SiteDeBucate » arpagic

Retete cu arpagic

 Pui in stil grecesc Pui in stil grecesc
Incearca puiul in stil grecesc. Vei ramane uimita de aroma sa deosebita si de cat de bun este acesta. ...
Crap marinaresc
Se curata pestele, se goleste, se taie de-a lungul sirei spinarii, apoi in felii late de 4 cm. Se sareaza si se lasa sa stea. Se curata arpagicul si se inabusa cu unt pana se rumeneste. ...
 Sos tartar Sos tartar
1. amestecati intr-un castron castraveciorii cu caperele, adaugati maioneza si amestecati bine bine, apoi incorporati smintina 2. incorporati otetul si verdeata, amestecati bine 3. acoperiti vasul si puneti-l la rece 30 de minute inainte de a servi ...
 Salata de cartofi cu lapte batut Salata de cartofi cu lapte batut
Fierbeti cartofii, cu sare, intr-o oala mare, timp de 15-20 minute sau pina s-au patruns bine. Luati-i de pe foc si lasati-i sa se raceasca Amestecati intr-un castron feliile de ardei cu oul taiat cubulete, cu muraturile si cu ceapa verde Taiati ...
 Tzatziki Tzatziki
Curatati castravetii de coaja si taiati-i in sferturi. Cu ajutorul unei lingurite scoateti semintele. Tocati castravetii in bucati de 2,5 cm. Puneti bucatile intr-o strecuratoare si presaratile cu sare din abundenta. Puneti un vas sub strecuratoare ...
 Mielusei din branzica Mielusei din branzica
Se amesteca intr-un castron ingredientele, branza faramitata si untul dat pe razatoare, se toaca marunt mararul si arpagicul si se adauga si ele. Apoi se formeaza bilute mai mari cu mana reprezentand corpul mieluseilor si apoi bilute mai mici ce ...
 Pui Stifado Pui Stifado
Intr-o tigaie se soteaza arpagicul in 2 linguri de ulei de masline, pana se aureste usor. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne si se rumenesc usor in cateva linguri cu ulei de masline. Adaugam usturoiul taiat felii si rosiile taiate marunt si sotam ...
 Pui Stifado Pui Stifado
Carnea taiata bucati se prajeste foarte bine in ulei de masline,cand e gata se scoate pe o farfurie.In uleiul ramas se pune ceapa taiata mai mare(sau arpagicul intereg),usturoiul dat prin presa si cel verde taiat bastonase,foile de dafin,rosiile si ...
 Terina de somon Terina de somon
Branza se amesteca cu sarea ,piperul si sucul de lamaie,apoi se pune arpagicul taiat foarte fin si ridichea razuita (aproximativ 1 lingura buna) si gelatina racita. Gelatina se taie bucati se se ameteca cu 50 ml apa apoi se topeste ,sa nu fiarba,apoi ...
 Pui cu arpagic si ciuperci Pui cu arpagic si ciuperci
Portionam carnea de pui, o saram , piperam si apoi o prajim in ulei incins. Separat in 3-4 linguri ulei ,calim morcovul taiat rondele, ciupercile  taiate felii si arpagicul. Cand s-au inmuiat de ajuns, adaugam rosiile tocate cuburi, ...
 Frigarui cu ficatei si inimi de curcan Frigarui cu ficatei si inimi de curcan
se spala ficateii,  inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca aveti arpagic il puneti asa cu tot cu coaja , ciupercile se curata de codite ,rosiile se lasa intregi Asamblam frigaruile dupa imaginatia fiecaruia, ...
 Cuburi concentrate de legume Cuburi concentrate de legume
Am curatat legumele, le-am taiat felii (inafara de frunzele de arpagic)si le-am pus la fiert, la abur, pentru 15’. Cand sau racit le-am tocat bine, cu robotul de bucatarie, am spalat si taiat marunt arpagicul, le-am amestecat, am pus uleiul, ...
 Paste fainoase cu carne la cuptor Paste fainoase cu carne la cuptor
Se pune apa la fiert cu sare. Cand clocoteste se pun pastele fainoase si 3 linguri de ulei,se lasa sa fiarba(depinde cat zice pe punga) Cand pastele sant fierte se scot (atentie nu se spala) se strecoara si se amesteca cu compozitia de carne care se ...
 Pulpa de miel impanata la cuptor Pulpa de miel impanata la cuptor
Curatati pulpa de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet de bucatarie. Taiati fiecare catel de usturoi in 4, iar firele de cimbru si rozmarin taiati-le in segmente de circa 3 cm. |ntepati pulpa din loc in loc cu ...
 Rulouri de somon afumat cu salata de castraveti Rulouri de somon afumat cu salata de castraveti
Aceasta salata de castraveti este de origine asiatica si are o deosebita raspandire printre acesti locuitori intrucat se prepara usor si are o aroma deosebita. Pentru a pregati aproximativ 20 de astfel de rulouri rezervati-va 30-40 de minute, ...
 Spaghete cu scoici Spaghete cu scoici
Spala scoicile in multa apa rece (te poti ajuta de o periuta moale). Pastreza-le doar pe cele care sunt intregi si nedesfacute. Pune-le apoi intr-un vas cu apa rece si da-l la frigider. Apoi, topeste intr-o cratita lingura de unt, adauga scoicile ...
 Vitel cu ceapa si ardei Vitel cu ceapa si ardei
Cureti ceapa si o pui la calit in ulei asa cum e, intreaga. Nu uita sa pui si sare,cimbru si piper. Adaugi carnea taiata cuburi si lasi pana isi schimba culoarea, vreun sfert de ora. Stingi cu apa.Lasi pe foc jumatate de ora. Pui legumele taiate.Mai ...
 Marinata de crap Marinata de crap
Curatati legumele, taiati-le in felii si rondele si fierbeti-le in vin si otet.Adaugati condimentele.Puneti intr-un vas termorezistent bucatile curatate de crap si turnati peste ele marinata din legume, vin si otet. Tineti vasul la cuptor pana cand ...
 Tocanita de iepure Tocanita de iepure
Se face un bait din apa  si coniac.In acest amestec se tine carnea cam 2-3 ore. Legumele se curata si se toaca astfel:  ceapa marunt, morcovii rondele, arpagicul ramane intreg si rosiile fara piele taiate sferturi.Intr-un vas se pune ulei ...
 Supa de morcovi Supa de morcovi
Se dau morcovii prin razatoarea mare. Se calesc impreuna cu grisul in untul topit in prealabil, se adauga apa si se amesteca bine.Se asezoneaza cu sare. La final, se adauga patrunjelul tocat, broccoli si firele de arpagic. ...
123
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu arpagic
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z