SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Briose cu nuca de cocos Briose cu nuca de cocos
Ouale le-am mixat cu un praf de sare pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand zaharul,iaurtul,untul topit,bobitele de ciocolata si vanilia. La sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Cele 2 ingrediente pentru umplutura se amesteca pana ...
 Tarta cu nuca si ciocolata Tarta cu nuca si ciocolata
Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga oul, iar apoi faina si bicarbonatul. Se framanta bine si se intinde 2/3 din aluat in forma de tarta. Pentru umplutura, nucile se taie bucatele si se amesteca cu ciocolata data pe razatoare, cacaoa si esenta de ...
 Tort frantuzesc Tort frantuzesc
Blat: Se cerne faina intr-un vas,se face o gropita la mijloc,in care se adauga zaharul pudra,untul topit si racit,galbenusul,sarea,zaharul vanilat si bicarbonatul. Se framanta un aluat omogen.Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si se coace pe fundul ...
 Prajitura Grace Prajitura Grace
1.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma cu putina sare.Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin o crema de culoare alba si isi dubleaza volumul.Se adauga faina amestecata cu praful de copt si cernute impreuna, migdalele macinate,cocosul si ...
 Tort cu capsuni Tort cu capsuni
Pentru blat, albusurile se bat spuma cu 2 linguri de apa, zaharul tos si cu zaharul vanilat. Se adauga galbenusurile. Am mai dat o tura cu mixerul. Am adaugat ingredientele solide: faina amestecata cu amidonul, cacaoa si praful de copt. Am pus ...
 Tarta de capsuni Tarta de capsuni
  Se amesteca ingredientele pentru blat cu mixerul pana se dizolva zaharul. Intr-o forma cu peretii detasabili pe care o ungem cu margarina RAMA si o presaram cu faina punem compozitia si o bagam la cuptorul incins la 200 grade pentru ...
 Tort cu 3 feluri de mousse de ciocolata Tort cu 3 feluri de mousse de ciocolata
Pt. blat : amestec migdalele/nucile macinate praf, cu 60 gr. zahar pudra + cacao. Bat albusurile spuma cu 40 gr.zahar pudra + vf.sare.Se toarna amestecul de migdale?nuci peste albusurile batute si se amesteca usor cu lingura/spatula.Punem in forma ...
 Tarta Dartz Tarta Dartz
Amestecam faina cu cacao si o punem peste compozitie. Intr-o tava de cuptor punem hartie de copt si incingem cuptorul in prealabil la 200 grade. Lasam blatul sa se coaca 40 minute, dupa care il lasam sa se raceasca si scobim in el ca la musuroiul de ...
 Prajutura Leopard Prajutura Leopard
BLATUL: Se bat albusurile spuma apoi se adauga zaharul,apa si galbenusurile pe care le frecam cu ulei.Se amesteca albusurile batute spuma cu zaharul cu galbenusurile frecate cu ulei.Faina o amestecam cu cacao si o punem in aceasta compozitie.Se ...
 Tort cu mousse de ciocolata Tort cu mousse de ciocolata
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma.Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine pana devine o crema groasa si omogena.Se adauga treptat albusurile batute ...
 Inghetata de cacao Inghetata de cacao
9linguri de apa, 9 linguri de zahar,2-3 linguri de cacao se pun intr-o cratita de 1l. si se fierb la foc potrivit, amestecandu-se mereu ca sa nu se prinda de cratita, pana se omogenizeaza. Se lasa putin sa se raceasca si se adauga cele patru ...
 Papanasi fierti Papanasi fierti
Branza impreuna cu toate celelalte ingrediente se mixeaza foarte bine pana devine totul ca o crema. Se pune apa la fiert,cu putina sare.Cand da in clocot incepem sa formam papanasii,cu mana umeda sau cu doua linguri,trecand aluatul de pe o lingura pe ...
 Prajitura cu branza si vanilie Prajitura cu branza si vanilie
Se amesteca intr-un castron faina, praful de copt, cacao, zaharul tos si cel vanilinat. Se face o adancitura, adaugam oul si untul taiat cubulete. Se framanta rapid ingredientele, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste aluatul in folie ...
 Biscuiti mocha Biscuiti mocha
Se bate untul spuma cu zaharul. apoi se adauga cafeaua si senta de vanile  iar la urma se cern componentele uscate. se formeaza un aluat si se imparte in doua se face un dreptunghi si se taie feliute. Se da la cuptor 20 min. ...
 Rigo Iancsi Rigo Iancsi
(1 portie pentru o tava dreptunghiulara) 1.Cele 6 galbenusuri se freaca cu 6 linguri de zahar praf,se adauga 3 linguri cacao,3 linguri faina si albusurile batute spuma.Compozitia se toarna intr-o tava  de 20x40cm., captusita cu hartie de copt si ...
 Prajitura Cuburi de Gheata Prajitura Cuburi de Gheata
Bat albusurile spuma, adaug zaharul si bat iar pana se intaresc.Adaug galbenusurile si cacaoa, amestec bine.Pun si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cu lingura/spatula amestec usor de jos in sus pana la omogenizare.Pun in tava unsa si ...
Briose vesele
Amestecam faina+praf de copt. ...
 Prajitura cu vanilie si biscuiti Prajitura cu vanilie si biscuiti
Se separa galbenusurile de albusuri, iar albusurile se bat spuma. Se adauga apa si zaharul la albusuri si se bat in continuare. Se adauga galbenusurile in spuma de albus si se amesteca bine. Se adauga praful de copt. Daca e normal , se stinge cu otet ...
 Chec de ciocolata cu banane Chec de ciocolata cu banane
Incingem cuptorul la 180 grade C. ...
 Baigli cu nuca si mac Baigli cu nuca si mac
1.Untul, zaharul si sarea se freaca bine.Se adauga galbenusurile de ou, unul cate unul,apoi drojdia amestecata cu lapte caldut si dizolvata bine, si 425 g .faina.Se amesteca bine toate ingredientele pana cand aluatul se desprinde usor de pe mana.Se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z