SiteDeBucate » gogosar

Retete cu gogosar

 Involtino Involtino
Bagi cartofii la cuptor. In timpul acesta, tai carnea fasii de 50 g (pentru un rulou mic ) si o bati cu ciocanul (e de preferat intr-o punga de plastic, deoarece in felul acesta se face subtire). Pui in fiecare rulou cate un degetel de mozzarela, ...
 Bruschete speciale Bruschete speciale
Tai bagheta in felii subtiri, apoi le dai la cuptor pana capata o culoare aurie. Pregatesti crema de ficat, amesteci pateul cu maioneza si adaugi mararul spalat si tocat marunt. Condimentezi cu sare si piper. Ornezi cu gogosari si castravete dupa ...
 Bors de zarzavat cu orez Bors de zarzavat cu orez
Intr-o oala pui la fiert apa cu 1 lingurita de vegeta (cam 3/4 din oala sa fie cu apa). Cand fierbe apa, adaugi zarzavatul curatat si taiat marunt. Cand este aproape fiert zarzavatul, adaugi cartofii, curatati si taiati cubulete,orezul, ales si ...
 Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar) Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)
La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si tinute in apa cu putina sare si otet cca 20-25 minute,dupa care se clatesc bine si se lasa la zvantat sau se sterg.Daca sunt cumparate gata curatate le ...
 Placinta cu varza si carnati de vita Placinta cu varza si carnati de vita
Se curata ceapa se taie si se caleste,apoi morcovul curatat,ardelul,gogosarul curatat si taiat cubulete,apoi carnatul de vita si varza.Se adauga putina apa si se lasa sa scada; se adauga sare,piper,maraul si cimbru dupa gust.Se lasa sa se ...
 Bile colorate Bile colorate
Mixezi branza cu untul, uleiul,piperul si sarea. Lasi compozitia la frigider pentru 1/2ora.Modelezi bile pe care le treci prin : marar tocat fin, gogosar taiat marunt si prin mac. Asezi pe platou dupa imaginatie.Se poate folsi alta verdeta sau alte ...
 Tartine vesele Tartine vesele
Mixez branza de vaci, adaug maioneza, ridichea data pe razatoare amestecata cu uleiul de masline,sare, piper dupa gust. Ung felii de paine proaspata sau prajita cu pasta obtinuta. Ornez dupa imaginatie, presar cu ridiche data pe razatoare. ...
 Aperitive colorate Aperitive colorate
Tai felii 150g de cascaval si sunca din care decupezi patrate(eu am folosit o forma de inima). Le ungi cu unt si le lipesti alternativ o felie de cascaval si una de sunca pina formezi un cub.Freci brinza cu untul,apoi formezi bulete unele le ...
 Oameni de zapada Oameni de zapada
Se amesteca in proportii variabile, dupa dorinta, ingredientele, pina se obtine o pasta uniforma si maleabila.Se fac bulgari de brinza care se fixeaza cu scobitori. Se orneaza cu bucatele de gogosar, masline, morcov, pentru caciula, ochi, nas. Se ...
 Rulouri aperitiv Rulouri aperitiv
Feliez pieptul de pui.Obtin 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta de costita peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o fasie de gogosar. Rulez,trec prin faina,ou batut cu sare, piper si o lingura de ...
 Rulada din carne tocata Rulada din carne tocata
Se inmoaie painea intr-un castron cu apa. Se toaca ceapa si se pune intr-un castron, se pune porumbul scurs (1/3 din conserva mare), se pune oul ( la mine s-a nimerit un ou cu 2 galbenusuri), maslinele taiate felii in trei, painea stoarsa bine, ...
 Carnaciori in halat de branza si cartofi Carnaciori in halat de branza si cartofi
Puneti cartofii spalati la fiert in coaja, intr-un litru de apa rece, 20-25 minute. Dupa ce au fiert, lasati-i putin sa se racoreasca, curatati coaja si puneti-i intr-un castron si ii zdrobiti cu o furculita. Adaugati branza, oul crud, praful de copt ...
 Piftie de curcan portionata Piftie de curcan portionata
Se curata bine si se spala carnea. Puneti toata carnea intr-o cratita mai mare impreuna cu morcovii, ceapa si apa cat sa o acopere cu 2-3 degete. Fierbeti acoperit la foc mic, luati spuma, puneti 2 lingurite de sare si lasati sa fiarba. Se scot ...
 Piftie de porc portionata Piftie de porc portionata
Se curata bine si se spala carnea. Daca are urme de par, o mai parliti la aragaz si radeti cu cutitul.Puneti toata carnea intr-o cratita mai mare impreuna cu morcovii, ceapa si apa cat sa o acopere cu 2-3 degete. Fierbeti acoperit la foc mic, luati ...
 Rulada aperitiv MIMI Rulada aperitiv MIMI
Se taie sunca, ceapa verde si ardeiul marunt.Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile,uleiul, faina si praful de copt, apoi se adauga legumele, sunca, sare, piper si vegeta.Compozitia obtinuta se pune intr-o tava de chec. Se poate orna dupa ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam bine.Peste aceasta compozitie adaugam sunca,gogosarii,maslinele,cascavalul-toate taiate cubulete-sarea,piperul si uleiul.Acasta compozitie rezultata ...
 Shaorma Shaorma
Se face un aluat din ingredientele de mai sus. Dupa ce l-ati framantat NU il lasati sa creasca il portionati si il intindeti cat mai subtire si le coaceti imediat - mie din aceasta cantitate mi-au iesit 12 lipii.Pieptul facut la gratar se taie ...
 Rulouri cu salata de cruditati Rulouri cu salata de cruditati
Telina si morcovi se curata si se rad pe razatoarea mica, merele se curata de coaja se rad pe aceeasi razatoare se storc si se amesteca cu celalalte legume, se pune sare, piper se curata si se sfarama usturoiul se amesteca cu maioneza (sa nu fie ...
 Budinca de spanac Budinca de spanac
Se scoate spanacul congelat si se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Separat amestecam toate celelalte ingrediente: branza de vaci proaspata, cele 10 oua batute bine cu telul, 8 linguri de faina se incorporeaza bine, smantana groasa, ceapa ...
 Barcute din ciuperci de post Barcute din ciuperci de post
Se dau ciupercile prin masina, pentru a fi fine. Intre timp, se inmoaie painea, se curata usturoiul. Painea, ciupercile, grisul (sau, pentru cine nu vrea sa foloseasca gris, cartoful fiert dat pe razatoarea mica), usturoiul pisat, sarea si piperul, ...
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu gogosar - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z