SiteDeBucate » morcov

Retete cu morcov

 Ficatei de pasare cu legume Ficatei de pasare cu legume
Se spala ficateii si se pun la prajit in 3 linguri de ulei. Se intorc pe o parte si pe alta, dupa care adaugam o cana de apa si acoperim. Lasam la fiert 10 minute. Adaugam apoi usturoiul taiat rondele, acoperim iar pentru inca 5 minute, dupa care ...
 Mazare sote cu rasol de jambon Mazare sote cu rasol de jambon
Se curata, parleste, rade si spala jambonul. Se pune la fiert carnea in 2-3 l apa rece cu putina sare, cu o ceapa, morcovul si patrunjelul si se fierbe bine cu capac la foc mic (sau in oala de fiert sub presiune).Separat caliti cealalta ceapa tocata ...
 Limba cu masline Limba cu masline
Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand incepe sa dea in clocot se ia spuma,se adauga ceapa,morcovul,telina,foi de dafin,se condimenteaza ,se sareaza dupa gust si se acopera sa fiarba la foc mic pana se inmoaie atat limba cat ...
 Parjoale din carne de porc Parjoale din carne de porc
Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec …Caliti in 3-4 linguri de ulei ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras pana ce se inmoaie putin. Adaugati si 2-3 linguri de apa, ca sa nu se prajeasca ...
 Friptura inabusita de miel cu stafide Friptura inabusita de miel cu stafide
Se spala pulpele, se taie in cate 2-3 bucati fiecare, cu tot cu os, se condimenteaza bine si se lasa sa stea cel putin 15 minute (se pot lasa de seara pana dimineata la rece).Intr-o cratita puneti carnea la prajit in uleiul de masline, dupa 2-3 ...
 Pui cu ananas in sos dulce acrisor Pui cu ananas in sos dulce acrisor
1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos de soia cu un ou batut si o lingura de amidon alimentar maxim 24h minim 30 minute. Dupa el se prajeste si apoi se scoate pe servete de bucatarie sa se ...
 Iahnie de fasole cu carnati Iahnie de fasole cu carnati
Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.Separat,calesti in ...
 Mazare cu salam Mazare cu salam
Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa taiata marunt cu putina sare.Se adauga morcovul taiat rondele si se pune din cand in cand putina apa calda pana morcovul este fiert.Pasta de tomate se amesteca cu faina si se adauga in tigaie.Se adauga ...
 Ciulama cu pipote de curcan Ciulama cu pipote de curcan
Pipotele de curcan se curata bine,se spala ,se pun la fiert in apa rece cat sa fie acoperite si se adauga putina sare.Dupa ce luati spuma , adaugati zarzavatul taiat rondele sau tocat marunt si lasati sa fiarba la foc mic pana sunt fierte atat carnea ...
 Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi
*Carnea se spala ,se taie in bucatele mici apoi se rumeneste in uleiul incins intr-o craticioara de 5 litri.*se scoate cind s-a rumenit si se pune deoparte*cepa si usturoiul taiati marunt se caleste in uleiul ramas de la carne* cind s-au calit de ...
 rulouri din piept de pui rulouri din piept de pui
Reteta asta este inspirata de o reteta citita pe blog-ul Adrianei..Reteta de pornire este cu muschiulet de porc si eu am adaptat-o si am facut mici adaugiri pentru pui.Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.Se face o umplutura morcov, ...
 Sarmale Sarmale
Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. ...
 Mamaliguta cu surprize Mamaliguta cu surprize
Se fierbe laptele cu un praf de sare, se adauga malaiul cate putin, batand cu telul.Se face o mamaliguta vartoasa.se ia de pe foc sa se raceasca putin.Se unge cu putin ulei o tava dreptunghiulara mica.Se intin de un strat de mamaliga.Apoi presaram ...
 MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT
Carnea se unge cu sare(cca1/2 lingurita),piper(dupa gust)si uleiul de masline.In oala de presiune se pun legumele,curatate,taiate in 2 sau 4.Peste acest soclu de legume, se pune muschiuletul.Se pun 100 ml apa;se inchide oala.Se lasa ,la foc mic(dupa ...
 Pui cu legume,la cuptor(specific arab) Pui cu legume,la cuptor(specific arab)
Toate legumele(in afara de rosii),se taie bucatele;ceapa se taie marunt;la fel si usturoiul.Se amesteca totul cu sare si condimente,dupa gust;eu pun cca 1,5 lingurita de sare;piper pun 1/4 lingurita;ienibahar tot 1/4 lingurita;cardamom tot atit;cury ...
 Pilaf cu carne de pui Pilaf cu carne de pui
Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga si bucatele de carne,se mai lasa la disnstuit.Orezul se spala.Intr-o tava se pune orezul se adauga carnea cu zarzavatul,se adauga sare,vegeta si apa,se ...
 Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie) Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie)
Carnea se toaca (sau folositi carne tocata).Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti sa caliti ceapa verde tocata, morcovul ras, ciupercile tocate, concentratul de costita. Adaugati verdeata tocata, ketchup (sau o rosie si un ardei tocate ...
 Tochitura de vanat Tochitura de vanat
Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins in cratita in care pregatim mancarea.Se calesc maruntaiele pana devin albicioase pe toate partile apoi se adauga putina apa calda peste ele si se ...
 Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor
Limba este un aperitiv consistent, poate constitui un fel principal la pranz sau o cina satioasa. Este una dintre mancarurile noastre preferate. Acum am preparat-o cu sos picant dulce acrisor.Spalati bine limba cu apa rece si tineti-o in apa cel ...
 Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari) Volovan acompaniat de crochete de piure(Vol-au-vent,denumirea originala a acestei mincari)
Se pune puiul la fiert impreuna cu ceapa taiata in doua,foile de dafin si morcovul,nu uitind de pus sare.Se lasa la foc iute pina da in clocot se spumuieste si se da la foc mic cca.o ora,dupa care se scoate si se lasa la racit pentru ca dupa aia sa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-101
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu morcov - Pagina 80
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z