SiteDeBucate » frisca

Retete cu frisca

Sos de maioneza cu frisca
Se adauga la maioneza frisca batuta impreuna cu sarea si zeama de lamaie dupa gust, amestecandu-se bine.Este foarte bun servit cu peste. ...
Crema grilaj
Se va face un caramel mai deschis la culoare din zahar peste care se va adauga nucile tocate. ...
Jeleu de fructe
Se taie fasiiute subtiri fructele si se presara cu zaharul.Se scurge zeama pe care o lasa. se incalzeste si se topeste in ea gelatina. ...
Spuma de marmelda de caise
Se freca marmelada cu zaharul tos pana se face ca o spuma se adauga frisca batuta si gelatina dizolvata in putin apa calduta. ...
Cocktail acapulco
Se amesteca intr-un shacker toate ingredientele si se servete in pahare tip sonda cu gheata sfarmata. ...
Cocktail cioco-cioco
Se amesteca toate lichidele intr-un blender.se toarne in pahare se aduga cuburi de gheata si ciocolata rasa. ...
piure de cirese
Se spala ciresele li se scot samburi si se toaca intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de visine
Se spala visinele li se scot samburi si se toaca intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de zmeura
Se spala zmeura si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de capsune
Se spala capsunele si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de piersici
Se spala piersicile, se decojesc, se taie pe jumatate si li se scot samburii.Apoi se taie in bucatele mici si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat,apa si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de caise
Se spala caisele, se decojesc, se taie pe jumatate si li se scot samburii.Apoi se taie in bucatele mici si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat,apa si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Salata de fructe capsune cu kiwi
Se spala si se curata fructele, se taie cubulete se pun intr-un bol si se adauga coniacul si zaharul pudra.Se omogenizeaza salata. ...
Salata de pere cu portocale si migdale
Se spala si se curata fructele, se taie cubulete se pun intr-un bol si se adauga coniacul,zaharul vanilinat si mierea.Se omogenizeaza salata. ...
Salata de banane si grapefruit
Se spala si se curata fructele, se taie cubulete se pun intr-un bol si se adauga liciorul de banane,zaharul vanilinat si mierea.Se omogenizeaza salata. ...
Cafea delicioasa
Se prepara cafeaua. SE adauga siropurile, frisca si apoi fulgii de ciocolata. ...
Cafea germana
Peste cafeaua fierbinte se adauga zaharul si lichiorurile. Se adauga frisca. ...
Inghetata de iaurt
Iartul se amesteca cu mierea si zeama de lamaie pana se omogenizeaza,apoi se adauga frisca amestecandu-se usor. ...
 Negresa Negresa
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul+ laptele+gemul. Se amesteca, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa. - compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt -se coace in cuptor la 180 de grade cam 35 de minute, se face testul cu ...
 Tarta cu ciocolata si frisca Tarta cu ciocolata si frisca
Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.Pentru crema,amestecam Crem ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-96
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu frisca - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z