorba de praz
Cureti prazul, il speli si-l tai rondele subtiri, apoi il inabusi 5 minute in ulei amestecat cu o cana de apa.In acest timp ceapa, morcovii si telina, le cureti, le tai marunt si le adaugi peste praz impreuna cu orezul spalat.Torni 3 l de apa, ...
 Bors cu pastai Bors cu pastai
Cureti ceapa si morcovii, ceapa o tai marunt, iar morcovii fi poti taia cubulete sau fi poti trece pe razatoare. Pui 1 l de apa la fiert si adaugi ceapa si morcovii. Lasi sa fiarba. Intre timp cureti fasolea, o rupi in bucati mai mici si o adaugi in ...
 Bors de cartofi noi Bors de cartofi noi
Cureti toate legumele si tai ceapa marunt. O pui sa se caleasca usor si, intre timp, dai pe razatoarea mare morcovii, telina, ardeiul.Le adaugi in oala dupa ce s-a inmuiat ceapa, torni apa cat sa le cuprinda si le lasi sa fiarba. Dupa 10 minute, ...
 Ciocanele la gratar Ciocanele la gratar
Cu o zi inainte, pui carnea in vin impreuna cu ceapa, leusteanul, usturoiul taiat felioare. A doua zi le scoti, le usuci cu un servet de hartie, le presari cu vegeta si le pui pe gratarul bine incins si uns cu grasime.In loc de vin poti folosi si ...
 Zama de pastai Zama de pastai
Cureti si speli morcovul, pastamacul si patrunjelul, le razi pe razatoarea mare si le pui la calit cu o lingurita de ulei, in oala in care vei face ciorba.Cureti si tai cubulete ardeiul gras, ceapa o toci marunt si le adaugi la calit peste morcovi. ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Curatati radacinoasele, spalati-le si dati-le pe razatoare. Curatati si tocati marunt ceapa. Taiati rosiile in cubulete mari. Caliti legumele in ulei. Adaugati 1 l apa fierbinte si tineti vasul la foc potrivit. Cand legumele sunt fierte, adaugati ...
 Bors ardelenesc Bors ardelenesc
Cureti toate zarzavaturile, tai legumele cubulete si fideluta, iar morcovii ii razi. Pui ulei in oala de ciorba si calesti ceapa, morcovii si dovlecelul, dupa care pui si celelalte zarzavaturi si lasi sa se inabuse putin. Pui 1 cana de apa calduta si ...
 Tibric Tibric
Tai slanina cubulete mici si carnatii in felii subtiri, apoi le pui impreuna la prajit pana se rumeneste slanina. Adaugi ceapa taiata marunt, impreuna cu morcovul, patrunjelul, pastarnacul, telina si ardeiul, taiate in cubulete. Calesti totul timp de ...
 Fasole cu os afumat Fasole cu os afumat
Alegi fasolea si o pui la fiert (daca ai, fierbe-o in apa de izvor pentru ca fierbe mai usor). Arunci apa de 2 ori, dupa ce a clocotit, apoi in cea de-a treia adaugi morcovul taiat marunt, ardeiul taiat cubulete mici, cubuletele de concentrat de ...
 Bors de peste Bors de peste
Bucatile de peste se spala, se scurg, legumele se curata, se spala si se taie marunt ca pentru ciorba. Rosiile se decojesc si se toaca marunt, orezul se spala.Intr-un vas de ciorba se pun bucatile de peste in apa clocotind, se adauga putina sare si ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete Traditionale Romanesti cu leustean
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z