SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei

 Ciorba de salata verde - ca la mama acasa! Ciorba de salata verde - ca la mama acasa!
Se spala salata, si se taie nu foarte marunt.Se taie feliute slaninuta, se pune o lingura de ulei de masline intr-o cratita si se pune slaninuta la prajit. Se ia de pe foc cratita, se adauga cei 3 catei de usturoi pisati, se amesteca repede si se mai ...
 Bors de gaina cu loboda Bors de gaina cu loboda
Aluatul de taitei:Oul impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine.Am folosit ou de tara si taiteii au iesit o culoare galbuie ,frumoasa foc...Se intinde o foaie subtire,se ruleaza si se taie fasii subtiri sau mai groase in ...
 Black Soup Black Soup
Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de presiune ...
 Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie
Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici.In doua linguri de ulei calim putin morcovul ...
 Ciorba ardeleneasca de gulii Ciorba ardeleneasca de gulii
Guliile se curata si se taie julien( putin mai mare).Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2 de morcov se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste cu o lingura cu ulei, impreuna cu ceapa verde.In oala se adauga 4 l apa peste ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul pe razatoare).Ardeiul se curata de seminte si se taie in cuburi,telina o taiem marunt .In oala in care o sa preparam ciorba ,adaugam o lingura de ...
 Mancare de fasole verde Mancare de fasole verde
Carnea,carnatul si slanina bucatele se pun pe foc,cu f. putin ulei sau deloc.Se pune putina sare groasa si se lasa la foc mic.Adauga ceapa,usturoiul si morcovul ras,mai lasa putin...,apoi ardeiul,rosiile tocate fara pielita,foile de dafin,morcovii si ...
 Bors cu ciolan crud Bors cu ciolan crud
Ciolanul se curata, se spala si se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se mai lasa 40 minute la foc mic cu capac.Separat caliti in ulei legumele curatate si tocate: ceapa, morcov, pastarnac, dovlecel, ...
 Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou
Puneti la fiert in 3 litri de apa rece afumatura taiata bucati mai mici si 1-2 bucati mai mari.In timp ce fierbe curatati zarzavaturile, spalati loboda, taiati morcovii, telina si patrunjelul feliute subtiri, tocati ceapa, ardeiul, verdeturile, ceapa ...
 Ciorba de loboda rosie si spanac Ciorba de loboda rosie si spanac
Intro oala punem la fiert 3 l apa. Cand apa fierbe, agaugam morcovul si cartoful taiate cubulete, orezul, ceapa si usturouil taiate marunt. Cand orezul este fiert, adaugam loboda si spanacul, spalate si taiate fasii. Lasam sa fiarba 4-5 minute, ...
 Bors de fasole Bors de fasole
Legumele date pe robot, le calesc 2 minute in ulei.Adaug apa, foaia de dafin, las sa fiarba legumele,adaug taiteii si ardeii cu gogosarii tocati.Dupa ce au fiert taiteii, adaug, fasolea,condimentez, acresc dupa gust.Presar cu patrunje verde, servim ...
 Bors romanesc (de post) Bors romanesc (de post)
Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari. Adaugati 1,5 l apa si putina sare. Lasati sa fiarba la foc mic 20 minute.Separat puneti la fiert borsul cu verdeata ...
 Ciorbita de porc a la grec Ciorbita de porc a la grec
SE spumeaza oasele,se fierbIn 2 linguri de ulei si 2 de apa se inabuse legumeleIn oala cu oasele se adauga si legumele,se fierb,se incearca carnea,se adauga orezul si se mai fierbe 10 minIn blender se pun cele 2 galbenuse,zeama de lamaie,smantana, ...
 Ciorba de varza cu afumatura Ciorba de varza cu afumatura
Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga( dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.Morcovul , carnatul taiat rondele( poate fi si alt fel de afumatura) si gogosarul ...
 Ciorba de vacuta in farfurie comestibila Ciorba de vacuta in farfurie comestibila
Mod de preparare pentru ciorba de vacuta:1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand incepe sa fiarba, aruncam prima apa si punem una noua.2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate ...
 Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac
Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.Se fac ...
 Ciorba de stevie Ciorba de stevie
Se curata stevia si macrisul de codite.Zarzavatul se rade. Morcovul ras se caleste in putin ulei. Stevia se taie fasii subtiri.Intr-o oala se pune zarzavatul ras si se completeaza cu apa. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba ...
 Ciorba de fasole cu ciolan afumat Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Fasolea se alege, se trece printr-un jet de apa si se pune in oala. Se adauga apa; fasolea sa fie acoperita doar de 2-3 degete de apa.Se lasa sa dea in cateva clocote si se schimba apa. Se arunca primele 2 ape, a treia se pastreaza altfel zeama nu va ...
 Ciorba  de salata cu leustean, absolut senzationala! Ciorba de salata cu leustean, absolut senzationala!
Curatam salata si o spalam in 3-4 ape. Intro oala de 3 litri, punem uleiul la incins, adaugam salata taiata bucati si o calim la foc domol pana se inchide la culoare(eu asa am invatat de la mama ca prin calire se pierde din amareala salatei). Adaugam ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Se pune la fiert in apa rece ceapa, morcovul, pastarnacul, telina tocate marunt sau date pe razatoare ,cu putina sare si lingurile de ulei.Intre timp se pregatesc perisoarele din carne tocata in care se adauga putina ceapa data pe razatoarea mica, 1 ...
1-1011-2021-3031-35
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei - Pagina 22
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z