SiteDeBucate » zahar vanilat

Retete cu zahar vanilat

 Prajitura cu nuca Jerbou Prajitura cu nuca Jerbou
Se face o maia din cubul de drojdie, o lingura de zahar, laptele si o lingura de faina, care se lasa la dospit la loc caldut, apoi se pune peste faina. Galbenusurile se bat spuma, se pun peste faina, apoi se pune si untura, apoi se framanta un aluat ...
 Prajitura cu mere intregi Prajitura cu mere intregi
Merele se decojesc si li se scot cotoarele. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune in interiorul fiecaruia un cubulet de unt si doua lingurite de gem iar zaharul se presara deasupra. Punem la cuptor cam 30 min pana se coc. Intre ...
 Tarta cu prune Tarta cu prune
Amesteci galbenusurile cu zaharul pana se dizolva, adaugi smantana si uleiul, faina, praful de copt si aromele. La urma adaugi albusurile batute spuma. Asezi compozitia in tava unsa cu unt, tapetata cu faina.Prunele taiate in doua, le asezi peste ...
 PLACINTA CU MERE PLACINTA CU MERE
Se spală merele, se curăţă de coajă şi se taie in jumatati si se curata de seminte,şi se taie felioare subţiri.Se pun într-un castron şi se adauga nucile zdrobite,vanilia si scortisoara.Totul se stropeste cu zeama de lamaie,apoi se adauga ...
 Prajitura cu pere Prajitura cu pere
Se bat bine albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile si 6 linguri de apa alternativ, apoi uleiul si faina amestecata cu praful de copt nestins.Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava ...
 TARTA CU PIERSICI SI PRUNE TARTA CU PIERSICI SI PRUNE
Bati galbenusele cu zaharul,adaugi laptele, uleiul, smantana,faina,aromele,praful de copt,apa, faina, la urma albusele batute spuma cu 2-3 picaturi de zeama de lamaie. Intinzi compozitia intr-o tava dreptunghiulara de marime mijlocie, unsa cu unt, ...
 PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE
Intr-un vas mai mare se pune faina,sarea,zaharul,galbenusul si drojdia.(eu am folosit drojdie uscata si am dizolvat-o inainte in putin lapte caldut),se adauga laptele caldut si se framanta un aluat omogen,uleiul se adauga treptat ca la maioneza si se ...
 Choux, ecler cu crema de ciocolata Choux, ecler cu crema de ciocolata
Se pun la fiert apa, uleiul si praful de sare; cand acestea fierb se adauga faina dintr-o data, se amesteca energic, pt a nu se forma cocoloase, pana devine o compozitie omogena; Se da deoparte vasul,se amesteca pana se raceste putin;In compozitia ...
 Fructe cu sos caramel si paine in ou Fructe cu sos caramel si paine in ou
Se curata fructele si se taie bucatele mici. Se pun 5 linguri de zahar si se lasa sa se topeasca. Cand incepe sa se coloreze se adauga 50 grame de margarina si se amesteca bine pana ce se topeste. Adaugam pe rand fructele incepand cu cele mai tari ...
 TORT DE FRUCTE TORT DE FRUCTE
Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, galbenusurile, uleuiul si faina. Daca cere un pic mai multa faina se poate adauga fara probleme. Se amestea cu lingura de lemn prin rasturnare se adauga praful de copt, vanilia sau zaharul vanilat. ...
 Papanasi Papanasi
Branza de vaci se freaca cu ouale, sare, coaja de lamaie, vanilie, bicarbonat si stafide.Se adauga faina, cat sa iasa o coca nu prea tare. Daca branza este prea moale, este nevoie de mai multa faina. Cu o lingura se portioneaza coca. Modelam ...
 PASTE CU BRANZA SI CIOCOLATA PASTE CU BRANZA SI CIOCOLATA
Se fierb pastele,se clatesc cu apa si se lasa la racorit.Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat,se adauga laptele,branza rasa si se adauga peste pastele din tava unsa cu unt.Se lasa la cuptor pana scade laptele cam 15-20min.Se scoate din cuptor ...
 Tarte cu fructe Tarte cu fructe
Se freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare.Se adauga si faina amestecata cu bicarbonatul.Se face un aluat elastic care se modeleaza foarte bine, se face cate o biluta si apoi se modeleaza dupa tarta cat mai subtire, pentru ca ...
 Prajitura Cika (cu cirese si ciocolata) Prajitura Cika (cu cirese si ciocolata)
Se face un blat alb din ingerdientele de mai sus, se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Din lapte, amestecat cu cacao, zahar vanilat, albusuri batute spuma,zahar si faina se face blatul maro care se pune peste cel alb, si se amesteca cu o ...
 Rulada cu gem Rulada cu gem
Se separa albusurile de gablenusuri, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul intr-un castronel.Galbenusurile amestecate cu zaharul, le amestecam pana se mai dizolva zaharul.Peste gablenusurile amestecate cu zahar, adaugam albusurile batute spuma si ...
 Chec Chec
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime. Se pune peste ele un praf de sare si se bat cca 15 minute, pana cand se fac spuma. Treptat, cu o lingura se adauga zaharul si zaharul vanilat.Separat, ...
 Nuci Nuci
Praful de copt se stinge cu zeama de lamaie.Ouale se bat, dupa care se adauga praful stins cu zeama de lamaie.Se adauga zaharul si se bate cu telu pana se incorpozeaza.La fel se face si cu zaharul vanilat.Se pune esenta de rom.Apoi se pune margarina ...
 Prajiturica cu albus si nuci Prajiturica cu albus si nuci
Galbenusurile se amesteca cu praful de copt stins cu cateva picaturi de lamaie. Ulterior se adauga treptat 6 linguri de zahar, zaharul vanilat, coaja rasa de portocala, apa minerala, uleiul/untul topit (prefer untul deoarece aluatul iese mai ...
 Papanasi de sezon cu capsuni Papanasi de sezon cu capsuni
Sa profitam cat mai mult de gustul delicios al capsunilor, dar nu numai spume sau tarte, ci intr-o combinatie cu branza de vaci si ciocolata. Surprinzator de aromat.Puneti branza de vaci intr-un castron, ouale, grisul, sarea, 2 lingurite zahar si 3 ...
 Chec cu lamaie Chec cu lamaie
Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, uleiul, apa, faina si praful de copt. Se adauga zaharul vanilat si coaja de la lamaie.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga cealalta ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar vanilat - Pagina 54
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z