SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu aluat

 TARTE CU MERE SI MIGDALE TARTE CU MERE SI MIGDALE
1.Intr-un bol, se freaca untul cu zaharul.Se adauga oul , esenta de vanilie, se amesteca bine, apoi se pune faina si migdalele macinate.Se continua amestecarea pana cand compozitia devine spumoasa.Se acopera bolul  si se pune la rece, in ...
 Triunghiuri cu ciocolata Triunghiuri cu ciocolata
  Untul se bate spuma cu zaharul pana se obtine o crema fina.Se adauga ouale unul cate unul,pe urma zaharul valinat , cacaoa si scortisoara.Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in compozitie.La final se adauga merele date pe ...
 Cornulete bicolore Cornulete bicolore
Amestecam faina + drojdia si lasam 15 minute. (cu drojdie proaspata facem o maia: laptele caldut + zaharul+ drojdia si lasam la dospit ) ...
 TARTA CU COACAZE TARTA CU COACAZE
(1 portie/12 felii) 1.Intr-un castron,se amesteca faina, sarea si zaharul.Se adauga untul taiat bucatele  si se amesteca bine.Se toarna apa rece si se continua procesul de amestecare a ingredientelor.Se pune aluatul pe planseta, se framanta si ...
 Prajitura cu urda dulce ca la mama Prajitura cu urda dulce ca la mama
Amestecati drojdia cu 2 linguri de zahar si putin lapte caldut si adaugati-o in faina. Adaugati galbenusurile si margarina RAMA topita si racita si amestecati, adaugand lapte caldut pana cand obtineti o coca potrivit de moale. Framantati pana cand ...
 Prajitura cu branza dulce si visine Prajitura cu branza dulce si visine
Pentru aluat: se face o maia (drojdie+putin lapte caldut+1 Lingura faina) si se lasa la dospit.Apoi se amesteca maiaua cu restul ingredientelor si se lasa la dospit cca 30 minute. Intre timp scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs.Crema: ...
 Boccelute cu inghetata Boccelute cu inghetata
Intai de toate am pregatit o portie dubla :)) de inghetata cu Nesquik. Apoi am pregatit clatitele. Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,apoi se adauga pe rand zaharul,untul topit,laptele,apa minerala,esenta si faina.Se pune compozitia la frigider ...
 Bascute cu branza sau cu gem Bascute cu branza sau cu gem
Se pune faina pe planseta si se face la mijloc un loc. Se adauga toate ingredientele si se framanta bine ,luand faina de pe margine pana obtinem o coca potrivit de tare . O lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.(aproape o ora si jumatate).Se ...
 prajitura cu mere prajitura cu mere
ouale se freaca cu zahrul, uleiul si untura pana devin cremoase, apoi se adauga bicarbonatul stins cu otet si faina. se face un aluat moale care sa se desprinda de mana. se imparte in 2 parti. una se face foaie si se intinde in tava unsa, peste care ...
 Rulouri cu branza Rulouri cu branza
Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale. Toata aceasta compozitie am pus-o in cuva ...
 Tarta capsunata Tarta capsunata
Intr-o tava rotunda sau o oala, sa nu fie inalta, se pun circa 7-8 linguri de zahar cu 1 pliculet de zahar vanilat la caramelizat. In momentul in care zaharul se caramelizeaza cu o lingura se intinde pe peretii oalei, cratitei, tavei, in functie de ...
 Prajitura de branza cu iz de ciocolata Prajitura de branza cu iz de ciocolata
  Aluatul: Untul se freaca doua galbenusui, zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul. Albusurile se bat spuma si se adauga  peste galbenusurile frecate.Treptat se adauga faina alternand cu laptele apoi se adauga bicarbonatul, ...
 Cuiburi cu nuca si scortisoara Cuiburi cu nuca si scortisoara
Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 100 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata. Punem maiaua in cuva masinii de paine,adaugam peste ouale,zaharul,untul,uleiul si vanilia,laptele ramas si ...
 Clatite Clatite
Eu fac aluatul dupa o inventie proprie, si imi ies foarte bune. Am observat ca multi pun intai faina, peste care pun celelalte ingrediente, dar mie nu-mi place cum ies asa. Ale mele sunt aurii , pufoase si cu multe gauri in ele. Deci: eu bat cele 3 ...
 Gogosi Strasbourg Gogosi Strasbourg
Se face o maia din drojdie cu o lingura de zahar, putin lapte si putina faina. Se lasa la crescut.Untul moale, la temperatuta camerei il mixam cu restul de zahar, un praf de sare si esenta de vanilie. Dupa ce s-a dizolvat zaharul adaugam ...
 Pierogi cu branza dulce si fructe Pierogi cu branza dulce si fructe
 Pasul 1: Pe o suprafata se cerne faina, se face o gaura la mijloc si se pun in ea uleiul, sarea si apa aproape fierbinte. Se amesteca intai cu alingura, iar apoi cand se mai raceste, se poate framanta. Se va obtine un aluat elastic. Nu ...
 Briose dospite Briose dospite
Oul il mixam cu zahar, ulei si un praf de sare. Adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut. Turnam si restul de lapte si faina,omogenizam. Lasam aluatul la dospit 20 de minute, dupa care il punem in forme (pana la 3/4 din capacitate) si lasam ...
 Placinta cu dovleac/branza Placinta cu dovleac/branza
Am facut un aluat din toate ingredientele (fara unt) si l-am impartit in doua. Fiecare bucata se intinde si apoi se unge cu unt topit ,se ruleaza si se da la frigider, pana ce pregatim dovleacul. Curatim dovleacul,il dam pe razatoarea mare, scurgem ...
 Trandafiri cu mere Trandafiri cu mere
Merele se taie in sferturi, se scot coatoarele, apoi se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita si se acopera cu apa. Adaugam 2 linguri de zahar si zeama de lamaie si punem la fiert. Cand incepe sa fiarba se mai dau 2 clocote si se da deoparte. Se ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Aluatul: se amesteca intr-un castron apa ,oul ,uleiul , sarea , praful de copt si otetul. Se adauga faina si se framanta bine pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se imparte in doua si se intinde pe planseta cat mai subtire. Se unge cu jumatate ...
1-1011-2021-22
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu aluat - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z