SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Chec economic Laura Chec economic Laura
Punem ouale intregi intr-un caston, le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam pe rand zaharul, uleiul, laptele, praful de copt, faina si esenta de vanilie. Omogenizam compozitia si turnam 3 sferturi intr-o tava tapetata ...
 Tort Sacher Tort Sacher
Untul, zaharul, zaharul vanilat il bati pana se face ca o spuma. Desparti ouale. Galbenusurile le bagi, unul dupa altul in spuma. Albusurile le bati tare de tot, pui in frigider. Ciocolata o pui intr-un vas, la baine marine. Lasi asa incet de tot, sa ...
 Tarte cu mure Tarte cu mure
Se bate spuma oul se adauga zaharul si apoi uleiul, esentele, iaurtul si untul topit lichid.Apoi se stinge praful de copt cu un strop de otet si se amesteca cu faina si se dauga in ploaie in compozitie.Se adauga faina pana ce se formeaza un ...
 Tort Tort
Blatul: Seaparam albusurile de galbenusuri. batem prima data albusurile bine si cand incep sa se intareasca adaugam zaharul treptat...continuam sa batem pana cand spuma sta pe batator apoi adaugam galbenusurile unul cate unul. Cand galbenusurile au ...
 Fantezie Fantezie
Blat Biscuitii ii punem in vasul robotului de bucatarie impreuna cu cerealele si mixam pana devin ca un pesmet. Topim untul si il turnam in fir subtire peste pesmetulde biscuit pana se transforma in firimituri. Punem compozitia intr-o forma cu inel ...
 Prajitura Duo Prajitura Duo
Frecam 2 galbenusuri cu 4 linguri de zahar,adaugam cacaua ,5 linguri faina,1 plic praf de copt,2 albusuri batute spuma,un praf de sare si 1 cana de lapte. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu margarina RAMA si tapetata cu faina si o coci la foc ...
 Tort trenulet Tort trenulet
Blatul: Se topeste ciocolata si se lasa sa se raceasca ( sa fie calduta). Intre timp se separa ouale. Se freaca untul cu zaharul si vanilia. Se adauga galbenusele, ciocolata calduta si nuca taiata. La final se adauga albusele batute spuma si deasupra ...
 Prajitura "rasturnata", cu mere Prajitura "rasturnata", cu mere
Merele  se curata  de coaja , se taie felii potrivite si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. 100 grame zahar si 100 grame scortisoara se  presara  peste mere si se da tava la cuptor pentru cca 15 minute, pana se inmoaie ...
 Fursecuri cu nuci, ciocolata si cocos Fursecuri cu nuci, ciocolata si cocos
Cuptorul se preincalzeste la 190C. Se pregateste cu hartie de copt o tava cat mai mare (eu am copt in 3 randuri chiar daca am ales ceeaaa mai maare tava :P) Untul se mixeaza pana se deschide la culoare si devine cremos, apoi se mixeaza impreuna cu ...
 Cheesecake cu sos de capsuni Cheesecake cu sos de capsuni
Biscuitii se sfarama la robot, se amesteca cu zaharul, cacao si untul topit si racit. Se amesteca si se toarna compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili, se preseaza bine cu lingura sau cu mana. Pentru umplutura, se amesteca in vasul de la ...
 Prajitura ,,Mokka,, Prajitura ,,Mokka,,
Se prepara blatul : se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana se obtine o spuma, apoi se adauga pe rand uleiul,apa minerala, esenta de rom, faina cernuta impreuna cu praful de copt, cacaoa, nessul , lichiorul crema  si  alunele prajite si ...
 Chec cu banane si iaurt Chec cu banane si iaurt
Se amesteca iaurtul, zaharul, cacaoa, amidonul si banana si se lasa deoparte. Se face aluatul: Se amesteca untul moale cu zaharul si vanilia. Se adauga ouale, iar apoi iaurtul si la final faina si praful de copt. Se unge tava si se pune 2/3 din aluat ...
 Rulada cu ciocolata si zmeura Rulada cu ciocolata si zmeura
Cuptorul se preincalzeste la 180C. (acum imi dau seama... "preincalzeste"..? :))) sa mai adaugam niste cuvinte fondului lexical ca oricum sunt putine :)) ) Tapetam o tava de cca 40cm x 30cm cu ulei si faina/hartie de copt. Albusurile se bat ...
 Prajitura cu ciocolata si bombite cu branza si cocos Prajitura cu ciocolata si bombite cu branza si cocos
Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma lucioasa. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul si esenta de rom  si se toarna peste albusuri, amestecand usor. Faina se amesteca cu ...
 Cozonac pufos Cozonac pufos
 Aluatul: intr-un castronel se pune 1 ou intreg si 3 galbenusuri si se amesteca bine cu sarea. Zaharul se amesteca cu laptele. Faina se pune intr-un lighean. Din toata cantitatea de faina luam 4 linguri pe care le oparim cu 150ml de apa ...
 Cozonac cu nuca si cocos Cozonac cu nuca si cocos
  ALUATUL: drojdie se freaca cu o lingura de zahar pana se inmoaie, apoi se lasa sa se umfle putin am incalzit putin laptele, in care am topit margarina RAMA si zaharul l-am turnat caldut peste faina am adaugat drojdia si m-am apucat de ...
 Tiramisu cu piersici Tiramisu cu piersici
Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min. Intre timp pregatim piscoturile astfel: Fiecare piscot il dam prin sucul de visine si formam un strat peste care vom pune crema, apoi un strat de piersici taiate ...
 Prajitura cu pere Prajitura cu pere
Untul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga ouale pe rand, faina amestecata cu praful de copt, cacao, iar la sfarsit ciocolata rasa. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.Perele curatate se taie felii nu prea subtiri si se trece prin ...
 Clatite cu cacao si frisca Clatite cu cacao si frisca
Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste. Adaugam apoi un praf de sarea, esenta de vanilie si 2 linguri de ulei . Punem faina, omogenizam bine compozitia, dupa care adaugam iaurtul, laptele si cacaoa, amestecam usor pana ajungem la consistenta ...
 Tort cu doua creme Tort cu doua creme
  Blat: Se incalzeste cuptorul la 180gC.Albusurile de ou se bat spuma tare, adaugând încet zaharul,ca la bezea, apoi se adauga nucile,faina impreuna cu pudra de cacao si praful de copt. Se toarna compozitia intr-o forma de tort ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 40
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z