SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei

 Ciorba de varza si legume Ciorba de varza si legume
Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, varza dulce si ceapa se toaca marunt.Intr-o oala mai mare caliti in ulei morcovul cu pastarnacul, adaugati ...
 Ciorba de fasole pestrita cu ciolan afumat Ciorba de fasole pestrita cu ciolan afumat
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Puneti la fiert la foc mic in 4 litri de apa rece fasolea si ciolanul intreg. Se lasa la fiert 60-80 minute pana se inmoaie carnea.Intre timp curatati si tocati zarzavaturile si curatati ...
 Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate
Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Intr-o oala mai mare puneti ceapa la calit in ulei, adaugati morcovul, pastarnacul/patrunjelul, ardeii (pastrati jumatate ardei rosu pentru zdrente), dovlecelul, rosia decojita, costita si carnea ...
 Bors de miel Bors de miel
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati ...
 Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi
Intr-o oala puneti la fiert in 3 litri de apa cu putina sare costita, dovlecelul si cartoful taiate in bucati mai mari.Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si caliti ceapa tocata marunt, morcovul feliat, telina cubulete mici, rosia decojita si ...
 Ciorba cu perisoare de curcan Ciorba cu perisoare de curcan
Se curata legumele si se spala. O ceapa, morcovul, patrunjelul si rosia se toaca si se pun la calit in ulei cateva minute. Cealalta ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie cu putin ulei si ketchup, se caleste cateva minute si se adauga 50 ml ...
 Ciorba de fasole cu afumatura Ciorba de fasole cu afumatura
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Afumatura se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in apa rece fara sare. Spalati fasolea, alegeti-o ...
 Ciorba de afumatura cu perisoare Ciorba de afumatura cu perisoare
Este buna ciorba de perisoare, dar daca-i pui si o bucata de afumatura, este nemaipomenita.Curatati legumele si zarzavaturile, apoi puneti la fiert in 4 litri de apa rece, bucata de afumatura si lasati sa fiarba la foc mic cu capac (se poate fierbe ...
 Ciorba de oase Ciorba de oase
Cea mai buna carnita pentru ciorbe este cea de pe oasele cu maduva si zgarciuri multe la capete. E o placere sa le rontai. Ne abtinem si dam si la catei cate ceva. Spalati oasele si puneti-le la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand ...
 Zama de loboda rosie cu paparaie Zama de loboda rosie cu paparaie
Intro oala de 3 litri punem la fiert ceapa, morcovii, telina, curatate si spalate.Intre timp intro farfurie adanca batem bine ouale, adaugam grisul, amestecam bine si punem la prajit aceasta paparaie cu gris intro tigaie in care am incins cele 3 ...
 Supa cu zdremte de oua Supa cu zdremte de oua
Se incinge uleiul de masline intr-o cratita si se caleste ceapa pana ia o culoare aurie.Se adauga faina si boiaua si se prajeste , avand grija sa nu se arda.Se adauga 1 litru de apa fierbinte, sarea, piperul , frunza de dafin si legumele Deli’kat; ...
 Bors taranesc cu carne afumata Bors taranesc cu carne afumata
Curatati legumele, taiati carnea cubulete nu prea mari. Taiati morcovul si pastarnacul felii mai grosute, cartofii bucati mai mari si tocati ceapa. Maruntiti ardeiul gras.Puneti la calit in ulei intr-o oala legumele si carnea, amestecand cu o lingura ...
 Ciorba de potroace cu curcan Ciorba de potroace cu curcan
Puneti la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea transata si spalata. Cand clocoteste luati spuma si lasati la fiert, la foc mic cu capac, 30 minute. Intre timp curatati si spalati cepele, morcovii, patrunjelul, pastarnacul si cartoful, ...
 Ciorba de pui ardeleneasca Ciorba de pui ardeleneasca
Se toaca marunt ceapa. Se taie bucati telina si radacina de patrunjel, se dau prin razatoare cei 2 morcovi. Se pun toate legumele la prajit intr-o cratita in care am pus 2 linguri de ulei. Se amesteca bine, apoi se adauga una-doua linguri de apa. ...
 CIORBA DE SFECLA CIORBA DE SFECLA
Punem la fiert sfecla (curatata, spalata), in 3-4 litri apa (eu am avut mai mult timp la dispozitie si m-am jucat cu zarzavatul, la care am folosit pt taiat cutitul ondulat; sfecla am taiat-o sub forma de bradut, ciupercile le-am taiat in 2 pe ...
 Bors cu de toate Bors cu de toate
Calesc usor ceapa, adaug legumele date pe robot, le calesc 2-3 minute impreuna, adaug zeama in care a fiert spanacul,le las sa fiarba. Adaug loboda si leusteanul taiate marunt. Cand legumele sunt fierte,condimentez, acresc dupa gust, presar cu ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta se pune la fiert in apa rece si se lasa pana da in clocot de 2-3 ori si i se schimba apa. Se pun 7-8 litri de apa, burta, osul, apoi se adauga legumele (mai oprim 2 morcovi) sare si se lasa sa fiarba pana ce burta este bine fiarta (eu incerc cu ...
 CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE
Se fierb zarzarele si prunele si zeama se strecoara.Se pune in oala uleiul,se adauga ceapa si se lasa un pic la calit,se adauga rosia tocata,bulionul,varza,legumele si se mai calesc un pic dupa care se adauga apa.Cand da in clocot se pune ...
 Ciorba de fasole cu jambon crud Ciorba de fasole cu jambon crud
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Jambonul se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati fasolea, ...
 Ciorbita de legume cu corcoduse Ciorbita de legume cu corcoduse
Zarzavatul tocat,3 linguri de apa si uleiul se inabuse 5 min se adauga 2 litri apa si se fierb 20 min.Se adauga fideaua se mai lasa 10 mimRosile se toaca Corcodusele se fierb si se paseaza ,pasta rezultata se amesteca cu rosile se dau intr-un ...
1-1011-2021-3031-35
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z