SiteDeBucate » carne de vita

Retete cu carne de vita

 Iaqtin umplut(specific arab) Iaqtin umplut(specific arab)
Iaqtinul se curata astfel: prima data se razuieste, se spala, apoi se goleste cu un cutit special, se pun in apa cu sare (sa nu se innegreasca).Orezul, spalat, inmuiat in apa calduta 30 minute, se spala inca o data, se amesteca cu carnea taiata ...
 Fattah din naut sau fattah al hommos Fattah din naut sau fattah al hommos
Inainte de toate: daca doriti sa folositi boabe de naut uscate, le fierbeti impreuna dupa care jumate de cantitate o faceti crema si cealalta jumatate le pastrati boabe.Un mic sfat...eu niciodata nu sarez boabele cand fierb, deoarece raman cam tari, ...
 Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez curry
Mod de preparare :Se spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se condimenteaza bine, se adauga putin ulei de masline si se « maseaza » carnea bine. Eu am lasat-o la ...
 Tocanita de vita Tocanita de vita
Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie si el marunt,morcovul se curata si se taie rondele si se pun toate legumele la inabusit cu putin ulei.Dupa ce s au inmuiat putin se adauga carnea taiata potrivit.Cand carnea incepe sa isi ...
 Sarmale in foi de varza dulce Sarmale in foi de varza dulce
Verzelor li se taie cotorul,de jur-imprejur,apoi se pun,una cite una,intr-o cratita,cu apa fierbinte;(eu pun in apa,niste zeama de lamiie,sau sare de lamiie,pt.a diminua mirosul de varza).Se intoarce(varza),in apa,pe toate partile,cca 2 minute;pe ...
 Rosii la tigaie cu carne de vita "a Galaieht bandoraa -specific tarilor arabe Rosii la tigaie cu carne de vita "a Galaieht bandoraa -specific tarilor arabe
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in sferturi.Se incige uleiul de masline si se prajesc semitele de pin pana iau o culoare aurie; se scot intr-un bol.Se caleste ceapa taiata marunt in ulei si se prajeste 2-3 minute apoi se adauga carne ...
 Kabab  hindi(specific arab) Kabab hindi(specific arab)
Se macina carnea cu patrunjelul si 2 cepe.Aceasta compozitie se sareaza(dupa gust) si se condimenteaza:un virf de cutit de scortisoara,1/2 lingurita de ienibahar,1/2 lingurita de piper si ¼ lingurita de cardamom.Se amesteca f. bine,apoi se fac ...
 Ouzi - Orez specific tarilor arabe Ouzi - Orez specific tarilor arabe
Se pune mazarea la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce a fiert se scurge de apa si se aseaza pe un platou.Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de porumb si se prajesc intai semintele de pin, apoi semintele de ...
 Spaghete cu sos de chilli Spaghete cu sos de chilli
Sosul de chilliSe incinge uleiul de masline intr-o cratita neaderenta si se adauga ceapa, usturoiul si ardeii ; se calesc pana ceapa devine sticloasa.Se adauga carnea de vita macinata si se lasa sa-si schimbe culoarea, cca 5 minute.Se adauga rosiile, ...
 Sarmale Sarmale
Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. ...
 Felii de vita cu sos de vermut alb Felii de vita cu sos de vermut alb
O mancarica foarte pe gustul nostru, pe care v-o propun si voua:Se incinge uleiul de masline si se trag la tigaie feliile de carne. In timpul prajirii, se condimenteaza carnea cu sare si piper, pe rand, pe ambele fete. Odata ce carnea se rumeneste ...
 SNITELE UMPLUTE SNITELE UMPLUTE
Din cele 500 g de carne, se fac 10 snitele;snitelele se bat,se sareaza si pipereaza, dupa gust;se umplu(se fac rulou, ca si sarmalele,dar la capete nu se inchid) cu umplutura,facuta asa:ceapa se taie marunt;se prajeste in uleiul de masline;se adauga ...
 Escalop de vita ca la Adjud Escalop de vita ca la Adjud
Se taie carnea bucatele potrivite, ceapa si ciupercile se toaca marunt. Punem muschiul de vita la prajit in putin ulei, il lasam sa fiarba in zeama lui la foc mic si cand e gata il punem intr-o farfurie. Se caleste ceapa 2-3 minute apoi se stinge cu ...
 Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe
Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert sub presiune; se adauga ceapa si bucatile de carne de vita.Se calesc pana carnea de vita isi schimba putin culoarea.Se adauga pastaile de bob taiate in bucati de cca 2cm si se mai lasa 2-3 ...
 Lasagna cu legume si carne Lasagna cu legume si carne
Sosul de rosii:ceapa se prajeste putin;peste,se pune carnea;cind carnea e prajita f.putin,se adauga piper si boia iute(dupa gust).Cind carnea e facuta(se face in zeama,pe care o lasa),se pun rosiile rase(coaja se arunca)si pasta de rosii;se amesteca ...
 clatite cu carne si sos bechamel clatite cu carne si sos bechamel
Prima data se pregateste aluatul de clatite: se amesteca cu mixerul ouale, sarea si piperul. Apoi se adauga apa, faina (treptat), berea si mararul uscat si iar se amesteca bine cu mixerul.Trebuie sa va iasa ca o smantana mai groasa. Se lasa aluatul ...
 SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE
Carnea se amesteca cu ceapa, oul, bulionul ,condimentele , sucul de rosii si orezul ales si spalat.Frunzele se oparesc un minut in apa cu putina sare, se scot apoi si se pun in strecuratoare sa se scurga de apa, apoi se taie nervura de pe dosul lor ...
 Medalioane mexicane Medalioane mexicane
Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, se presara boia si se aseaza feliile de carne. Se adauga putina apa, baza pentru mancaruri, piperul si se fierbe ...
 Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac
Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati, le-am scos nervurile de la baza si am inceput impachetatul. Intr-un final, le-am facut culcusul intr-un dovleac frumos, de nici nu-ti venea sa-l ...
 Parjoale moldovenesti Parjoale moldovenesti
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin), se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare si ouale. Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza ...
1-1011-11
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu carne de vita - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z