SiteDeBucate » frisca

Retete cu frisca

 Frisca cu capsuni Frisca cu capsuni
Se spala capsunile,se curata si se pun intr- un bol si se sfarma cu furculita,se adauga peste ele zahar vanilat.Intr un vas mai inalt se pune smantana de frisca si se bate cu mixerul impreuna cu 3 linguri de zahar pudra.Cand e bine batuta se adauga ...
 Tarta cu capsuni Tarta cu capsuni
Am separat albusul de galbenus,am mixat albusele,am adaugat pe rand cele 4 linguri de zahat,am adaugat cele 4 galbenuse,vanilia,coaja de lamaie,sarea,am presarat faina in care am facut o adancitura si am pus o lingurita rasa cu praf de copt pe care ...
 Capsuni cu frisca Capsuni cu frisca
Am spalat bine capsunii,i-am zdrobit cu furculita si am presarat zaharul vanilat peste ei si au stat asa cam 10 min. Am mixat frisca bine si nu am mai adaugat zahar deoarece aceasta are in compozitia ei suficient zahar.Am amestecat frisca cu capsunii ...
 Tort piramida din clatite Tort piramida din clatite
Se coc clatitele simple (ou,faina,lapte,coaja de lamaie,vanilie si putin ulei)eu am copt mai mult de 21 Se umplu 6 clatite cu gem de capsuni si se aseaza pe un platou ,apoi se pun 5 cu gem de prune ,4 cu zahar,3 cu gem de capsuni,2 cu gem de prune si ...
 Indiene cu frisca Indiene cu frisca
Se bat albusele spuma cu zaharul apoi adaugam usor galbenusele si bicarbonatul. Dupa ce sa incorporat adaugam usor faina. Coacem la 180grade intr-un cuptor preincalzit pt 25-30 minute, sau pana sa facut (depinde de cuptor). Cand e gata scoatem si ...
 Profiterol Profiterol
Din aluat oparit  formam cu posul mici gramajoare rotunde pe care le coacem 15 minute la foc iute si inca 5 la foc normal.Le lasam apoi sa se raceasca si le putem pastram la frigider pentru cand avem nevoie. Cu ajutorul unui pos ,umplem ...
 Tort cu frisca, capsuni si piure de castane Tort cu frisca, capsuni si piure de castane
Se curata coditele de la capsuni,se spala se taie rondele sau felii si se acopera cu 4linguri zahar. Se separa galbenusurile de albusuri si se pun fiecare in vase diferite. Albusurile se bat cu 90gr zahar.Separat se freaca galbenusurile cu celalalte ...
 Tort cu crema de nuci Tort cu crema de nuci
Pregatim mai intai blatul 1:   Se bat albusurile cu zaharul. Se adauga galbenusurile, uleiul, esenta ,praful de copt amestecat cu  faina si se amesteca usor. Se unge o tava rotunda cu ulei si se tapeteaza cu faina apoi se toarna ...
 Tort cu crema de capsuni Tort cu crema de capsuni
Preparam blatul: Batem spuma albusurile ,dupa ce s-au intarit adaugam putin cate putin zaharul,apoi galbenusurile,faina ,cacao si la sfarsit uleiul cum mi-a spus gabitzu. Coacem la foc mediu .Dupa ce s-a copt il dam la rece pentru 2-3 ore (asa se ...
 Tort Stefania Tort Stefania
Foi: Albusurile se bat cu un praf de sare, la viteza medie, pana se fac spuma, adaugand treptat o jumatate din cantitatea de zahar. Se mareste viteza si se bate pana se intareste spuma. Galbenusurile se bat cu zaharul ramas pana devin ca o crema, ...
 Tort Cadou Tort Cadou
Pregatim blatul astfel: Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, uleiul, faina, praful de copt si cacaoa, mixam pana se ...
 Tort Kodrit Kadir cu capsuni Tort Kodrit Kadir cu capsuni
Caramelul:ouale se bat spuma cu zaharul.peste ele se pune esenta de vanilie,coaja de lamaie si laptele si se omogenizeaza bine toate ingredientele. Blatul:oul se freaca spuma cu zaharul. se adauga uleiul si laptele. peste se pune praful de copt stins ...
 Tort "Elena" Tort "Elena"
Blatul: se mixeaza ouale intregi cu zaharul ana isi dubleaza volumul. Se adauga esenta de vanilie, nuca macinata fin si faina cernuta impreuna cu amidonul si se amesteca usor. Se toarna compozitia in forma detasabila tapetata pe fund doar cu hartie ...
 Tort "Flacara violet" Tort "Flacara violet"
Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile le-am batut spuma,am adaugat zaharul,zaharul vanilat si am amestecat pana a devenit ca o bezea. Galbenusurile le-am frecat cu uleiul, le-am adaugat peste albusuri. Am adaugat sucul de portocala si ...
 Compot de rubarba Compot de rubarba
Cozile de Rubarba se curata de coji, se taie in bucati de 2-3 cm si se pun la fiert cu apa, adaugandu-se 200g zahar,sau dupa gust. Se lasa sa fiarba 15-20 de minute. Apoi se paseaza bine cu blenderul pana devine o crema omogena. Se lasa la rece si ...
 Tarta exotica Tarta exotica
Grasimea se amesteca bine , cu o lingura, impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pina se omogenizeaza bine. Se adauga galbenusurile, sarea, invartim bine cu lingura , apoi se adauga faina. Framantam bine cu mana cat mai repede ( sa nu se topeasca ...
 Crostoli Crostoli
Se face un aluat din toate ingredientele care se intinde in foaie subtirica. Se taie in patrate sau orice alta forma dorita si se pun la prajit la foc iute in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie apoi se pudreaza cu zahar vanilat. ...
 Tort diplomat cu capsuni Tort diplomat cu capsuni
In zeama de la compotul de capsuni punem gelatina si o lasam sa se inmoaie, apoi o punem putin la baie de aburi. Batem smantana cu zaharul farin si  intaritorul de frisca. La sfarsit adaugam esenta de vanilie.O dam la rece. Pregatim umplutura: ...
 Tort -budinca de orez cu mere caramelizate Tort -budinca de orez cu mere caramelizate
Se pune laptele la foc apoi se spala bine orezul si se fierbe cu putina sare intr-o craticioara cu putina  apa(1 canita), dupa ce a apa a scazut se pune peste lapte si se amesteca bine, se lasa sa fiarba la foc mic .Cand orezul e fiert se pun 5 ...
 Salata de fructe cu coniac Salata de fructe cu coniac
Se spala bine fructele apoi se taie cubulete si se amesteca bine toate la fel si cel din compot dupa care se toarna si sucul din compot peste fructe Se pun in boluri si se stopesc cu putin coniac apoi se pune frisca batuta foarte bine  si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-96
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu frisca - Pagina 29
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z