SiteDeBucate » esenta de rom

Retete cu esenta de rom

 Clatite cu crema de branza Clatite cu crema de branza
Facem aluatul de clatite si le pregatim intr o tigaie antiaderenta, modul ideal - fara ulei. Intre timp preparam si crema de branza. Amestecam toate ingredientele bine si lasam deoparte ... ...
 Inghetata de cacao Inghetata de cacao
9linguri de apa, 9 linguri de zahar,2-3 linguri de cacao se pun intr-o cratita de 1l. si se fierb la foc potrivit, amestecandu-se mereu ca sa nu se prinda de cratita, pana se omogenizeaza. Se lasa putin sa se raceasca si se adauga cele patru ...
 TARTA CU CAPSUNI TARTA CU CAPSUNI
1.Se bat albusurile spuma ,se adauga treptat zaharul si sucul de lamaie,se bat in continuare  pana se obtine o bezea.Se incorporeaza galbenusurile ,faina amestecata cu praful de copt,apa si coaja rasa de lamaie.Se toarna compozitia intr-o forma ...
 Papanasi fierti Papanasi fierti
Branza impreuna cu toate celelalte ingrediente se mixeaza foarte bine pana devine totul ca o crema. Se pune apa la fiert,cu putina sare.Cand da in clocot incepem sa formam papanasii,cu mana umeda sau cu doua linguri,trecand aluatul de pe o lingura pe ...
 Dulceata de mere facuta la cuptor Dulceata de mere facuta la cuptor
1.Merele se spala, se curata de coaja, se scoate casa semintelor si se taie in felii. 2.Intr-o tava se aseaza merele ,stafidele , tinute in prealabil in apa fierbinte, scortisoara,romul,zaharul si margarina RAMA taiata bucati.Se lasa la cuptor cca. 1 ...
 Gauffre cu nuca si cacao Gauffre cu nuca si cacao
Ouale le-am mixat cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul. Am adaugat apoi pe rand zaharul,untul topit si racit,laptele caldut,esenta de rom,nuca amestecata cu cacaoa si la sfarsit faina si praful de copt. Cu un polonic am pus compozitia in ...
 TIRAMISU CU ZMEURA TIRAMISU CU ZMEURA
1.Se separa ouale.Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana cand compozitia se albeste.Se adauga mascarpone si se amesteca bine. 2.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in crema de mascarpone. 3.Intr-o farfurie adanca , se varsa apa si ...
Prajitura cu branza si cirese
Ouale le-am mixat cu un praf de sare pana si-au dublat volumul. Am adaugat apoi pe rand zaharul,iaurtul,untul topit si vanilia. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste acest amestec alternand cu laptele. Se tapeteaza tava cu hartie de ...
 TORT KODRIT KADIR TORT KODRIT KADIR
Pentru blat amestecam intr-un vas oul zaharul, laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao cu ness. Amestecam bine. Pentru caramel batem ouale cu zaharul, apoi adaugam zaharul vanilat, esenta de rom, un praf de sare si ...
 Cozonac impletit Cozonac impletit
Iata cum am facut coca: Laptele l-am fiert cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie pana ce a dat in clocot, apoi l-am racit, nu de tot, atat cat sa fie caldut. Am facut coca la masina de paine si am folosit programul 8 Dough de 1:30h. Am ...
 Rulada amaruie cu sirop de portocale Rulada amaruie cu sirop de portocale
1.Cum preparam siropul Zaharul, 4 liguri de apa si zeama de portocale se pun intr-o cratita si se fierb pana se obtine un sirop legat. Se adauga coaja de portocala si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu nuca macinata, untul topit si cacaoa. Se ...
Cuburi ciocolatoase
Blatul este cel de la prajitura Amandina,e blatul cu care ma inteleg :)) cel mai bine... Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul ...
 Mini-strudele cu mere si scortisoara Mini-strudele cu mere si scortisoara
Taiem merele si le razuim. Eu le-am razuit la robot. Punem zaharul si zaharul vanilat, scortisoara si esenta de rom. Ungem foile de placinta cu ulei si le punem una peste alta pana cand terminam tot pachetul. Dupa aceea punem pe deasupra amestecul de ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Reteta prajiturii este aceeasi ca la prajitura cu caise si prajitura cu capsuni. Mai intai spalam visinele, le scoatem samburii si le presaram cu o cescuta de zahar. Trebuie sa le lasam asa cateva ore pana se indulcesc putin, se topeste zaharul si se ...
 Boccelute cu inghetata Boccelute cu inghetata
Intai de toate am pregatit o portie dubla :)) de inghetata cu Nesquik. Apoi am pregatit clatitele. Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,apoi se adauga pe rand zaharul,untul topit,laptele,apa minerala,esenta si faina.Se pune compozitia la frigider ...
 Pachetele cu branza Pachetele cu branza
Am facut la masina de paine aluatul de ensaimadas,un aluat super bun si foarte usor de lucrat. Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata.Punem maiaua in ...
 Tort de biscuiti Tort de biscuiti
Intai se pregateste clasicul sirop. Eu l-am facut din 20 linguri de zahar si 750ml apa si coaja de lamaie rasa. Dupa ce a fost gata l-am strecurat si l-am lasat putin la racit. Crema am facut-o astfel: Am pus la topit ciocolata cu untul, aici in ...
 Salata de fructe in pepene Salata de fructe in pepene
Se taie capac la cei trei pepeni si se scobesc de miez. La cel galben se scot intai semintele si apoi se scobeste miezul pentru a il putea folosi in salata de fructe. Se taie cubulete potrivite fiecare fruct in parte, ciresele le-am taiat pe jumatate ...
 Natillas de ciocolata Natillas de ciocolata
Se pune intr-o craticioara pe foc 800 ml lapte impreuna cu ciocolata si se amesteca pana se topeste ciocolata. Nu trebuie sa fiarba. Se lasa la racit. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana acestea isi dubleaza volumul. Se adauga romul . ...
 Prajitura cu prune Prajitura cu prune
Prunele se taie pe lungime in 4 felii si se amesteca cu scortisoara; se unge cu unt sau ulei tava, se tapeteaza cu faina si se incalzeste cuptorul la 180°. Albusurile se bat spuma, se adauga apoi zaharul tos si esenta de rom; galbenusurile ...
1-1011-2021-3031-35
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de rom - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z