SiteDeBucate » frisca

Retete cu frisca

 Strudel cu fructe de padure Strudel cu fructe de padure
Se pune faina bine cernuta intr- un bol mai mare si se framanta cu untul topitul si apa calda, in care s-a dizolvat sarea, pana se obtine un aluat catifelat si potrivit de moale (daca este nevoie se mai adauga apa calda). ...
 Salau cu capere Salau cu capere
Doritorii pestelui de apa dulce cunosc gustul inconfundabil al salaului ; daca il mai asociezi si cu cateva capere , succesul tau este garantat ! ...
 Tiramisu Tiramisu
Frisca lichida impreuna cu intaritorul de frisca , albusurile si branza mascarpone se bat spuma tare, separat fiecare. ...
Mousse de ciocolata
Orice masa trebuie sa se incheie fastuos cu un desert de inalta clasa ! Spuma de ciocolata usoara si delicioasa , face parte cu siguranta din aceasta inalta clasa si daca nu ai descoperit- o pana acum, am sa te ajut eu ! ...
 Paste carbonara Paste carbonara
Pastele carbonara sunt amprenta italiana in toate restaurantele si pizzeriile italiene din lume. Pastele carbonara sunt foarte populare si in Romania. ...
Somloy galuska
Galbesnusurile se bat cu zahar, se adauga faina si spuma tare de albus, apoi compozitia se imaprte in 2, intr-una se adauga 30 gr cacao, iar in cealalta, vanilia. Se intind pe 2 tavi tapetate si se coc. ...
Tort diplomat
Preparare blat: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si apoi se pune faina si vanilia. Compozitia se toarna intr-o cratita(4l) unsa bine cu ulei, peste care se aseaza o coala alba. Se desprinde blatul de coala cat este cald. ...
Tort de mere
Intr-o cratita de 3 kg se pun 100g unt taiat felii si un pahar de zahar in care se imbraca tot vasul. Merele se scobesc cu un cutit special si se curata de coaja. Mijlocul merelor se umple cu dulceata si se aseaza peste unt si zahar in cratita. ...
Sarlota cu fructe zaharisite
Se face o crema, frecand margarina cu zaharul si galbenusurile. Se adauga romul, fructele si nucile taiate marunt si se incorporeaza apoi frisca. ...
tort cu frisca si fructe
incepem cu blatul; se separa ouale, se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga praful de copt, galbenusurile, iar apai faina;eu de obicei cern faina pt a nu mi se face cocoloase in aluat; se da la cuptor la foc potrivit ...
Prajitura cu caise, stafide si nuci
Ungi partea de jos a unei forme de tort cu unt. Presari zaharul, nucile tocate, apoi stafidele, iar peste acestea asezi un strat de caise. ...
Inghetata de banane
Intr-o cratita se amesteca laptele,frisca,ouale si sarea.Se pune cratita pe foc amestecand in continuu la foc mic pana se ingroasa compozitia.Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca ...
Inghetata de ciocolata
Se topeste ciocolata.Se adauga treptat laptele amestecand pana se omogenizeaza.Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Separat se bat ouale intr-un vas cu telul.Se adauga treptat zaharul si se bat in continuare pana se topeste ...
Scufita Rosie
1.Se aseaza piscoturile pe fundul si pe lateralele unei forme de prajitura din metal.Se pune cantitatea de gelatina in lapte caldut si se lasa sa se umfle. ...
Coroana din orez
Se fierbe orezul in apa 10-15 minute, se scurge prin strecuratoare, se spala sub robinet si se pune din nou la fiert cu laptele, zaharul vanilat si cu zaharul. ...
SPUMA DE CIOCOLATA
Inmuiati ciocolata pe baie de aburi Se freaca untul spuma. Se adauga pe randzaharul,galbenusurile,si la final albusurile batute tare (sa nu curga) ...
Inghetata de fructe
Se trec fructele printr-un plender si se amesteca piureul cu zahrul pana cand acesta se dizolva complet. ...
Supa crema Adina
Se curata laptucile, se spala se oparesc in apa cu sare si se fierb 10 min. Separat se adauga untul in consommeul fierbinte, care se drege cu galbenusurile batute cu frisca. ...
Suc de castraveti cu morcovi
Se amesteca sucurile cu sare, pipe si marar tocat marunt.Se da la rece si se serveste cu frisca in pahare. ...
Supa-crema Excelsior
Se curat si se spala spranghelul dupa care se taie in bucati potrivite, dupa care se pune la foc in 0,5 l apa.Odata inmuiat se baga la blender se adauga la supa de arpacas zeama si piureul de sparanghel si se fierbe 10 min la foc mic. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-96
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu frisca
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z