SiteDeBucate » Aperitive » Drob de pasare

Drob de pasare

Categoria Aperitive

Ingrediente - Drob de pasare


pipote de pasare 0.5 kg
ficat de pasare 1 kg
oua 10
marar:  4 legaturi
patrunjel: 1 legatura
ceapa verde :  4 legaturi
usturoi verde: 1 legatura
condiment special pt. drob
sare
piper
Mod de preparare - Drob de pasare
Se fierb pipotele si ficatul si apoi se toaca marunt.
Se toaca la fel si restul verdeturilor.
Se amesteca apoi maruntaiele cu verdeturile ,4 oua, si se asezoneaza cu sare,piper si condimente dupa gust.
Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.
Se aseaza deasupra oua fierte taiate pe jumatate.
Se bat bine 2-3 albusuri de ou cu sare si piper si se intind peste drob.
Se coace la foc potrivit, aprox.45min .Se portioneaza rece.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Drob de pasare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z