SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu marar

 Chiftelute de pui cu susan Chiftelute de pui cu susan
Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa spalata si tocata fin, usturoiul, pesmet, marar tocat, sare, piper si ou. Se amasteca compozitia si apoi se formeaza chiftelute rotunde, se trec prin ...
 Drob de miel Drob de miel
Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce acestea sunt gata se scurg si se lasa sa se racoreasca.Ceapa,usturoiul se curata si se spala bine ,se toaca fin.Patrunjelul si mararul se alege se spala ...
 drob de miel drob de miel
Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul tocat, carnea tocata, sare, condimente si oua. Se unge o tava si se baga la cuptor 20 -30 minute. ...
 Deliciu Deliciu
Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc si se pune intr-o tava de marime adecvata unsa cu unt , prima bucata de carne si se rade 50 gr cascaval pe toata ...
 Drob de miel Drob de miel
Organele se curata si se spala in apa rece.Traheea plamanilor, se elimina.Rinichii se scot din stratul de grasime care ii protejeaza, se taie in jumatati, se curata partea alba de la mijloc si se indeparteaza pielitele, sa ramana perfect ...
 Drob de pui Drob de pui
Pieptul de pui se pune la fiert. Ficatul se caleste un pic in ulei, dupa care se taie in cubulete mici. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau se toaca de mana foarte marunt. Ceapa si verdeata se toaca la randul lor marunt. ...
 Drob dietetic (din ficat de pui) Drob dietetic (din ficat de pui)
Ficatul il spalam si il curatam de vinisoare si de grasime. Il punem la fiert in apa fierbinte cu sare si il lasam sa fiarba cam 20 - 25 de minute. Cand ficatul a fiert il scurgem de apa si il lasam sa se racoreasca. Mai ales daca adaugati si piept ...
 Beef sandwisch Beef sandwisch
Painea trebuie prajita (ciabatta), mushiul in tigaie sau gratar mediu prajit, rondele de ceapa si felii de kapia copt. Sosul se prepara din iaurt bivolita si marar cu putin putin usturoi sare si piper. ...
 Rulada mozaic Rulada mozaic
Sfecla rosie o fierbem pe jumatate, o radem pe razatoarea mica si o presaram cu sare si lamaie;Morcovul crud in radem pe razatoarea mica si il amestecam cu putin zahar si lamaieAlbusul il fierbem si il tocam matunt;Galbenusul in trecem prin sita sau ...
 Rulada de carne cu bechamel Rulada de carne cu bechamel
Pieptul de pui se taie cat o palma. Se aseaza bacon-ul felii, apoi fasiile de ardei peste care adaugam feliile de cascaval apoi presaram marar tocat.Rulam totul pana iese ca un baton. Dam ruladele prin bechamel, apoi le prajim in uleiul incins. Se ...
 ciftelute ca la mama ciftelute ca la mama
Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina devine ceapa sticloasa.Painea se inmoaie in lapte (sau apa), se stoarce.Intr-un castron se amesteca carnea, ceapa, painea, piperul, nucsoara, sarea, ...
 Drob de miel-reteta mea Drob de miel-reteta mea
-organele se spala bine,dupa care se pun in lapte pentru 3-4 ore.-dupa aceea se pun in apa la fiert-dupa ce au fiert si s-au racit le taiem cubulete-franzela o feliem si o punem la inmuiat in lapte-tocam legumele(ceapa,usturoiul) si ...
 chiftelute inteligente chiftelute inteligente
se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul se toc marunt,usturoiul il pisam,oualele se bat iar piinea se pune ne inmuiata.dupa acea se pun toate intr-un vas unde se amesteca zdrobind creierul ...
 Rulada de carne Rulada de carne
1 kg. carne tocata se amesteca cu 2 oua crude,sare,piper si 2 felii de paine inmuiate in lapte(stoarse),compozitia se imparte in doua,se intinde doua foi din compozitie si pe fiecare se pune pe mijloc;150g cascaval ras,1/2 legatura de patrunjel ...
 Piept de pui in lipie Piept de pui in lipie
Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp se pregateste sosul astfel: intr-un vas adanc se rastoarna smantana, in care se adauga castravetii murati, sunca de Praga, legatura de marar, cateii de usturoi, mustarul, galbenusurile, toate ...
 Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti
Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti.Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la ...
 Drob Drob
Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina,se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel.Se coace la cuptor la foc ...
 Drob de pasare Drob de pasare
Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se ...
 DROB DE PASTE DROB DE PASTE
Se toaca prin masina de tocatsau robot 1/2 din organe iar 1/2 se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata.Se adauga si cele 2 linguri de amidon in zeama de carne,ceapa uscata,taiata marunt si se framanta compozitia ( se amesteca cu mana f ...
 Drob din carne tocata de vita Drob din carne tocata de vita
Amestecati compozitia. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt. Deasupra puneti ou batut cu un pic de lapte... Dati la cuptor.. ...
1-1011-2021-26
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu marar - Pagina 20
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z