SiteDeBucate » frisca

Retete cu frisca

 TORT DIPLOMAT CU IAURT TORT DIPLOMAT CU IAURT
Se pun fructele feliate pe fundul oalei sau tavii potrivit de inalta asezate frumos sub forma de floare. Gelatina se dizolva intr-o cana de lapte rece. Se pune la fiert o cana de lapte cu o cana de zahar 2 min (amestecand continuu). Se lasa la racit ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Pachetele de gelatina se pun la inmuiat in zeama de la compotul de ananas aprox 30-50 min. Dupa ce s-a facut compacta, gelatina se amesteca cu galbenusurile si 100 g de zahar si se pune la foc mic pana se face o compozitie ca o budinca.Albusurile se ...
 Tort diplomat Tort diplomat
Albusurile se bat spuma cu 75g.zahar. Dupa aceea se pun la foc galbenusurile amestecate cu zaharul,si gelatina dizolvata in zeama de la compot, dupa ce s-au racit galbenusurile (galbenusurile nu se tin mult pe foc, doar pana se dizolva toate ...
 Tort diplomat cu ananas Tort diplomat cu ananas
Ouale se bat cu zaharul,se adauga in laptele fiert caldut si se pun pe baie de abur si se fierb pana se intareste putin.Gelatina inmuiata cu sucul de compot se adauga in compozitia fierbinte.Frisca se amesteca cu compozitia, cand aceasta s-a racit,si ...
 TORT CU CREMA DE LAMAIE TORT CU CREMA DE LAMAIE
blatul:Preincalziti cuptorul la nivelul 4 sau 180 grade C. Bateti usor albusurile si incorporati progresiv zaharul cu o spatula de lemn. Nu bateti prea mult. Adaugati esenta de vanilie si faina cernuta in prealabil. Lasati compozitia sa se odihneasca ...
 Tort diplomat cu rulade Tort diplomat cu rulade
Blat: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, apoi se adauga galbenusele, faina, praful de copt, vanilia. Compozitia se pune la copt. Cand e coapta rulada, se ruleaza intr-un prosop si se lasa pana se raceste. Apoi, se unge cu gemul de capsuni si ...
 Tort cu frisca Tort cu frisca
Blatul : galbenusurile se amesteca cu 60 g de zahar, pana ce se obtine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma, se adauga restul de 60 g de zahar, se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina, amestecandu-se usor, se toarna intr-o forma de ...
 tort diplomat. tort diplomat.
Mod de preparareSe face un blat de tort din: 3 albusuri se bat spuma,se adauga 3 linguri de zahar, cele 3 galbenusuri si la urma se adauga treptat 3 linguri de faina. Se unge o tava rotunda cu un pic de ulei si se toarna compozitia de mai sus .Se ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Din 4 oua se face un piscot astfel:se bat albusurile spuma, se adauga incet zaharul, apoi 6 linguri de apa una cate una, galbenusurile si apoi faina in ploaie amestecand cu grija sa nu cada spuma.Se coace ca un piscot obisnuit.Crema:Galbenusurile se ...
 Tort diplomat cu capsuni Tort diplomat cu capsuni
prepararea pandispanuluise bat albusele cu zaharul se adauga galbenusele se amesteca usor cu mina ,se pune faina in ploaie,se amesteca.Compozitia se toarna in forma tapetata cu hirtie de copt.se coace la foc mediu 10 15 minute(blatul este ...
 tort  inzapezit tort inzapezit
Cum procedezi: bati albusurile spuma. Separat, amesteci bine toate ingredientele blatului, apoi cu miscari circulare incorporezi si spuma albusurilor. Coci blatul la foc mic spre potrivit.Dupa ce este gata, tai blatul in doua parti egale ca grosime. ...
 Tort cu visine Tort cu visine
Gelatina se inmoaie in sucul din compot, apoi se incalzeste pe baie de abur.Iaurtul se amesteca cu zaharul pana acesta se topeste. Se adauga treptat gelatina. Se bate frisca (300 ml) si se amesteca cu crema de iaurt si visinele fara samburi.Blatul ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
•se bat ouale cu zaharul+vanilia se adauga laptele si se bat pe abur pina se ingroase ca o ciulama, nu prea tare•intre timp se pune gelatina la inmuiat in sucul de la compot si daca trebuie se mai pune si apa si mesteca din cind in cind•cind ...
 Tort Tort
Intr-un castron mare se prepara aluatul: se separa galbenusurile si se freaca (cu mixerul) impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana ce amestecul devine cremos. Intr-un alt castron, se bat spuma albusurile cu sarea. Se amesteca faina cu amidonul ...
 Tort cu lamaie Tort cu lamaie
Se aseaza blatul pe o tava si se incinge cuptorul la 180gr..Pentru umplutura se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce se ingroasa si devin cremoase, dupa care se incorporeaza toate celelalte ingrediente si se amesteca bine.Se intinde umplutura ...
 Tort pentru "Ziua Copilului" FLUTURE Tort pentru "Ziua Copilului" FLUTURE
Mai intii se taie blaturile pe jumatate si se pun cu rotunjimea, spate in spate, asa ca sa arate ca doua aripi de fluture. Se face compozitia din coaja rasa de portocale si lamiie, zahar, iaurt si brinza dulce. Se amesteca bine. Se pune compozitia ...
 Tort cu mere si crema de zahar ars Tort cu mere si crema de zahar ars
Merele se rad si se pun in tava sau o cratita care a fost tapetata cu zahar ars. Peste mere se mai presara putin zahar si deasupra untul taiat bucatele. Se introduce tava la cuptor si se lasa pina se maronesc putin merele. Intre timp, se face crema ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Se prepara frisca conform instructiunilor din pachet si se adauga vanilia. Separat se topeste gelatina, dupa ce a fost pusa la inmuiat in prealabil in cateva linguri de apa rece. Se va avea grija ca gelatina sa nu fiarba si se va prepara numai la foc ...
 Tort Diplomat cu fructe Tort Diplomat cu fructe
Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400 gr. zahar si se pun la rece. Se freaca galbenusurile cu 100 gr. zahar si se amesteca cu gelatina ...
tort diplomat ieftin
tort diplomat tieftin si rapid.este economic timpul de preparare nu este mai mare de o ora ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-96
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu frisca - Pagina 91
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z