SiteDeBucate » Aperitive » Rulada mozaic

Rulada mozaic

Categoria Aperitive

Ingrediente - Rulada mozaic

1 cutie de ciuperci champinion, 2 scrumbii afumate, 5-6 oua, 200 ml ulei(pentru maioneza), 3-4 cepe verzi(in sezon), 1 sfecla, 2 morcovi, 1 praz, cate o legatura mica de patrunjel si marar. observatii: toate ingredientele sunt folosite in cantitatile pe care le dorim, functie de imaginatia pe care o avem.
Mod de preparare - Rulada mozaic
Sfecla rosie o fierbem pe jumatate, o radem pe razatoarea mica si o presaram cu sare si lamaie;
Morcovul crud in radem pe razatoarea mica si il amestecam cu putin zahar si lamaie
Albusul il fierbem si il tocam matunt;
Galbenusul in trecem prin sita sau il radem pe razatoarea mica;
Ceapa, prazul, mararul si patrunjelul le tocam marunt;
Preparam o maioneza pe care o diluam cu putina apa pentru a mai taia din consistenta acesteia;
Scrumbia o curatam de pielita si oase (operatiunea este foarte simpla, se realizeaza usor) si o taiem cuburele;
Ciupercutele din conserva le taiem ,functie de marime, de obicei la o conserva cu ciuperci mici - le taiem in sferturi;

preparare:
Asezam pe un platou cu specific de peste ingredientele de mai sus in urmatoarea ordine:
primul strat va fi alcatuit din scrumbia afumata taiata cubulete, al doilea strat va fi alcatuit din maioneza amestecata cu ciupercutele si, la urma, in functie de imaginatia fiecaruia, se aseaza in randuri: marar, sfecla, morcov, ceapa, albus, patrunjel, galbenus, praz

Stafuri: langa sfecla trebuie sa fie asezat morcovul deoarece albusul, galbenusul, ceapa sau prazul se pot pata!

Pofta buna!!!
Timp de preparare: 1 ora minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 2 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Rulada mozaic
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z