SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

Prajitura cu mere si glazura de cacao
Amesteci merele rase cu zaharul,faina,nuca si bicarbonatul stins cu otet si torni compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. ...
Rondele cu crema
Din toate ingredientele indicate se prepara un aluat bine framantat. Se intinde o foaie, se taie forme cu paharul si se coc in cuptor. ...
PRAJITURA CU CREMA DE OUA SI CACAO
Pentru foi se bat ouale cu zaharul pana ce acestea isi tripleaza volumul. Se adauga faina rezultand un aluat elastic, care se imparte in partu parti. ...
DELICATESE CU PISCOTURI , CREMA SI FRUCTE.
intr-o forma de tort,tava,sau vas cu diverse forme (dupa imaginatie,se aseaza o folie de impachetat,transparenta,apoi se face un pat din piscoturile insiropate. ...
TORT TRUFA-ingenios
1.Se freaca untul pana devine spumos si se adauga pe rand galbenusurile .Se da de o parte. ...
Prajitura Greta Garbo
1.Se amesteca faina cu ouale,margarina si bicarbonatul stins cu otet.Se framanta aluatul si se taie in 4 parti. ...
INGHETATA CU NESS SAU CACAO
1.Galbenusurile se freaca un pic cu zaharul,se adauga laptele si nesul sau cacaoa.Se fierb pe baie de aburi pana se ingroasa putin(sa imbrace lingura),dar nu preamult,ca se braMZESTE. ...
PRAJITURA ROYAL
1). Se freaca spuma untul si zaharul(dela 1)Se adauga faina ,si coaja de lamaie nucile macinate. Se torna compozitia intr-o tava unsa sitapetata cu faina,Se introduce in cuptorul preincalzit.Se coace pe jumatate. ...
KEK fara foc
Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana se ingroase putin. Se ia depe focsi se lasa sa se raceasca.Se adauga untul,apoi restul ingredientelor.Se amesteca bine. ...
KEK Donna cu cacao
Galbenusurile se freaca cu un praf de sare/ Albusurile se bat spumaimpreuna cu 10 linguri de zahar. Pestegalbenusurile frecate se adauga,uleiul,treptat,se amesteca bine si se adauga apoi laptele,coaja de lamaie,praful de copt,faina si albusurile batute spuma.Se amesteca incet,pana se omogenizeaza compozitia. ...
Prajitura cu glazura de visine
1.Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat bine albusurile cu zahar si zaharul vanilat.Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste albusuri. ...
Figurine din biscuiti si nuci
Se da prin masina de nuca biscuitii si nucile.Separat se face un sirop din zahar,apa,esenta de rom si coaja de lamaie.Se adauga amestecul de nuca si biscuite in acest sirop pana se obtine o pasta care se poate modela. ...
Pasca cu crema de alune
1.Galbenusurile se freaca cu zahar,sare si zahar vanilat.1 lingura de zahar se amesteca cu drojdia si coaja rasa de lamaie pana devine o pasta alifioasa.Peste aceasta maia se toarna laptele caldut si se framanta cu faina si galbenusurile adaugate..Se lasa sa creasca. ...
Prajitura RegeleMihai
Pentru primul blat, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri de zahar. Se freaca 3 linguri de zahar cu galbenusurile. ...
Mingi de post
Freci spuma margarina cu 150 gr zahar pudra. Adaugi in ploaie faina, 2 cesti de nuca macinata, 3 linguri cacao, 2 plicuri zahar vanilat. ...
Cartofi cu castane
Se freaca margarina cu zaharul pana devine spuma, se adauga romul, pasta de castane si nucile cate putin. ...
cocktail african
Se amesteca toate ingredientele intr-un shacker.se toarna intr-un pahar si se aduga gheata. ...
Cocktail Coffee
Se amesteca toate ingredientele intr-un blender.Se serveste cu un pic de frisca deasupra. ...
Chec-cozonac la microunde
Se amesteca drojdia cu laptele caldut, zaharrul si 1-2 linguri faina. Se lasa la crescut. Galbenusurile se freaca spuma cu untul, zaharul pudra si coaja de lamaie. ...
Crema de ciocolata la microunde
Ouale batute spuma se amesteca cu ciocolata rasa, zaharul, zaharul vanilinat, cacaua si laptele. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z