SiteDeBucate » morcov

Retete cu morcov

 Inima in sos vanatoresc si cartofi piure Inima in sos vanatoresc si cartofi piure
Taiati inimile in doua si spalati bine toate cheagurile de sange. Indepartati cu un cutit bine ascutit partile ingrosate, albe apoi feliati inima foarte subtire. Curatati si feliati foarte subtire cepele taiate in doua si puneti-le la calit in ulei, ...
 Sarmale combinate Doina Sarmale combinate Doina
Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel:caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras pe razatoarea mare, impreuna cu ketchup, zahar, verdeata tocata, adaugati orezul si condimentati cu sare, piper, paprika, cimbru. Impartiti in patru ...
 Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac Rulouri din piept de pui si pulpe cu spanac
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, iar de la pulpe se scoate osul superior, lasand ciocanelele intregi. Se desfasora pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se ...
 Fasole verde scazuta cu cotlet Fasole verde scazuta cu cotlet
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti 30 ml ulei si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii ...
 Ciolan rasol cu fasole verde natur Ciolan rasol cu fasole verde natur
Se pune ciolanul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune ...
 Ciolan rasol cu friganele Ciolan rasol cu friganele
Se pune jambonul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune ...
 Pui cu ciuperci Pui cu ciuperci
Se portioneaza carnea de pui, se condimenteaza si dupa 10 minute se pune la prajit in ulei, intorcandu-se pe toate partile pana prinde putina crusta. Se adauga morcovul feliat, ceapa si rosia tocate, 200 ml apa si se lasa la fiert, la foc mic cu ...
 Pui cu baghete de dovlecei Pui cu baghete de dovlecei
Carnea de pui spalata, stearsa si portionata se condimenteaza si se pune la prajit intr-o craticioara cu 30 ml ulei incins. Se intoarce pe toate partile pana prinde o crusta usoara si se adauga cateii de usturoi si morcovul taiati feliute subtiri. Se ...
 Sarmalute banatene in foi de vita Sarmalute banatene in foi de vita
Tocati ceapa marunt, radeti morcovul pe razatoarea mica si caliti-le in ulei la foc mic, adaugati putina apa sa nu se arda uleiul. Dupa cateva minute adaugati pasta de rosii si de ardei (sau rosiile dejite si tocate marunt si jumatate din ardeiul ...
 Piept de porc la tava cu ciuperci Piept de porc la tava cu ciuperci
Se cresteaza bucata de carne, dar nu de tot, pe partea cu soriciul, la distanta de 15-20 mm. Preparati un amestec din ceapa si usturoi verde tocate marunt, rosii curatate de pielita si tocate, ketchup, ulei de masline, sare, piper si condimente, apoi ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii oparim 2-3’, apoi ii lasam cu deschizatura in jos, la scurs pe un servet sau intr-o strecuratoare.Taiem ceapa marunt, curatam si dam pe razatoarea mica, morcovul. Maruntim frunzele de marar si ...
 Mazare cu carne de pui Mazare cu carne de pui
Bucatile de carne de pui se spala,se portioneaza,se sterg bine,se condimenteaza si se rumenesc putin in ulei de masline.Separat se curata,se spala si se toaca ceapa , morcovul,telina si se inabusa in putina apa si 1-2 linguri de ulei de masline.Cand ...
 Varza calita cu ciolan crud Varza calita cu ciolan crud
Puneti carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic cu capac, aproximativ o ora. Daca varza murata este prea acra sau foarte sarata e bine sa o tineti in apa rece 2-3 ore, apoi sa o stoarceti.Curatati si tocati marunt ceapa, ...
 Chiftelute de manzat Chiftelute de manzat
Se toaca si se caleste ceapa, fara a se praji, cu putina apa, se adauga condimentele pentru a se dizolva mai bine.Intr-un lighean sau castron mai mare puneti carnea tocata, adaugati ceapa calita, 2 oua, verdeata tocata si pesmetul sau painea ...
 Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca
Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. "Palariile" se scurg bine de apa, se aseaza pe o farfurie si se condimenteaza.Preparati umplutura: tocati marunt ceapa si carnea de pui. In putin ulei puneti la calit piciorusele ...
 Rulada de cartofi cu carne Rulada de cartofi cu carne
Se fierb cartofii in coaja (20 minute), se curata, se zdrobesc cu furculita sau se dau prin masina de tocat cat sunt calzi.Se pun intr-un castron si se framanta putin cu un ou crud, sare, 1 lingurita de zahar si 4-5 linguri faina.Umplutura: intr-o ...
  Fricassa©e de caa on/Carne de porc in sos de vin
O alta reteta din Turul Frantei Eurosport, de data aceasta din Savoia.Fricassée = bucati de carne fierte, inabusite in vin si smantana.Caïon = denumire pentru porc in departamentul Savoie.Taiati carnea cubulete nu prea marunte, cam de 2-3 cm latura ...
 Muschi de porc tonat Muschi de porc tonat
Se pune la fiert muschiul de porc cu telina,morcovul,ceapa si sare.Intre timp pregatim sosul cu ton pentru carne.Scurgem bine de ulei tonul,boabele de capere le desarama(eu am folosit sarate,se gasesc si in ulei )si le amestecam bine cu mixerul pana ...
 Pui in fricasea Pui in fricasea
Este o reteta pe care am invatato aici in Italia si imi place mult,e rapida si gustoasa.Taiati pieptul de pui curatat in fasii nu foarte groase sau in cuburi de o marime mijlocie.Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti la foc mic incet incet ceapa ...
 Mazare cu carnati by copilou Mazare cu carnati by copilou
Se pune untura sa se topeasca si punem ceapa la calit, cand aceasta incepe sa se caleasca se pun condimentele, cand este calita se pune mazarea si se o cana de apa si se lasa sa fiarba.Cand a fiert un pic mazarea se pune bulionul, morcovul si cand ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-101
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu morcov - Pagina 79
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z