SiteDeBucate » frisca

Retete cu frisca

 Tarta cu branza dulce si fructe de padure Tarta cu branza dulce si fructe de padure
Blatul: Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, se infasoara in folie si se lasa la frigider 30 minute.Apoi intindem o foaie subtire si o punem in forma de tarta de 26 cm. Se pune peste foaie o hartie de copt cu boabe de fasole pt. ...
 Prajitura Kinder Pingui Prajitura Kinder Pingui
Glazura 1: ...
 TARTA CU RUBARBA TARTA CU RUBARBA
1.Intr-un bol se amesteca faina, untul, faina de malai,oul, smantana zaharul si sarea.(un varf de cutit).Se framanta bine aluatul pana rezulta o coca care face basici.Se acopera cu un servet de bucatarie si se lasa sa se odihneasca la rece,in ...
 Semlor Semlor
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Puteti pune si un ou in aluat, in reteta originala era, dar eu am uitat sa cumpar :) Se imparte apoi aluatul in opt bucati carora li se da o forma rotunda. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se ung cu ou ...
 Parfe de capsuni Parfe de capsuni
Se bate frisca lichida. Se iau cateva linguri din ea si se amesteca cu ness, cacao si zahar pudra. Frisca alba se amesteca cu gem de capsuni. Intr-o caserola am asezat hartie de copt pe care am udat-o in prealabil ca sa pot sa o aranjez ca lumea. Am ...
 Inghetata Mars Inghetata Mars
Se amesteca frisca lichida cu laptele, se adauga batoanele Mars taiate in bucati si se pun pe foc pana cand ciocolata se topeste. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si se adauga din compozitia de lapte putin cate putin amestecand. Se lasa sa se ...
 Prajitura cu blat de cocos Prajitura cu blat de cocos
Blat: Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Cand spuma devine consistenta adaugam zaharul si vanilia si mixam pana se formeaza turturi atunci cans scoatem paleta de la mixer.Adaugam si nuca de cocos si o incorporam usor cu o ...
 Tort cu crema de vanilie si zmeura Tort cu crema de vanilie si zmeura
Blatul :  Se freaca galbenusurile cu zaharul adaugand din cand in cand cate o lingura cu apa, pana cand se obtine o crema de consistenta unei alifii. Faina se amesteca (si cu cacao daca vrem blat de cacao) cu praful de copt si se adauga cate ...
Prajitura Sah
Blat: Se separa ouale,iar albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine lucioasa,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul peste albusul ...
Tort cu visine si crema fina de unt cu vanilie
Pentru blat topiti untul si lasati-l sa se raceasca. Intre timp bateti o spuma din oua si zahar. Faina se amesteca cu amidonul si praful de copt si le cerneti apoi deasupra spumei de oua, amestecati usor, si la final adaugati si ...
Inghetata cu portocale
Portocalele le spalam si le taiem capacele. Scoatem pulpa si o mixam. Cojile se pun in congelator. Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema usoara. Se aseaza vasul pe gheata si se bate in crema pana ce ...
 INGHETATA DE LEVANTICA INGHETATA DE LEVANTICA
1.Se spala florile de levantica;se fierbe apa cu laptele si cu zaharul,se adauga 20g. flori de levantica.Se lasa sa se infuzeze in cratita acoperita 5 ore. 2.Se filtreaza pentru a se retine florile de levantica. 3.Intr-un bol ,se bate frisca si se ...
 My Bounty Cream My Bounty Cream
Intr-o cratita punem pe foc frisca cu zaharul si cu untul sa se topeasca la foc mic, amestecand continuu pana se topeste tot zaharul. Asa trebuie sa arate. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de ...
 Prajiturele cu zmeura Prajiturele cu zmeura
Blat: Nuca, zaharul si apa se pun la foc mic. Se fierb pana se ingroasa si incepe sa miroase a nuca prajita :)Apoi se adauga cacaoa si pesmetul de biscuit. Se amesteca bine si se lasa la racit. Cand s-a racorit se adauga galbenusurile unul cate unul, ...
 Tort diplomat cu capsuni si ananas Tort diplomat cu capsuni si ananas
Punem gelatina la inmuiat cu 200 ml apa intr-o cratita mica. Adaugam si coaja de portocala tocata marunt. Amestecam si lasam 10 minute la inmuiat, dupa care adaugam 1 cana de lapte si zaharul. Adaugam si ouale. Punem pe baie de aburi cratita sa ...
 FUNDITE CU LINTE SI SOMON FUNDITE CU LINTE SI SOMON
1.Lintea se pune la inmuiat timp de 30 de minute in 1/2 l. apa ,apoi se pune cu aceasi apa sa dea un clocot.Se adauga 1 lingura din Secretul gustului si se fierbe in continuare 20 de minute.Intre timp, se fierb pastele -fundite in apa sarata potrivit ...
 RULADA CU CREMA DE ZMEURA RULADA CU CREMA DE ZMEURA
1.Se separa ouale.Galbenusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar si cu zaharul vanilinat. 2.Se amesteca faina cu amidonul alimentar si cu sarea. 3.Albusurile se bat spuma cu restul de zahar.Se incorporeaza usor, lingura cu lingura , ...
 Desert cu zahar ars Desert cu zahar ars
Gelatina se hidrateaza cu citeva linguri de apa. Zaharul se topeste,doar pana capata o culoare aurie. Apoi se adauga putina apa (atentie la aburi) si se tine pe foc pana se dizolva zaharul ars. Se ia de pe foc, se raceste putin, apoi se adauga ...
 Tort belcolade Tort belcolade
Se prepara intai blatul, albusurile se freaca cu zaharul pana devin spuma, apoi se adauga pe rand galbenusurile amestecand in continuu iar la final Crem Ole de ciocolata. Se unge tava cu putin ulei se pune compozitia si se da la foc mic 15 minute. ...
 Tort de ciocolata alba si zmeura Tort de ciocolata alba si zmeura
Blatul : Ciocolata si untul se topesc, dar separat.Albusurile se bat spuma cu 50 gr. zahar. Galbenusurile se bat spuma si ele cu restul de 50 gr. zahar.In amestecul de albusuri se incorporeaza galbenusurile, untul topit, ciocolata topita si varful de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-96
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu frisca - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z