SiteDeBucate » zahar vanilat

Retete cu zahar vanilat

 Lichior de casa Sheridan Lichior de casa Sheridan
Dizolvati cafeaua cu 2 linguri mari de apa calduta.Puneti totul in blender si amestecati bine pina se va dezolva zaharul. Lichiorul este gata. ...
 Cocktail Boston Iced Coffee Cocktail Boston Iced Coffee
Puneti toate ingredientele in blender si mixati 30 de secunde.Turnati in pahar, adaugati o felie de lamaie pentru decor si serviti.Pahar de prezentare: Highball (pahar cilindric inalt, capacitate aprimativ 360 ml) ...
 Lichior alb de casa Lichior alb de casa
Ciocolata o rupem bucati si adaugam putina crema, o punem la foc in baie de aburi cind se va topi o punem la o parte sa se racoreasca.In restul de crema punem zaharul vanilat si il batem cu mixerul pina se va topi zaharul.Apoi punem totul inpreuna ...
 Dulceata de trandafiri Dulceata de trandafiri
In primul rind, e bine sa stiti ce fel de trandafiri trebuie sa alegeti. Ca regula generala, cei mai buni sint (in aceasta ordine) trandafirii roz, albi si galbeni. Sint de evitat trandafirii rosii, cu exceptia celor foarte parfumati. O a doua ...
 Dulceata de caise verzi Dulceata de caise verzi
1.Se spala fructele bine si se lasa la scurs. Apoi curatam pulpa de pe sambure cu ajutorul unui cutit in felii cat mai mari.2.Se tin feliile timp de 12 ore in apa rece, schimband apa de 4-5 ori. Apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.3.Intre timp ...
 Dulceata de dovlecei !!! Dulceata de dovlecei !!!
Este o dulceata cu care o sa va surprindeti prietenii !!! Garantat !!!Aveti nevoie de unu sau doi dovlecei batrani. Nu incercati cu dovlecei tineri, pentru ca rezultatul nu v-a fi acelasi (am incercat eu) . Ideal ar fi coaja dovlecelului sa fie verde ...
 Marmelada de piersici Marmelada de piersici
Piersicile se spala bine si se oparesc in apa fierbinte ca sa poata fi mai usor de curatat pielita.Se curata dupa ce toate sunt oparite si se taie felii.Se pun feliile in vasul de dulceta alternand cu zaharul.Se lasa 2-3 ora sa isi lase zeama,apoi se ...
 Dulceata de visine Dulceata de visine
Se spala si se curata visinile de codite si smburi.Se ia o oala mai mare si cu fundul mai gros in care se aseaza pe rand cate un strat de visine si unul de zahar pana se terima visinile.Se lasa sa stea cateva ore,sau pana a doua zi ca visinile sa-si ...
 Compot de dovlecei !!! Compot de dovlecei !!!
Dovleceii se curata de coaja si seminte.Se taie cubulete mai mari(2/2cm)Se amesteca cu 2 pliculete de sare de lamaie si se lasa 2 ore.Dupa 2 ore se clatesc si se aseaza in borcane, impreuna cu feliute de lamaie si lime.Se umple borcanele cu apa. Apa ...
 Magiun de prune Magiun de prune
Se spala prunele, se scot samburii si se pun intr-o oala de inox. Se adauga zaharul, si se pune la foc pana incepe sa fiarba, se adauga untul care are rolul de a impiedica sa se formeze spuma. Cand a mai scazut, se baga oala la cuptor si se adauga ...
 Compot de piersici Compot de piersici
Se spala si se usuca bine borcanele.Compotul se poate prepara din piersicile cu tot cu coaja sau se pot decoji, asa cum am preferat si eu.Se scufunda piersicile in apa clocotita pentru cateva secunde, apoi se scot si se decojesc foarte usor.Se taie ...
 Compot de prune albe Compot de prune albe
In borcane de 800 ml se pun 5-6 prune, 3-4 linguri de zahar,zahar vanilat si un varf de cutit de scortisoara. Se umplu borcanele cu apa, se capseaza. Intr-o oala mare se pun borcanele in prosoape, se acopera cu apa si se fierb 45 minute de cand dau ...
 Papanasi prajiti Papanasi prajiti
Mixam branza cu zaharul,oul si aromele,adaugam faina si grisul. Modelam bile(cu mana trecuta prin faina,deoarece compozitia este de consistenta moale). Le asezam pe o tava tapetata cu faina.Apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu( ca sa se friga ...
 Prajitura preferata Prajitura preferata
Omogenizez galbenusuile cu zaharul, adaug cacao, faina, esenta, praful de copt,apa minerala si albusurile batute spuma. Asez compozitia in tava tapetata cu hartie de copt(tava mare de la aragaz), dau la cuptorul incins in prealabil pentru 15-20 ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
1.Intr`o craticioara inalta pui jumatate din zahar si il caramelizezi la foc mic.Inclini craticioara in toate directiile astfel incat peretii ei sa fie imbracati in caramel.2.Bati ouale cu restul zaharului cu zaharul vanilat si esenta de rom pana se ...
 Prajitura cu nuca Prajitura cu nuca
In tava unsa cu ulei(mai mica decat cea de aragaz, cu peretii inalti),se asaza nucile si se da la cuptor.Intre timp se prepara Blatul: Se incorporeaza gabenusurile cu zaharul,mestecand pana devine o pasta omogena.Se adauga cacao,faina,praful de ...
 Sarlota cipriota Sarlota cipriota
1.In laptele putin caldut adaugi pe rand:malaiul cernut,zaharul,zaharul vanilat si la sfarsit cele 6 oua batute bine.2.Pui amestecul pe foc intr`un alt vas cu apa fierbinte timp de 30min. mestecand continuu.3.Topesti ciocolata (opresti 2 cubulete sa ...
 Placinta cu branza Placinta cu branza
In tava unsa cu ulei, intind cate o foita unsa cu ulei,(jumatate din foi).Intep foile cu furculita. Asez umplutura obtinuta prin omogenizarea produselor la robot sau cu mixerul, apoi asez foile ramase, tot unse cu ulei.Intzep prajitura cu furculita ...
 Prajitura inteligenta Prajitura inteligenta
Incorporez galbenusurile cu zaharul,zaharul vanilat si esenta.Intre timp topesc untul in 50 g lapte, pe care le adaug racite in compozitia cu zahar si oua.Adaug faina,praful de copt, restul de lapte si la final albusurile batute spuma. Asez ...
 Papanasi de proba Papanasi de proba
Am facut aceasta reteta la cantitati reduse deoarece doar incercasem cu o zi inainte si nu mi-au iesit, asa ca intre timp am mai invatat cateva trucuri de la Sidy care mi-au folosit.Se pune intr-un vas branza de vaci se sparge oul peste se pune un ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar vanilat - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z