SiteDeBucate » suc de rosii

Retete cu suc de rosii

 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat (de seara pana dimineata ) .am pus fasolea impreuna cu  1 ceapa 1 morcov  pastarnac (taiate in bucati mari) si cartoful (intreg Vladut spune ca atrage toate toxinele din fasole )se fierb (eu am ...
 Bame pentru iarna Bame pentru iarna
Curata bamele de cotoare si spala-le.In  3-4 l de apa pune 1 lingurita de sare si 3 linguri de otet. Pune-o pe foc si , cand a inceput sa fiarba adauga bamele. Lasa  sa fiarba pana ce bamele s-au inmuiat. Scurge bamele si pune-le in ...
 Ciorba cu loboda si afumatura Ciorba cu loboda si afumatura
Carnea si legumele se taie bucatele mici. Se pun la fiert pt inceput ceapa, morcovii, gogosarul, carnea, pe la jumatate se adauga cartofii, sucul de rosii, sarea. In final punem si borsul, ouale, verdeata si gata ciorba. ...
 Pui cu scortisoara Pui cu scortisoara
Intr-o tigaie incingem uleiul si untul. Adaugam pulpele de pui taiate fasii si cartoful cubulete. Cand incep sa se rumeneasca adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ardeiul cubulete, ghimbirul, scortisoara. Omogenizam si turnam deasupra sucul ...
 Gulas Gulas
Carnea se taie felii sau cuburi si se rumeneste in uleiul bine incins. Se intoarce pe toate partile pana incepe sa lase zeama. Se fierbe inabusit si cand a scazut toata zeama se adauga ceapa si ardeiul tocate. Se calesc putin, amestecand continuu, se ...
 Tocanita de cartofi Tocanita de cartofi
Cartofii ,mai mici de preferinta, se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei, apoi se adauga deasupra cartofii, se lasa la foc cateva minute si apoi se acopera cu apa. Spre jumatatea fierberii se ...
 Lasagna cu piept de pui, ciuperci si sos Bechamel Lasagna cu piept de pui, ciuperci si sos Bechamel
Ceapa tocata marunt si usturoil pisat se pun pe foc in putin ulei si apa,se adauga carnea taiata cubulete si se distuie 10minute apoi se adauga ciupercile taiate marunt.Se adauga vinul,sucul de rosii,sare si piper si se fierbe 25-30minute,la foc ...
 Supa aromata cu porumb Supa aromata cu porumb
Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline.  Adaugam apoi radacininoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cuburi, in functie de preferinta). Amestecam continuu pana incep sa se inmoaie. Adaugam cartofii taiati ...
 Sarmale de post in vas de lut Sarmale de post in vas de lut
  Varza murata se scoate si se baga in apa rece la desarat. Oala de lut de umple cu apa rece, nu mai tin minte pt ce mi-a zis mama sa fac asta. :D Ceapa se spala bine si se toaca cubulete. Incingem uleiul si punem la calit ceapa. Intre timp, ...
 Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari
Se pune fasolea la umflat de seara,se fierbe si se arunca apa.Se pune iar la fiert cu sare si cimbru si cand e pe jumatate facuta se adauga carnea taiata cuburi.Intr-o tigaie se calesc jumarile cu zarzavatul tocat apoi se adauga in ciorba.La ...
 Peste cu sos de rosii Peste cu sos de rosii
Punem o cratita cu apa cu putina sare si piper pe aragaz la foc, în momentul când începe apa sa clocoteasca se pune sucul de rosii si foile de dafin la fiert..Dupa ce a dat cateva clocote se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba ...
 Tagliatelle cu sos Tagliatelle cu sos
Se taie ceapa si ardeiul marunt,baconul se taie cubulete.Separat intr-o cratita mica se pune un pic de ulei iar cand este incins se pune ceapa si ardeiul se lasa un pic sa se inmoaie ,dupa care punem baconul si lasam sa se patrunda bine adaugam un ...
 Paine-Floare cu varza acra Paine-Floare cu varza acra
Se pun toate ingredientele pentru painica ( mai putin oul, boiaua, macul si susanul) in masina de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire. Intre timp se prepara varza: ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea cu ...
 Placinta cu mere de post Placinta cu mere de post
Se framanta o coca mai tare si se imparte in doua. Merele impreuna cu zaharul, scortisoara si margarina RAMA se calesc foarte putin si se pun intre foi. Se da la cuptor pentru circa 30 min. ...
 Pateu de soia Pateu de soia
Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut). Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi ...
 Ciorba de ciocanele afumate Ciorba de ciocanele afumate
Ciocanelele se spala bine si se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga toate legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba impreuna. Spre sfarsit se adauga zeama de varza data in clocot in prealabil, cuburile concentrate si sucul ...
 Pui cu masline Pui cu masline
Copanele de pui se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper si ghimbir. Ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se pun deasupra carnii. Turnam vinul, acoperim vasul si dam la frigider pentru jumatate de ora. Intr-o tigaie se incinge putin ulei ...
 Naut cu legume si carne Naut cu legume si carne
Nautul il vom pune peste noapte la inmuiat in apa rece. A doua zi apa se arunca. Carnea se fierbe 10 minute in apa cu putina sare. Punem nautul intr-o cratita impreuna cu carnea, adaugam ceapa tocata marunt si legumele date pe razatoarea cu ochiuri ...
 Macaroane la cuptor Macaroane la cuptor
..apa se pune la fiert intr-o oala de 2l ...cand apa incepe sa fiarba se adauga o jumatate de lingurita cu sare si macaroanele... ...intre timp radem branza, cascavalul si taiem sunca cubulete... ...pregatim sosul: amestecam sucul de rosii cu putin ...
 Pui cu ardei si fenicul in vas roman Pui cu ardei si fenicul in vas roman
Vasul roman se pune la inmuiat in apa rece, 20-30 de minute. Legumele se curata si se spala. Ardeii se taie fasii mai groase si apoi pe diagonala, de grosimea unui deget. Ceapa si feniculul se taie julien. Se aseaza legumele in vasul roman, iar ...
1-1011-2021-3031-34
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu suc de rosii - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z