SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei

 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Toate legumele se curata si se spala, se taie si se pun in oala cu apa si se pune sa fiarba acoperite cu capac. Se pune si delikat. Se scot toate legumele dupa ce au fiert si se paseaza cu blenderul. Legumele pasate se amesteca cu rosile sau bulionul ...
 Ciorba de Paste Ciorba de Paste
Costitele se parlesc la foc pentru a se arde parul ramas dupa care, impreuna cu organele, se taie bucati potrivite, se spala, se lasa in apa cu otet cca 2 ore.Se scurg de apa si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa, usturoiul si morcovul taiate ...
 CIORBA DE URZICI CIORBA DE URZICI
Se aleg urzici tinere, se scutura de nisip sau pamant,se spala f. bine sub jet de apa.Se pune ceapa tocata marunt la fiert in apa rece cu putin ulei si putina sare.Paralel se pune in alt vas apa cu sare . Cand incepe sa fiarba se pun urzicile si se ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Legumele se curata, se taie marunt, se pun intr-o ala cu apa de aproximativ 5 litri si se pun la fiert. Cind sunt fierte legumele, cele doua oua se bat si se pun in ciorba care fierbe, dupa care se opreste focul si se adauga frunzele de patrunjel ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Punem burta la fiert intr-o oala de 5 l(fara capac), in alta oala de 3 l se pune la fiert osul cu ceapa, un morcov si sare.Cand incepe sa fiarba burta punem 50ml otet si adunam spuma care se formeaza,curatam morcovul, il radem pe razatoarea mica si ...
 ciorba de legume cu pui ciorba de legume cu pui
Se curata si se spala puiul, se transeaza, apoi se pune la fiert cu legumele curatate si taiate, adaugi sare dupa gust si uleiul. Se fierb cam 30 de minute, apoi se pune sucul de rosii si la final, dupa ce s-a oprit focul, adaugi verdeata taiata ...
 Ciorba de legume cu galuste de faina Ciorba de legume cu galuste de faina
Cureti toate legumele, le tai marunt si le pui la fiert in apa cu sare, dar opresti 1 ceapa pentru galuste. In timp ce fierb legumele, calesti ceapa si o amesteci cu faina, 5 linguri apa si un praf de sare. Amesteci pana omogenizezi compozitia, apoi ...
 CIORBA DE SALATA VERDE CIORBA DE SALATA VERDE
Se spala ceapa si verdeata, se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si 2 linguri ulei. Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se fierbe in continuare. Cand este fiarta salata, se acreste cu otet. Se face omleta din 4 oua se taie ca ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Totul fierte cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (este carne de vitel, frageda nu carne de vita care necesita fierbere multa)-se strecoara-se pune o lingura mare de secretul ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Radacinoasele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare.Ceapa curatata se toaca marunt.Rosiile se decojesc si se taie in cuburi mari.Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in ...
 ciorba de legume ciorba de legume
- morcovii se razalesc pe razatoare, se calesc cu putin ulei, apoi se pune patrunjelul si ardeiul gras taiat cubulete, se adauga bucati de piept de pui, mazarea si orezul spalat, sare- se fierbe, iar la sfarsit se bate un galbenus de ou si se ...
 ciorba de bucatele ciorba de bucatele
Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte se pun ...
 Ciorba de burta, reteta de restaurant Ciorba de burta, reteta de restaurant
Intr-o oala se pune burta spalata si curatata in prealabil la fiert in apa cu sare (sau poate sa fie si burta gata fiarta, se gaseste in comert). Cand este fiarta pe jumatate se pune ceapa taiata in 4 si se mai fierbe pana cand burta devine moale. Se ...
 Ciorba de fasole cu ciolan - ca in Ardeal Ciorba de fasole cu ciolan - ca in Ardeal
Ciolanul se pune la fiert in 4-5l de apa impreuna cu telina si pastarnacul. Fasolea se fierbe separat in 2-3 ape.Se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga o lingurita de boia dulce si morcovii taiati rondele si se calesc in continuare ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. În timpul fierberii se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Zarzavaturile se curată, se spala, se taie in forme neregulate si se inabusa in ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie cuburi si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare, se adauga zarzavatul inabusit si puiul care a fost trecut prin flacara si spalat. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa (apa) si se raceste. Carnea, impreuna ...
 Ciorba de maruntaie de pasare a la grec Ciorba de maruntaie de pasare a la grec
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala si se taie marunt; pipotele si ficatul se curata, se spala si se taie bucatele; orezul se alege de corpuri straine si se spala. Pipotele se pun la fiert intr-un vas cu supa ...
 Ciorba de crap Ciorba de crap
Pestele se curata de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza. Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza peste picioare. ...
1-1011-2021-3031-35
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei - Pagina 27
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z