SiteDeBucate » frisca

Retete cu frisca

 trunchi de copac trunchi de copac
galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devin o crema spumoasa;albusurile se bat bine cu un praf de sare;-incorporam faina usor ,cernando in compozitia de oua,iar la sfarsit amestecand de sus in jos incorporam albusurile;-turnam compozitia intr-o ...
 Desert Fruit Hat Desert Fruit Hat
1.Se face un aluat fraged din unt/margarina Rama , faina, zahar si 2 linguri scortisoara.Se tine la rece o jumatate de ora.2.Se incalzeste cuptorul.3.Se bate frisca Hulala cu putin zahar pudra (2 linguri), se amesteca cu bucatele de pepene galben si ...
 Tort in 3 culori Tort in 3 culori
Blaturi:Bati spuma tare albusurile cu un praf de sare,adaugi treptat galbenusurile si zaharul si mixezi pana se topeste.Apoi,cu lingura de lemn, incorporezi incet faina,praful de copt si esenta de portocale mestecand incet de jos in sus pt a nu se ...
 Budinca cu mere la cuptor Budinca cu mere la cuptor
Merele se curata si se taie feliute subtiri. Se tapeteaza tava cu zahar si se aseaza merele. Untul se pune cubulete mici peste mere. Se da tava la cuptor pana se coc merele. Intre timp se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic. La cea de ...
 Cremes Cremes
Separam ouale, batem bine albusul cu un pic de sare, galbenusurile le frecam cu zahar si zaharul vanilat. Punem la fiert jumatate din cantitatea de lapte, iar in cea ramasa punem amidonul si amestecam. Cand fierbe laptele adaugam galbenusurile ...
 Prajitura Rigo-Jancsi Alis Prajitura Rigo-Jancsi Alis
Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta bucatele si nessul. Se lasa sa dea in fiert si se mentine inca 5 minute. Se lasa la racit si se baga la frigider pentru 3 ore, dupa care se va bate ...
 Inghetata de vanilie Inghetata de vanilie
Se amesteca ouale cu zaharul,se subtiaza cu laptele,se adauga vanilia desfacuta pe lungime si frisca.Se fierbe pana ramane pe lingura.Se strecoara si se lasa la racit,apoi se da la congelator.Se serveste in cupe,se orneaza cu frisca,ciocolata...Eu ...
 Fursecuri cu cocos Fursecuri cu cocos
untul, zaharul si galbenusurile si cacao se framanta bine apoi se adauga faina si praful de copt.la nevoie se mai adauga faina cat se rezulte un aluat ce nu lipeste, dar nu prea tare.se da la rece 30 minute.se intinde o foaie subtire de 1/2 cm, se ...
 Tort cu mac Tort cu mac
Blat:Macul il punem la inmuiat in apa fierbinte, timp de 1 ora, apoi il scurgem bine de apa intr-o sita deasa.Untul moale, la temperatura camerei il frema bine cu zaharul (pudra) pana devine ca o crema. Adaugam macul si vanilia si omogenizam.Separam ...
 Tarta cu ciocolata si frisca Tarta cu ciocolata si frisca
Aluatul il punem in tava de tarta unsa cu putin unt si-l intepam din loc in loc cu furculita.Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.Pentru ...
 Cataif cu frisca Cataif cu frisca
Taiteii ii asezam in tava unsa cu unt si ii dam la cuptor,pana se rumenesc putin.Ii mai intoarcem din cand in cand.Cat timp se coc taiteii se prepara siropul din zahar,apa si esenta de rom,care se toarna mai apoi,asa fierbinte cum e, peste taiteii ...
 Inghetata de pepene galben Inghetata de pepene galben
Pepenele curatat si taiat cuburi,l-am pus intr-un vas si am adaugat restul ingredientelor.Cu mixerul vertical,am zdrobit bucatile de pepene si am mixat pana am obtinut o pasta fina.Am dat la congelator si am mai mixat o data,dupa vreo 2 ore si inca o ...
 Gauffre cu caramel Gauffre cu caramel
Zaharul il caramelizam si il stingem cu 100 ml apa. Lasam la racit.Ouale le mixam cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Adaugam siropul de zahar racit, apoi si celelalte ingrediente. Vom obtine un aluat putin mai gros decat cel de ...
 Tort cu crema de nes Tort cu crema de nes
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma, separat se freaca galbenusurile cu zaharul si treptat se pun albusurile,faina,esenta si praful de copt dizolvat.Compozitia se toarna intr-o tava de tort unsa cu unt si tapetata cu faina pentru 40 ...
 Prajitura cu iaurt si frisca Prajitura cu iaurt si frisca
Crema se prepara in felul urmator. Amestecam iaurtul cu 2 linguri de zahar si lasam cateva minute sa se topeasca zaharul. Intre timp incalzim putina apa, separat dizolvam gelatina in apa rece si apoi o amestecam cu apa fierbinte fara sa o fierbem. ...
 Negresa cu crema Negresa cu crema
1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si unge cu ulei o tava, apoi tapeteaz-o cu faina.(eu am pus hartie pt copt) 2. Topeste ciocolata si untul la flacara mica. Intr-un castron, amesteca, folosind un mixer setat pe viteza crescuta, ouale, ...
 CAPSUNE CU ZAHAR CAPSUNE CU ZAHAR
Capsunele curatate de codite,spala, zvantate,se aseaza intr-un castron si se presara deasupra zahar si zahar vanilat dupa gust.Se amesteca usor si se lasa cateva ore pana se topeste zaharul.Se servesc reci cu frisca. ...
 ecler cu frisca ecler cu frisca
Aluatul oparitSe pune apa cu sarea si uleiul la fiert, in momentul cand a inceput sa fiarba, se pune toata faina si se amesteca energic sa se incorporeze faina, se bate cu mixerul cu spirala pt coca si se adauga ouale treptat.Se toarna cu posul cu ...
 Delicia cu nectarine Delicia cu nectarine
Cureti nectarinele de coaja, le tai in felii groase.Mixezi frisca si o dai la rece.Macini 40 g mac in masina de rasnit cafea.Freci spuma untul inmuiat la temp. camerei, cu sarea si 150 g zahar.Adaugi treptat ouale si faina cernuta impreuna cu praful ...
 Prajiturica cu afine Prajiturica cu afine
Am separat albusurile de galbenusuri si am batut bine albusurile spuma dupa care am adaugat zaharul si iar am batut pana ce compozitia nu cade din castron. Intr-o farfurie am amestecat galbenusurile cu un strop de sare, zaharul vanilat si cu cele 5 ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-96
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu frisca - Pagina 72
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z