SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu marar

 Chiftelute de dovlecei cu branza Chiftelute de dovlecei cu branza
Se curata dovleceii de coaja, se dau pe razatoare si se da un praf de sare.Se lasa sa se adune zeama si se scurg.Apoi se amesteca cu branza rasa si oul batut, putina faina si marar tocat. Se formeaza chiftelute care se tavalesc prin pesmet si se ...
 Chiftelute la cuptor Chiftelute la cuptor
se amesteca carnea cu patrunjlelul tocat marunt ,mararul,ceapa verde ,usturoiul pisat,cartoful il dam pe razatoarea mica ,si daca alegeti sa puneti plicul pentru chiftelute il pregatiti conform indicatiilor de pe plic ,si ciupercile le taiem marunt ...
 Sufleu de vinete Sufleu de vinete
 Se coace vanata si se curata.  Ceapa se toaca marunt. Se pun toate ingredientele in vasul de mixer si se amesteca.  Se toarna intr-un vas de ceramica,uns si tapetat cu faina.  Se da la cuptorul incins pentru 20 de minute. Se lasa ...
 Butoiase vesele Butoiase vesele
 Se curata si se spala dovleceii,se taie in bucati mai mari. Se scobesc cu lingurita pentru a putea fi introdusa umplutura.  Umplutura:se pun doua linguri de ulei de masline in tigaie,usturoiul taiat in patru,se caleste putin apoi se adauga ...
 Oua umplute Oua umplute
se fierb ouale ,se curata si de taie pe lung amestecam pateul cu maioneza si galbenusul de ou impartim cantitatea obtinuta in doua si pe una o amestecam cu ceapa tocata marunt si pe cealalta cu mararul tocat se umplu albusurile de ou si se orneaza ...
 Clatite cu dovlecei Clatite cu dovlecei
Dovleceii se curata de coaja , se rad , se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru a se scurge foarte bine de zeama. Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se ...
 Rulada "Diaconta" Rulada "Diaconta"
Se taie ceapa marunt si se pune la prajit cu ciupercile. Dupa ce s-au prajit putin se pune si sunca sau parizerul taiat cubulete, se pune sare,piper,vegeta,boia si dupa ce se ia de pe foc mararul taiat marunt. Se lasa sa se raceasca putin, intre timp ...
 Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta
- se curata de coaja si seminte dovleacul, dupa care se spala - jumatate din el se da pe razatoarea mare - se scurge foarte bine de zeama (eu am strans in pumn cu forta pentru a termina mai repede) - se curata 3 catei de usturoi si se toaca marunt - ...
 Tartine cu tzatziki Tartine cu tzatziki
Se unge cu putina margarina RAMA fiecare felie de paine toast si se prajeste intr-o tigaie de tip Doubletta sau pe o plita pe ambele parti. Se pregateste intre timp tzatzikiul putin modificat, dam castravetele curatat de coaja pe razatoare si-l lasam ...
 Cartofi Hasselback Cartofi Hasselback
Cartofii se curata de coaja si se spala bine . Taiem apoi, in fiecare ,felii subtiri dar avem grija sa nu taiem pana jos.  Frecam untul spuma apoi il amestecam cu sare, piper, putin rozmarin, putin busuioc, usturoiul pisat, ceapa verde taiata ...
 Tartine cu unt aromat Tartine cu unt aromat
Untul ,adus la temperatura camerei, se freaca spuma. Se amesteca apoi cu ceapa verde taiata foarte marunt, mararul tocat fin, sare, piper, usturoiul pisat, busuioc, rozmarin . Condimentele se pun dupa gust. Cu aceasta pasta ungem feliute de ...
 Pasta de vinete cu chimen si iaurt Pasta de vinete cu chimen si iaurt
Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca .  Curatam si taiem ceapa marunt, dupa care o calim in ulei impreuna cu lingurita de chimen, pana devine aurie. Adaugam vinetele, boiaua, iaurtul, sare si piper dupa gust ...
 Vinete umplute Vinete umplute
             Taiem vinetele  transversal, scoatem miezul  cu un cutit , presaram cu sare si  lasam  deoparte 20 minute.   Tocam miezul cubulete mici ,  presaram sare si  lasam ...
 Placinta cu cas si verdeata Placinta cu cas si verdeata
Se pune faina intr-un vas,se adauga un praf de sare. Se inmoaie drojdia in laptele caldut,se pune peste faina si se framanta,adaugand tot laptele.Se framanta pana cand se obtine un aluat elastic care nu se lipeste de mana.Nu trebuie sa fie un aluat ...
 Chiftelute cu susan Chiftelute cu susan
Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga  apoi   ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai ...
 Tarta cu carne si ciuperci Tarta cu carne si ciuperci
Pregatim aluatul pentru tarta: Topim margarina RAMA. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, sarea, oul, margarina RAMA si smantana. Framantam usor pana obtinem un aluat moale usor de modelat. Cu sucitorul intindem o foaie pe care-o asezam in ...
 Salata de conopida si piept de pui Salata de conopida si piept de pui
Nu am cantitati,de obicei schimb retetele si inventez pe parcurs. Se prajeste pieptul de pui la gratar.Conopida se pune la fiert in apa cu putina sare. Se fierb si 2 morcovi. Se face o maioneza din 2 galbenusuri adaugand uleiul cate putin.Se adauga 2 ...
 Chiftele din carne de porc Chiftele din carne de porc
Am amestecat carnea macinata cu ceapa data pe razatoare, mararul tocat, usturoiul pisat, painea inmuiata in apa si apoi stoarsa, un ou si am potrivit gustul cu sare si piper. Am servit alaturi de cartofi prajiti si rosii. ...
 Cartofi copti umpluti cu ton Cartofi copti umpluti cu ton
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se spala cartofii si se sterg, apoi se inteapa repetat cu furculita si se impacheteaza in folii de aluminiu. Se pun intr-o tava si se coc in cuptor timp de o ora. Se curata ardeiul si se toaca marunt. Se ...
 Drob de pasare Drob de pasare
Se fierb pipotele si ficatul si apoi se toaca marunt. Se toaca la fel si restul verdeturilor. Se amesteca apoi maruntaiele cu verdeturile ,4 oua, si se asezoneaza cu sare,piper si condimente dupa gust. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu ...
1-1011-2021-26
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu marar - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z