SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Prajiturele biscuit Prajiturele biscuit
Aluatul : Untul se lasa la temperatura camerei sa fie mai moale ,apoi se adauga zaharul praf treptat si se omogeneizeaza. Se adauga nuca macinata,esenta de rom si ,din nou treptat, faina.Se amesteca pana ajungem la consistenta unui aluat manevrabil ...
 Cozonac Cozonac
      Se cerne faina in vasul de framantat,se face maiaua:2linguri de faina se oparesc cu 50ml.lapte fierbinte intr-un vas,Se amesteca bine laptele cu faina sa rezulte o pasta moale,se lasa la racit,apoi se adauga drojdia si ...
 Stea cu portocale si sarlota Stea cu portocale si sarlota
Faci un blat de pandispan: Separi albusurile de galbenusuri. Bati spuma albusurile, adaugi zaharul, lingura cu lingura. Bati in continuare, adaugi galbenusurile, unul cate unul, apoi uleiul, in fir subtire. La final, esenta de portocale si faina, ...
 Ciocolata calda Ciocolata calda
Mierea trebuie sa fie lichida. Se pune in cana, se adauga cacaua si praful de scortisoara. Laptele se incalzeste; se adauga 3-4 linguri de lapte fierbinte peste mierea din cana si se omogenizeaza, apoi se toarna restul de lapte. Se orneaza cu frisca ...
 Sachertorte Sachertorte
Incalzeste cuptorul la 165 grade Celsius. Pune hartie de pergament intr-o forma rotunda. Amesteca untul cu 100 g zahar pana ce devine o crema pufoasa si zaharul s-a topit.Adauga pe rand ciocolata, galbenusurile, vanilia, amestecand bine dupa fiecare. ...
 Tort padurea neagra Tort padurea neagra
Reteta de AICI m-a inspirat in acest tort. Se pun la scurs visinele.Se separa albusurile si se mixeaza cu un praf de sare,se adauga zaharul,galbenusurile pe rand,iar la sfarsit faina amestecata cu cacaoa,praful debudinca si praful de copt.Compozitia ...
 Prajitura cu nuca de cocos Prajitura cu nuca de cocos
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei acesta se amesteca cu zaharul , apoi cu ouale, faina, cacaoa, laptele si praful de copt. Totul se toarna intr-o tava si se da la copt 35 min. Crema: Se pune laptele la fiert cand da in clocot se pune grisul ...
 Rumos-pupos Rumos-pupos
Blatul: Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina, bicarbonatul si nucile. Se toarna in tava in care ati pus hartie de copt si se pune la cuptor la foc mic spre mediu. Crema: Galbenusurile, laptele, zaharul si cacao se amesteca si ...
 TORT JOFRE TORT JOFRE
Zaharul, apa si cacao se pun pe foc intr-o cratita si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga apoi untul si nucile si se amesteca pana ce compozitia capata o consistenta ca de smantana (aprox. 15 minute la foc mic). Dupa ce se ia de pe foc se ...
 prajitura cu crema de lapte si glazura de ciocolata prajitura cu crema de lapte si glazura de ciocolata
  Prepararea blatului: Intr-un bol de plastic de pun ouale si le lasam sa ajunga la temperatura camereim, asta-n cazul in care ele sunt reci.  Apoi mixam oarte bine ouale cu un praf de sare si cu zaharul. Se mixeaza pana nu se mai simte ...
 TORT AMANDINA TORT AMANDINA
BLAT:se separa galbenusurile de albusuri.Se freaca galbenusurile cu zaharul,un praf de sare si esenta de rom pana se topeste zaharul.Se  mixeaza albusurile cu un praf de sare.Se toarna spuma peste galbenusuri si se amesteca usor cu o lingura de ...
 Chec cu glazura de ciocolata si nuci Chec cu glazura de ciocolata si nuci
  Untul se freaca cu zaharul pana se topeste zaharul iar apoi se adauga galbenusurile si se freaca bine pentru a se omogeniza. Albusurile se bat spume cu un praf de sare. In compozitia de galbenus cu un se pune treptat faina alternant cu albusul ...
 tort cu crema de vanilie si crema de visine tort cu crema de vanilie si crema de visine
  Prepararea cremei: Se incepe cu crema pentru ca trebuie racita. Intr-un bol se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat si faina, avand grija sa nu facem cocoloase. Apoi se toarna laptele mixand bine. Compozitia formata se pune la foc mic ...
 Tigrisor Tigrisor
Se topeste margarina RAMA (nu detot),se adauga zaharul ,zaharul vanilat (eu am pus burbon si a iesit mai inchisa compozitia),praful de sare ,se amesteca pana se topeste zaharul apoi se adauga ouale unul cate unul amestecand bine dupa fiecare.Se ...
 Cozonac cu nuca si cacao Cozonac cu nuca si cacao
Aceasta este reteta de cozonac a Ioanei. L-am facut pentru Craciun, eram pana peste cap bagata in treburi si n-am mai apucat sa fac poze. Imi pare rau, as fi vrut sa vedeti si voi cat de frumos creste si cum arata lipit de gemuletul de la cuva ...
 Ciocolata pana la moarte Ciocolata pana la moarte
Blatul Genoise Incalzeste cuptorul la 180 grade. Unge cu unt o forma rotunda de 25 x 8 cm extensibila (are un arc cu ajutorul caruia se poate mari- micsora), pune hartie de pergament pe fund si unge din nou.Combina ouale batute cu zaharul si ...
 Trufe de ciocolata neagra si alba Trufe de ciocolata neagra si alba
Se pune pe baie de abur smantana la incalzit, aveti grija ca recipientul sa nu atinga apa trebuie sa se incalzeasca doar din aburi, si dupa ce incepe sa se incalzeasca se pune ciocolata neagra maruntita. Aveti grija sa nu aveti un foc iute la ...
 Tortulete la pahar Tortulete la pahar
Sau tort Ioana reloaded. :))) Blat: Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus. Compozitia o punem intr-o tava (24 cm diametru) ...
 Birthday cake Birthday cake
  Prepararea cremei: Galbenusurile se freaca cu faina si vanilia. Apoi se adauga treptat laptele rece si se mixeaza bine. Compozitia se pune pe foc mic si se amesteca bine pana cand se leaga foarte bine crema. Se da la racit iar intre timp se ...
 Tort Dobos Tort Dobos
Bati albusurile spuma,adaugi zaharul,treptat,incorporezi galbenusurile si faina,amestecand usor cu o lingura de lemn.Din aceasta compozitie coci pe rand noua foi pe dosul unei tavi unsa cu margarina RAMA si tapetata cu faina.Le iei de pe fundul tavii ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 13
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z