SiteDeBucate » frisca

Retete cu frisca

 Tiramisu de casa Tiramisu de casa
Se face cafeaua din 2-3 cani de apa si cele sase linguri de cafea. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra si cu smantana, eventual se bat cu mixerul, important e sa devina o crema consistenta. Crema se da la ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Gelatina se inmoaie in siropul de la compotul de ananas (400ml), timp de 10 minute, apoi se pune intr-o craticioara pe bei-mary impreuna cu galbenusurile + 4 linguri zahar tos + 4 pliculete zahar vanilat + coaja de portocala si se amesteca pana se ...
 Tort Camasa Liviu Tort Camasa Liviu
Preparare:Se prepara crema caramel astfel: se pune intr-un vas de plastic 1 pahar cu lapte , 1/2 cutie frisca lichida Hulala, 1 cutie de praf de crema de zahar ars cu 1/2 din pliculetul de sirop de caramel din cutie, 2 linguri din sticla de sirop de ...
 Tort cu caise si frisca Tort cu caise si frisca
Se prepara frisca: smintina de frisca - tinuta la rece in prealabil - se bate cu mixerul cca 2-3 minute, sau pina se intareste. Zaharul pudra se incorporeaza la sfirsit. Daca smintina nu se intareste in 3-4 minute, se adauga pe rind cele doua ...
 Prajitura Ira Prajitura Ira
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, dupa care se adauga faina in ploaie.Separat se bat galbenusurile cu uleiul. Compozitia obtinuta se toarna peste crema de albusuri, zahar si faina. Se toarna zaharul ...
 Tortul perfect pentru orice ocazie Tortul perfect pentru orice ocazie
Pentru blat: Albusurile se bat bine cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul pana capata consistenta unei maioneze. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina amestecand de jos in sus pentru a nu se pierde din volumul albusului. Se unge o ...
 Tort Portocale fara Blat Tort Portocale fara Blat
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o pasta omogena, apoi se pune zeama de fructe, zeama de la lamaie si se pune pe foc mic pana da in clocot, se lasa 1 minut apoi se da deoparte. Gelatina se adauga cand compozitia ...
 Prajitura cu frisca si capsuni Prajitura cu frisca si capsuni
Ouale se separa, iar galbenusele se freaca cu zaharul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie (cate o lingura, alternativ), amestecand usor. Blatul e toarna in forma, se coace iar cand este rece se taie in doua.Peste prima ...
 Tort de Craciun Tort de Craciun
Mod de preparare blat:Ouale se separa, iar galbenusurile se bat cu mixerul impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar, pana se topeste tot zaharul. Albusurile se bat spuma, impreuna cu restul de zahar, pana se obtine o spuma densa care nu cade de ...
 Prajitura cu portocale Prajitura cu portocale
-Se amesteca galbenusurile cu mierea, sucul si coaja de portocala apoi se bat pe bain-marie pana se ingroasa.-Se ia de pe foc si se amesteca cu albusurile batute spuma si cu faina amestecata cu praful de copt.-Se asaza in tava unsa cu unt si tapetata ...
 Savarine Savarine
-Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma.-Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina.-Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic.-Cand sunt gata se scot si ...
 Prajitura cu mure Prajitura cu mure
blat:-Separam galbenusurile de albusuri.-Galbenusurile le mixam bine cu zaharul si zaharul vanilat.-Adaugam treptat si restul ingredientelor iar la final incorporam cu grija albusurile batute spuma cu un praf de sare.-Compozitia obtinuta o turnam in ...
 Prajitura a la Daneza Prajitura a la Daneza
blat:-Mixam galbenusurile cu zaharul pana compozitia se albeste.-Adaugam apa, apoi faina+praful de copt.-Mixam bine si albusurile impreuna cu un praf de sare si putina zeama de lamaie, apoi adaugam peste galbenusuri, dar nu toata compozitia odata, ci ...
 Tiramisu Tiramisu
Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare, dupa care adaugam faina amestecata cu cacao si amestecam usor de jos in sus pana la omogenizare.Punem aluatul intr-o forma de 24 cm tapetata cu unt si faina si il bagam in ...
 Prajitura cu kiwi Prajitura cu kiwi
Se bat cele 6 galbenusuri cu cele sase linguri de zahar,apoi se pune uleiul cacaoa si treptat faina,zaharul vanilat, apoi se adauga treptat albusurile batute spuma si se da la cuptor.CREMA:O budinca de vanilie se pregateste dupa indicatiile de pe ...
 Prajitura cu crema de smantana Prajitura cu crema de smantana
Se bat ouale cu zaharul, se adauga mierea, apoi nuca iar la sfarsit faina amestecata cu praf de copt sare si coaja de lamaie.Se framanta un aluat elastic, se imparte in patru, si se coc 4 foi pe dosul tavii.Crema se face asa: se bate frisca, se ...
 Rulada cu lamaie Rulada cu lamaie
Se preincalzeste cuptorul . Se bat ouale cu 60 g zahar, zaharul vanilinat, sare si 2 lg. apa calda. Se adauga faina, praful de copt si margarina.Se toarna coca in tava si se coace 10-12 minute. Se scoate blatul pe un servet presarat cu zahar pudra si ...
 Tort diplomat cu mure si afine Tort diplomat cu mure si afine
Se pune gelatina la inmuiat in suc de la compot.Separam ouale,galbenusurile le amestecam cu zaharul,budinca,laptele si se fierbe la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.se ia de pe foc si se adauga gelatina,amestecam bine .Batem frisca si ...
 Tort diplomat Tort diplomat
- Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de compot, coktail si zeama de lamaie si se lasa sa se intareasca;- Gelatina, galbenusurile si zaharul se pun la foc mic pana se face ca o ciulama;- Albusurile se bat spuma cu putina sare. Separat se bate frisca ...
 Tort cu branza si frisca Tort cu branza si frisca
1. Incalzim cuptorul la 175 C ptr. ventilatie, sau 200 C la normal.2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru) cu o hirtie de copt. Marginea ramine asa, fara nimic!3. Ptr. aluat deci, despartim cele trei oua, cu mixerul batem albusurile pina ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-96
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu frisca - Pagina 76
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z