SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii

 Supa de carne de vita cu galuste Supa de carne de vita cu galuste
Carnea se spala, se curata de pielite si se pune cu apa rece la fiert, pe foc mic. Cind se ridica spuma, se aduna cu lingura speciala. Se mai toarna o ceasca de apa rece si putina sare, sa se adune toata spuma deasupra si supa sa iasa limpede. Se ...
 Supa crema de legume cu crutoane picante Supa crema de legume cu crutoane picante
Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina sare si 10 ml ulei. Dupa 25 minute se adauga zaharul, se lasa sa se racoreasca putin si se mixeaza cu un blender (vezi video).Separat puneti la ...
 Supa de rosii cu verdeturi si zdrente de ou Supa de rosii cu verdeturi si zdrente de ou
Dupa imbuibarea de sarbatori (fripturi, droburi, sarmale) am simtit nevoia de ceva mai usor, fresh si acrisor. Am dat o raita prin camara, prin gradina si pe la cuibare. Am adunat cateva sticle de bulion, un brat de verdeturi fragede si o poala de ...
 Supa de rosii cu dovlecei Supa de rosii cu dovlecei
Taiati rosiile bucati mai mari si puneti-le la fiert in 1.5 litri apa impreuna cu dovlecelul taiat bucati, cepele intregi si pastarnacul. Adaugati sare, zahar, uleiul si concentratul si lasati la fiert la foc mic 15 minute.Scoateti pastarnacul si ...
 Supa de rosii cu taitei sau flechite Supa de rosii cu taitei sau flechite
Se spala rosiile, se taie bucati mai mari scotandu-se cotoarele si se toaca ceapa mai mare. Se pun la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic, aproximativ 20-25 minute. Se lasa sa se racoreasca putin apoi se mixeaza, dar nu prea mult, ...
 Bors  de  Sfecla Bors de Sfecla
Se spala si se curata legumele: ceapa(cubulete mici), ardei(cubulete), morcovi, telina si pastarnacul(se curata si se da pe razatoarea mare), prazul se taie normal. Legumele se pun in tigaie in care a fost pus uleiul si se calesc un pic, dupa care se ...
 Supa de rosii cu galuste imperiale Supa de rosii cu galuste imperiale
Galuste:Se amesteca ouale cu cascavalul, apoi se adauga untul, se amesteca bine si, la sfarsit, se adauga faina impreuna cu grisul. Ca masura, in lipsa unui cantar de bucatarie, 1 lingura cu varf de faina/gris are aproximativ 25g.Se potriveste de ...
 Supa crema de dovlecei cu susan Supa crema de dovlecei cu susan
1.Dovleceii se spala si se curata (eu prefer sa nu ii curat ca se pierde din vitamine), se taie bucati si se fierb in apa cat sa ii acopere si sare.2.Faina se rumeneste usor la foc mic, dupa care se stinge cu apa in care au fiert dovleceii. Se ...
 Supa de legume Supa de legume
Se curata ceapa, cartofii si morcovii. Se spala bine legumele si se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am adaugat sare si doua linguri de ulei.Cand au fiert se strecoara, ceapa se arunca, iar restul legumelor cu exceptia unui ardei se zdobesc. ...
 Supa de fasole verde Supa de fasole verde
Se curata zarzavatul si se pune morcovul la calit. Se adauga celelalte legume impreuna cu fasolea, se potriveste gustul de sare boia si piper si se pune crenguta de leustean.Se fierbe pina ce toate legumele s-au fiert. Daca doriti, la sfirsit se ...
 Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie) Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)
Curatati morcovii, cartoful, ceapa, telina si pastarnacul, spalati-le si taiati-le bucati mari. Spalati ardeii si rosiile si curatati-le de cotoare si ardeii de seminte, apoi taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina ...
 SUPA DE ROSII CU GALUSTE SUPA DE ROSII CU GALUSTE
Zarzavatul se spala,se curata, se toaca marunt (cubulete sau fasii subtiri dupa caz) si se pune la inabusit sau la fiert in apa rece.Puteti sa pastrati zarzavatul fiert in supa sau il puteti pasa si sa folositi doar pasta obtinuta .Rosiile se spala , ...
 Supa de zarzavat rapida la Robochef Supa de zarzavat rapida la Robochef
Se pun in blender ceapa,morcovul,albitura curatate de coaja,spalate si se maruntesc.Apoi,se adauga rosiile,cartoful fiert,patrunjelul,uleiul,sare,piper,cimbru dupa gust si se mai amesteca cateva secunde.Dupa ce s-au amestecat se toarna in blender 500 ...
 CIORBA DE CARTOFI CU TARHON CIORBA DE CARTOFI CU TARHON
Se pune pe foc o cratita cu ulei(1 lingura),in care se prajeste putin ceapa si morcovul;se prajesc putin,pentrua-si dezvolta aroma si culoarea.Se pune apoi apa fierbinte;se potriveste de sare(se poate pune Delikat,Knor...)Cind apa clocoteste se pune ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Rosiile, taiate felioare, se fierb cu zarzavatul de supa (ceapa, morcov, patrunjel, pastarnac, telina) si cu semintele de coriandru, apoi zeama se strecoara, zarzavatul si rosiile se dau prin sita si se adauga in supa. Se face putin rantas (din ...
 CIORBA DE VARZA CIORBA DE VARZA
Intr-o oala,se pune uleiul;cind e fierbinte,se pun morcovii,ceapa,usturoiul(toate taiate marunt);se prajesc putin.Dupa aceea se pune,ardeiul,varza,rosiile,tulpina de telina,taiate felii.Se pune peste ele, apa fierbinte si cam 1 lingura vegeta;se pune ...
 SUPA  DE LEGUME SUPA DE LEGUME
Legumele se curata se spala si se toaca dupa preferinta cuburi sau fasii,intr-o oala se adauga uleiul cam 50 ml si se pun legumele la calit cateva minute {fara dovlecel}dupa care adaugam apa si lasam sa fiarbe.Cand sunt aproape gata cu vreo 15 minute ...
 SUPA CREMA DE LEGUME SUPA CREMA DE LEGUME
Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert, intregi, in 3 litri de apa. Pentru inceput se pun la fiert radacinoasele, pentru ca fierb mai greu, iar dupa 15 minute se adauga cartofii si dovlecelul. Dupa ce s-au fiert legumele foarte bine, ...
 supa cu galusti supa cu galusti
Zarzavatul se fierbe cu sare intreg. Cand este fiert, se strecoara obtinandu-se supa.Intre timp se pregatesc galustile: se freaca galbenusurile cu grisul, putina sare, iar albusurile se bat spuma si se adauga impreuna cu bicarbonatul stins.Se ia cu ...
 ciorbita de legume ciorbita de legume
se curata dovlecelul,se taie cubulete,se toaca ceapa,se rad morcovii si se pun la inabusit intr-o cratita.se acopera cu apa si se adauga orezul.se fierb 15-20 minute apoi se adauga rosiile sau bulion.se serveste cu leustean verde tocat. ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii - Pagina 26
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z