SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii

 bors de crap bors de crap
se curata ceapa , morcovul, ardeiul se taie bucatele si se pun la fiert cu sare. cand sunt fierte de adauga rosiile decojite si taiate cubulete. duapa ce au fiert rosiile se pune bors dupa gust si se lasa sa se fiarba 5 min .se curata pestele si se ...
 ciorba de pui ciorba de pui
Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat inbucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma. Se adauga orezul ...
 Ciorba din dovlecei umpluti. Ciorba din dovlecei umpluti.
Pregatire:Osul se opareste si se curata.Dovleceii se spala si se curata de coaja,se taie capetele si se transeaza in 20 de bucati cei mici si 10bucati cei mari.Se pot lasa intregi daca considerati ca puteti sa-i scobiti,fara sa-i rupeti.Dupa ...
 CIORBA TARANEASCA DE PASARE CIORBA TARANEASCA DE PASARE
Punem la fiert carnea cu legumele curatate, spalate, taiate cubulete mici. Carnea fiarta se scoate, se taie marunt, se adauga iar in supa, adaugam si rosiile decojie si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga verdeata. ...
 Ciorba de peste de duminica Ciorba de peste de duminica
Puneti ulei intr-o oala mare si caliti putin legumele tocate cubulete. Stingeti cu suc de rosii si adaugati cartofii. Dupa ce legumele au fiert bine adaugati pestele taiat fasii si vinul alb si mai fierbeti pana e gata ciorba cca. 10 min. Puneti ...
 Bors din carne de miel Bors din carne de miel
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se aduna spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea. Cand carnea este fiarta se adauga orezul ...
 Bors de peste Bors de peste
Se curata pestele si se lasa sa stea in apa rece. Orezul, impreuna cu ceapa, ardeiul si morcovul tocate se pun sa fiarba in bors diluat cu apa. Cand orezul este fiert, se adauga pestele taiat felii, se mai lasa sa fiarba impreuna 10 min., se adauga ...
 Ciorba ruseasca Ciorba ruseasca
Se curata zarzavatul si se da pe razatoarea mare, apoi se pune in ulei incins amestecand mereu circa 5-6 minute. Se adauga 1 l de apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert separat. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea se toaca, se amesteca cu 2 linguri de orez si un nou, se formeaza perisoarele; in oala se taie marunt zarzavatul care se caleste in 3 linguri de ulei, se pune capacul si se lasa putin la inabusit dupa care se adauga 1 litru de apa. Cand ...
 Ciorba fasole boabe cu kaizer Ciorba fasole boabe cu kaizer
Pui la inmuiat fasolea de pe o zi pe alta si a doua zi o scurgi,si o pui la fiert schimbandu-i 3-4 ape.In ultima apa adaugi si sare,Cureti legumele le toci si le adaugi peste fasole.Le lasi sa fiarba si adaugi rosiile(din bulion)si jumatate din leg ...
 Ciorba de potroace 2 Tradaro Ciorba de potroace 2 Tradaro
Intr-o oala se pun oasele la fiert cu putina sare si cand fierb se spumeaza. In alta oala se pun la fiert maruntaiele de gasca cu putina sare si cand fierb se spumeaza. Dupa fierbere se strecoara oasele iar zeama se adauga peste cea in care au fiert ...
 Ciorba de legume (de post) Ciorba de legume (de post)
Legumele (ceapa, morcov, pastarnac, telina) se spala, se curata si se taie in bucati mici, iar cartofii cuburi mai mari. Legumele se pun in oala sub presiune, se calesc cu ulei 2-3 minute (oala de 9 litri), se adauga delicatul, sucul de rosii sau ...
 CIORBA DE CARTOFI CU SLANINA CIORBA DE CARTOFI CU SLANINA
Toate legumele, se curata, se spala, si se taie cubulete mici, in afara de cartofi care se taie in cuburi mai mari; -patrunjelul se toaca marunt,iar zeama de varza se strecoara si se fierbe, pastrandu-se calda; Slanina se taie bucatele si se prajeste ...
 CIORBA DE CURCAN CIORBA DE CURCAN
Carnea se pune in apa rece la fiert, se ia spuma si se adauga zarzavatul tocat marunt. Se lasa sa fiarba bine atat carnea cat si zarzavatul.Daca se pun si cartofi, acestia se curata, se spala si se taie cubulete potrivite si se pun in ciorba.Sfat: nu ...
 CIORBA DE MIEL sau IED CIORBA DE MIEL sau IED
Carnea de miel sau ied se curata f. bine , se spala si se pune la fiert in apa rece. Daca folositi si capatana (care este f. buna)se va avea in vedere sa se indeparteze maxilarul, sa se sparga cavitatea nazala, etc. si dupa aceea se pune la fiert.Se ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Toate legumele se curata si se spala, se taie si se pun in oala cu apa si se pune sa fiarba acoperite cu capac. Se pune si delikat. Se scot toate legumele dupa ce au fiert si se paseaza cu blenderul. Legumele pasate se amesteca cu rosile sau bulionul ...
 ciorba de legume cu pui ciorba de legume cu pui
Se curata si se spala puiul, se transeaza, apoi se pune la fiert cu legumele curatate si taiate, adaugi sare dupa gust si uleiul. Se fierb cam 30 de minute, apoi se pune sucul de rosii si la final, dupa ce s-a oprit focul, adaugi verdeata taiata ...
 Ciorba deasa de sfecla Ciorba deasa de sfecla
Cureti sfecla, morcovul si cartoful, le tai bucati si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert foarte bine, le strecori, dar pastrezi zeama si le treci printr-o sita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in margarina topita, pui ...
 CIORBA DE PESTE CIORBA DE PESTE
Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii se taie in bucati potrivit de mari, pe grosime. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de untdelemn, 2 minute apoi se stinge cu1/2 l apa fierbinte si ...
 Ciorba de fasole cu sfecla rosie Ciorba de fasole cu sfecla rosie
Se pune fasolea la fiert si dupa ce a dat in doua clocote se arunca apa si se pune din nou la fiert. Sfecla se da pe razatoarea cu gauri mari sau se taie cubulete. Sfecla si ceapa se pun la fiert odata cu fasolea. Dupa aceea se pune si restul de ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii - Pagina 23
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z