SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei

 Ciorba de oua Ciorba de oua
punem intr-un vas un pic de ulei,dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata,punem apa si usturoiul zdrobit,sare dupa gust si piper.Se lasa la fiert,dupa care adaugam smantana diluata .Se mai lasa sa fiarba 5 minute si adaugam ouale in ...
 Ciorba de legume cu carne Ciorba de legume cu carne
Carnea se prajeste cu slanina,sare mare si putin ulei,se adauga ceapa tocata si usturoiul pisat,se pune capac,dupa cateva min.se adauga,morcovul,ardeiul,albitura,taiata cubulete( eu le tai mai mari),legumele congelate,rosiile tocate fara pielita sau ...
 CIORBA CU BULION SI GALUSTE CIORBA CU BULION SI GALUSTE
Punem la fiert intro oala 3 l apa. Cand incepe sa fiarba, adaugam ceapa taiata marunt, apoi restul zarzavatului si cateva frunze intregi de patrunjel, pe care le scoatem dupa ce si-au dezvoltat aroma. Cand zarzavatul e fiert, adaugam bulionul si ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca spuma se scot cubuletele de carne , se spala, se arunca apa in care au fiert si se pun din nou la fiert in apa rece si curata cu cele 2 - 3 linguri de ...
 Ciorbita de dovlecei Ciorbita de dovlecei
Se pune apa la fiert,dupa care se adauga ,taiate in bucati mici,dovleceii,morcovii,ceapa,ardeiul gras,cartoful,albitura,rosia [curatata de coaja].Se adauga sarea si uleiul.Dupa ce s-au fiert legumele,se adauga borsul si fideaua se mai lasa sa fiarba ...
 CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT
Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul,albitura,telina taiate marunt,apoi fasolea verde rupta bucatele 1-2 cm,mazarea si varza.Cand ...
 Ciorba din papadie Ciorba din papadie
Tai costita cat mai mic si prajesti bucatelele in ulei,in oala n care vei face ciorba.Adaugi usturoiul taiat marunt,lasi sa se caleasca putin impreuna si tragi de pe foc.Torni 1,5 l apa si pui din nou la fiert.Cand da in clocot,adaugi orezul ales si ...
 CIORBA DE LOBODA CIORBA DE LOBODA
Loboda se spala foarte bine in cateva ape,se zvanta si mai apoi se rup frunzele si varfurile fragede.Se pun la fiert impreuna cu ceapa tocata marunt, morcovul, albitura,telina taiate cubulete si optional cubulete de cartofi.Cand sunt aproape fierte ...
 Ciorba de leurda Ciorba de leurda
Leurda de spala si se rup frunzele in doua.Intr-o cratita se incinge putin ulei se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei. Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim ...
 Bors de zarzavat cu varza murata Bors de zarzavat cu varza murata
Se spala si se curata legumele. Se taie morcovii rondele, ardeii fideluta, telina si pastarnacul cubulete, cartogii in cuburi mari, fasolea bastonase, iar ceapa marunt. Se toaca frunzele de varza. In 1 l apa fierbinte se pun treptat la fiert ...
 ciorbita de legume de vara ciorbita de legume de vara
Intr-o oala se pune uleiul si toate legumele curatate, spalate si taiate dupa dorinta, se inabuse pt 5 min, se adauga apa, sare, se fierb 30 min, se adauga orez sau fidea dupa placerea fiecaruia, se mai fierb 10 min, se adauga rosiile si acreala, se ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Radacinoasele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare. Ceapa curatata se toaca marunt. Rosiile se decojesc si se taie in cuburi mari. Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in ...
 Ciorba de ciolan de porc Ciorba de ciolan de porc
Se spala ciolanul, se taie si se fierbe 30 minute in 2 l apa cu 1 lingurita sare. Se strecoara supa, se desprinde carnea de pe os si se taie in bucatele. Se curata, se spala si se taie legumele dupa preferinta. Se alege si se spala orezul. Se incinge ...
 Bors moldovenesc cu peste si fasole boabe Bors moldovenesc cu peste si fasole boabe
Fasolea se alege, se spala si se pune la inmuiat cu 12 ore inainte de preparare. Se fierbe 10 minute fasolea, se scurge apa si se pune din nou la fiert, 30 minute, in 1 l apa fierbinte. Se curata si se spala radacinoasele, ceapa si usturoiul. Se taie ...
 ciorba de zarzavat ciorba de zarzavat
Zarzavatul taiat marunt se innabuse in 2 linguri de ulei intr-o olita de aprox 2,5 litri. Se adauga apa, se fierb zarzavatul si orezul 30 minute.Rosiile se cojesc, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul. Cand este gata se drege cu oul si se ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,ardeii, cartoful taiate cuburi si ceapa rondele.Cand apa incepe sa fiarba adaugam orezul spalat bine.Tocam carnea de pui impreuna cu un morcov si putin patrunjel.O punem intr-un bol si ...
 Ciorba de iepure Ciorba de iepure
Pregatim carnea de iepure , taiata in bucati potrivite ca marime, spalate bine si uscate cu un servet absorbant.Separat curatam si pregatim legumele pe care le vom pune la fiert impreuna cu iepurele.Intr-o lingura de ulei de masline calim pentru ...
 CIORBA DE ZARZAVAT CIORBA DE ZARZAVAT
Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida o desfacem buchetele, restul taiem cubulete)si il punem la fiert intro oala de 3-4 litri cu apa.Cand totul este fiert, stingem focul, adaugam ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ 10 minute, se spumeaza si se adauga cartofii taiati cubulete mici.Urmatoarele legume care se pun in cratita sunt : morcovul,patrunjelul si telina taiate ...
 Ciorba cu tiftelute Ciorba cu tiftelute
Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele.Intr-o cratita se pune apa la fiert, cind fierbe se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Aparte se prajeste ceapa si morcovul si la urma punem si rosia , cind ...
1-1011-2021-3031-35
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei - Pagina 24
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z