SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu marar

 CIUPERCI UMPLUTE CIUPERCI UMPLUTE
Ciupercile se curata si se spala bine. Piciorusele se dau pe razatoare,la fel si branza si se amesteca adaugand sare,piper,marar si un ou batut.Din compozitia obtinuta se umple ciupercile si se dau la cuptor cca 20 min.Se servesc atat calde cat si ...
 Rosii umplute Rosii umplute
Se scoate miezul de la rosii. Se amesteca urda cu mararul si sare dupa gust. Se pune pasta obtinuta din urda si marar in rosie, dupa care se orneaza cu masline si ardei. ...
 gogosele aperitiv gogosele aperitiv
se toaca ceapa marunt,se amesteca cu crema de branza,smantana,marar tocat si se sareaza dupa gust.se umplu gogoselile,se acopera cu folie transparenta si se lasa la frigider pana a doua zi,cand se orneaza cu rosii cherry taiate in jumatate si fire de ...
 Ardei gras umplut cu branza Ardei gras umplut cu branza
Se spala ardeii si se taie pe lung in jumatati, dupa care pregatim crema de branza cu verdeata. Se freaca branza cu putina sare si cu mararul. Dupa ce am pregatit crema de branza incepem sa umplem jumatatile de ardei cu crema de branz si la sfarsit ...
 Pasta de branza de vaci cu marar Pasta de branza de vaci cu marar
Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se omogenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele.Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti ...
 Aperitive colorate Aperitive colorate
Tai felii 150g de cascaval si sunca din care decupezi patrate(eu am folosit o forma de inima). Le ungi cu unt si le lipesti alternativ o felie de cascaval si una de sunca pina formezi un cub.Freci brinza cu untul,apoi formezi bulete unele le ...
 Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa ce se racesc se taie in jumatati,se ung cu branza de vaci intr-un strat grosut,se presoara praf de usturoi,verdeturi uscate iar deasupra se pune o ...
 Aperitive din branza de vaci Aperitive din branza de vaci
Pentru a iesi din rutina porcismelor,noi prestam in prima zi a noului an aceste 2 tipuri de amestecuri de branza:se amesteca 250 g branza de vaci cu cateva linguri de kefir,codite ceapa verde tocate,patrunjel verde tocat,boia si sare dupa ...
 Cosulete cu vinete Cosulete cu vinete
Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez.Se umplu rosiile cu salata de vinete sau cu branza de vaci cu ceapa si marar.Din ardei gras se taie fasii potrivit de subtiri (toarta cosuletului) si se orneaza cosuletul cu verdeata.Pofta ...
 Clatite cu urda si marar Clatite cu urda si marar
Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale spuma cu faina pana iese o pasta omogena mai groasa dupa care subtiez cu lapte si apa.Intr-o tigaie bine incinsa se fac clatitele.Le las sa se ...
 Rosii cu crema de urda Rosii cu crema de urda
Rosiile le scobesti de miez cu o lingurita ,le sarezi pe dinauntru si le lasi cu gura in jos sa se scurga.Intre timp zdrobesti urda intr-un castron,adaugi smantana si mararul tocat si amesteci.Cu aceasta pasta umpli rosiile.Le poti decora cu feliute ...
 ARDEI UMPLUTI CU PASTA DE BRANZICA ARDEI UMPLUTI CU PASTA DE BRANZICA
Se spala ardeii, se curata de samburi. Branza telemea razuita se amesteca cu branza de vaci cu untul piperul si boiaua, frecand cu lingura de lemn(se stie) pana obtinem o pasta omogena. Se amesteca cu mararul tocat foarte marunt si ceapa raziuta pe ...
 Rosii umplute cu branza Rosii umplute cu branza
Rosiile proaspete,tari,spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga.Branza telemea se freaca cu dosul lingurii pana devine ca o pasta si se amesteca cu verdeata tocata,apoi se umplu rosiile.Daca se foloseste cascaval,atunci acesta se rade pe ...
 Ardei umpluti cu branza de vaci Ardei umpluti cu branza de vaci
Ardeii bine spalati si curatati de codite si seminte se umple cu o pasta formata din branza,smantana,sare si mararul tocat marunt bine amestecate.Ardeii umpluti astfel se aseaza pe un platou,se dau la rece cateva ore,apoi se taie felii rotunde de ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
se amesteca cascavalul, ouale,untul , chimenul si mirodeniile ; pasta rezultata se umplu ardeii si se lasa la rece 1 ora; se taie rondele ...
 Ardei umpluti cu brinza Ardei umpluti cu brinza
Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, se spala din nou si se asaza pe un servet curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu brinza de vaci si untul, frecind cu o lingura de lemn pina se obtine o pasta ...
 Rulada din piept de pui cu branza telemea Rulada din piept de pui cu branza telemea
Pieptul de pui spalat, tamponat cu un servet absorbant se taie felii, se bate cu ciocanul de carne, se pipereaza, se sareaza doar pe partea exterioara(in interior se pune umplutura de telemea care este deja sarata), se pune deoparte. Tocam ...
 Drob de Craciun Drob de Craciun
Ficatul se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert se scurge de apa si se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea de poc,usturoiul si ceapa.Acest amestec se inabuse in putin ulei.Se lasa sa se racoreasca si se amesteca apoi cu marar, ...
 Clatite cu carne Clatite cu carne
Curatati si taiati marunt ceapa, puneti-o la calit in 3 linguri de ulei, adaugati dupa cetva minute carnea tocata si cabanosul feliat. Caliti totul 10-12 minute, adaugati ketchup, verdeata tocata, condimente, 50 ml apa si fierbeti la foc mic 15-20 ...
 Caltabos de porc cu ficat Caltabos de porc cu ficat
Puneti la fiert ficatul in 2 litri de apa rece cu putina sare si cu albitura, aproximativ 20-25 minute, la foc mic. Spalati orezul si lasati-l sa se umfle cel putin 1/2 de ora in apa rece. Curatati si tocati marunt cepele si puneti-le la calit in ...
1-1011-2021-26
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu marar - Pagina 17
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z